Rising star
Primećen član
- Poruka
- 511
Ko drugi, samo me ona i slika, ja nes i ne volim da se slikamjel te opet mama slikala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko drugi, samo me ona i slika, ja nes i ne volim da se slikamjel te opet mama slikala?
Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.Bez zle namere i nehotice kad žacneš, eto krvave osvete

Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
Mada,ruku na srce,nije se postavljac teme tako ponasao vec njegovi advokati.
A da hoce malo dublje protumaciti moje rijeci,shvatili bi da sam,nazalost u pravu.
Kazem,nazalost,jer se i meni ne svidjaju te cinjenice,ali je realnost takva.
Nije dobro biti sam.

Ima oko za fotografijuKo drugi, samo me ona i slika, ja nes i ne volim da se slikam

Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
A da hoce malo dublje protumaciti moje rijeci,shvatili bi da sam,nazalost u pravu.
Nije dobro biti sam.

Koji pijes?Ovaj ljis ce jos malo da se pretvori u razmenu lekova za pritisak.

a ti si kao staraMladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
Nije dobro biti sam.
Postavljač fino razgovara.Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
Nije dobro biti sam.

sve u svoje vreme, i zenin izmet mozes skupljati kad kucne casDok zezanje ne dosadi. Bora Đorđević eno skuplja pseći izmet po Sloveniji za svojim psom, kulturiška prava.
Dobro,ne kazem da su i svi matori cvecke.Mladi ne znaju da razgovaraju, a matori ovde vade oči jedni drugima svako malo.

Fino dijete,zato ga i savjetujem da ne zaluta.Postavljač fino razgovara.
Još nije pobesneo.

Dobro,ne kazem da su i svi matori cvecke.
Ali nekad kazemo i nesto pametno.

To i ja kazem.Zapravo, ovde ima mladih koji su vrlo pristojni, normalni, više će te pljuvati i juriti po forumu ljudi 50, 60 pa i 70+.
Evo, postavljač, čije gabarite bi čekirala je vrlo pristojan sve vreme, npr.

imam jednog pacijenta upravo kojem trebaOvaj ljis ce jos malo da se pretvori u razmenu lekova za pritisak.

Jooj opet ovaimam jednog pacijenta upravo kojem treba
Misliš ovi nepristojni, wanabe maldi.To i ja kazem.
Ima naravno,mladih,finih i pristojnih...ali ovi nepristojni su bucniji,pa zaklanjaju vidik.
Kultura dijaloga? Decku koji ocigledno nije nizak, na temi koja nema veze sa visinom, ti kazes da izgleda nisko?Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
Nije dobro biti sam.
Je** sve upravu siNe, ne bi bilo čudno...jedino zbunjuje što si otvorio 326 tema o sexu i tvojoj socijalizaciji....ali ništa čudno, još si klinac...

Ne ali gospodza je hit. Kao ja sam fina smerna pricam o zrelosti, citam knjige, a razvlaci lika za visinu na dve strane.U prve tri poruke na temi zena sa kulturom dijaloga ga optuzi da laze za visinu i da je egoista koji samo na sebe misli, sad nam tu prosipa kakvi su mladi i satro ga savetuje.
Kakvo foliranje i proseravanje, leba ti poljubim.