Ceo spektar

imam pravo i ja na misljenje zar ne ? (paliti se na izjave likova sa margine- je cista glupost zar ne...)

ne obaziri se to je kako inace rece pinokio, samo ''bezazlena posalica''

relax
Tebi je glupost sve sa čime se ne slažeš.

Hajde ovako - mišljenje ti je kao sarma - svako pravi drugačije i ne znači da je jedno lošije/ukusnije od drugog. Stvar ukusa. Skont'o?

Nije lepo ovako po nečijoj temi, znaš, pravilo je da se obeshrabrivnje članova da pišu kažnjava tako da...

Ovaj čovek je više rekao o tome od mnogih bla bla truć romantičnih pisaca 😀
Pod 1 .Ne mogu da verujem da se slazem sa ovim likom u ovom klipu

Pod 2. Ako saslusamo sve sto on prica mislim da bi povukla izjavu

Pod 3. Da li mislis da je on dobar primer za muskarca i daj razloge zasto ne i zasto da :)

Tebi je glupost sve sa čime se ne slažeš.
ма таман посла.

паула се у овој теми тако поенла према другим мишљењима и ставовима многих , зар не ?

ја сам рекао да то није пристојно...

е сад сам почео као и она...

она каже - ''бла бла трућ''
ја кажем глупости (признаћеш да је глупост палити се на приче особа са маргине живота...)

то му дође исто...

и како ти велиш безазлена пошалица

Hajde ovako - mišljenje ti je kao sarma - svako pravi drugačije i ne znači da je jedno lošije/ukusnije od drugog. Stvar ukusa. Skont'o?
апсолутно, зато је неукусно и непристојно рећи да су толике књиге и писци који су напсиали толиек странице - бла бла трућ

Nije lepo ovako po nečijoj temi,

па није. али ако нећеш да избришеш БЛАБЛА ТРУЋ (што је другим речима - глуспот, попишај, промућај па проспи...) онда ок , и ја ћу рећи али са разлогом да је ''палитисе на кримосе, макрое, и особе са маргине живота ОБИЧНА ГЛУПОСТ...
znaš, pravilo je da se obeshrabrivnje članova da pišu kažnjava tako da...
НЕМА ПРОБЛЕМА, али ти овде се не псотављаш равноправно и то одлично знаш

избриши оно да на мишљење многих псиаца она каже да је то обично бла бла трућ...
таписања су нечије емоције искуства , мишљења...

само молим равноправност. и она је тиме обехсрабрила све те са таквим мишљењем...

избриши нас онда обострано...

а како да назовем када неко каже да се пали на миљење макроа, криминалаца, особа са маргине живота ?

да кажем да је то мишљење ''сарма'' ?

добро. убудуће ћу тако. или ћу и ја оно - бла бла...

Pod 1 .Ne mogu da verujem da se slazem sa ovim likom u ovom klipu

Pod 2. Ako saslusamo sve sto on prica mislim da bi povukla izjavu

Pod 3. Da li mislis da je on dobar primer za muskarca i daj razloge zasto ne i zasto da :)
Ja nisam stavila lika, već insert , tj jednu izjavu

Inače mi iskače na insta verovatno pratim nekog ko njega prati, a moguće i što pratim razne desničare kojekuda. Izašao mi i klip gde pok Kirk pominje Tejta u pozitivnom kontekstu u smislu da uči muškarce da budu u muškoj energiji ili nešto slično. Pojima nemam kako živi i od čega, niti pratim njega ili bilo kog drugog influensera nemam vremena. Međutim, primetila sam već više puta da mi se đasvi šta kaže, ne i kako. Prvi put čujem da je makro, ali nadam se da nikog ne maltretira. Ako je dobar makro onda su mu te žene pretpostavljam zahvalne. To je pod 2 i 3.

Nekad nam dobra pouka dođe i od nekoga koga preziremo, treba biti otvoren ☝️

а како да назовем када неко каже да се пали на миљење макроа, криминалаца, особа са маргине живота ?

Ovo nije forum moralista, već raznih ljudi.
čak i krimosi ako umeju lepo da se ponašaju mogu da učestvuju na forumu.
Na forumu su svi punoletni i svako ima neki svoj stav i način života.
Molim lepo
I ne primaj se više kao hepo kocka

Ja nisam stavila lika, već insert , tj jednu izjavu

Inače mi iskače na insta verovatno pratim nekog ko njega prati, a moguće i što pratim razne desničare kojekuda. Izašao mi i klip gde pok Kirk pominje Tejta u pozitivnom kontekstu u smislu da uči muškarce da budu u muškoj energiji ili nešto slično. Pojima nemam kako živi i od čega, niti pratim njega ili bilo kog drugog influensera nemam vremena. Međutim, primetila sam već više puta da mi se đasvi šta kaže, ne i kako. Prvi put čujem da je makro, ali nadam se da nikog ne maltretira. Ako je dobar makro onda su mu te žene pretpostavljam zahvalne. To je pod 2 i 3.

Nekad nam dobra pouka dođe i od nekoga koga preziremo, treba biti otvoren ☝️
Okej ,lik je optuzen za podvodjenje devojaka za prostituciju , mislim da je pronadjen nevin.

Da mozes da biras za partnera njega ili Kirka ( dok je bio ziv :D ) , koga bi birala i zasto ?

ма таман посла.

паула се у овој теми тако поенла према другим мишљењима и ставовима многих , зар не ?

ја сам рекао да то није пристојно...

е сад сам почео као и она...

она каже - ''бла бла трућ''
ја кажем глупости (признаћеш да је глупост палити се на приче особа са маргине живота...)

то му дође исто...

и како ти велиш безазлена пошалица

апсолутно, зато је неукусно и непристојно рећи да су толике књиге и писци који су напсиали толиек странице - бла бла трућ

па није. али ако нећеш да избришеш БЛАБЛА ТРУЋ (што је другим речима - глуспот, попишај, промућај па проспи...) онда ок , и ја ћу рећи али са разлогом да је ''палитисе на кримосе, макрое, и особе са маргине живота ОБИЧНА ГЛУПОСТ...

НЕМА ПРОБЛЕМА, али ти овде се не псотављаш равноправно и то одлично знаш

избриши оно да на мишљење многих псиаца она каже да је то обично бла бла трућ...
таписања су нечије емоције искуства , мишљења...

само молим равноправност. и она је тиме обехсрабрила све те са таквим мишљењем...

избриши нас онда обострано...
Dobro.

Buraz ja imam dosije , naravno da nisam makro ali po tebi bi upao u kriminalce , relax , uslovna prosla sve kako treba.

Okej ,lik je optuzen za podvodjenje devojaka za prostituciju , mislim da je pronadjen nevin.

Da mozes da biras za partnera njega ili Kirka ( dok je bio ziv :D ) , koga bi birala i zasto ?

Kirk mi delovao simpa dok mu nisam videla ženu... sad ozbiljno sumnjam nakon što smo je videli da je bio sasvim ok.. :) žena deluje vrlo vrlo promućurno )lukavo) i kao da glumi.

Kirka i dalje, Tejt mi se ne dopada fizički. ;)

Kirk mi delovao simpa dok mu nisam videla ženu... sad ozbiljno sumnjam nakon što smo je videli da je bio sasvim ok.. :) žena deluje vrlo vrlo promućurno i kao da glumi.

Kirka i dalje, Tejt mi se ne dopada fizički. ;)
Sta ti se dopada kod Kirka sto ti se ne dopada kod Tejta ?
Mislim uporedjivanje.

Buraz ja imam dosije ,
па ? и затвор је за људе... исправе се људи јел де
ок није био затвор код тебе , условна је, може из било чега.
naravno da nisam makro
ето, разумемо се. чим кажеш НАРАВНО јасно је да је то оно малтене ПОСЛЕДЊЕ и у тој бранши криминала...
ali po tebi bi upao u kriminalce ,
јок

Sta ti se dopada kod Kirka sto ti se ne dopada kod Tejta ?
Mislim uporedjivanje.

Sad da li smem da pišem a da se ne okarakteriše kao rasizam.. 😂 ali radi se o mojoj ličnoj preferenciji, dakle jedno je boja kože, ja sam inače baš ljubitelj belog tena. kao što vi volite neki plavuše, neki crnke, ja volim bele muškarce. Drugo Kirk je intelektualac i više je iz mog miljea. Tejt je takođe vernik, ali sam čuila da je musliman? Kirk je bio hriščanin, i ja sam - veliki plus. Milje više, premda sam rasla u radničkom naselju u Zemunu i to uglavnom na ulici, dakle nisam bila mamina maza, ali opet Tejt mi dosta deluje kao sirovina. Prosto, nije moj tip.

Sad da li smem da pišem a da se ne okarakteriše kao rasizam.. 😂 ali radi se o mojoj ličnoj preferenciji, dakle jedno je boja kože, ja sam inače baš ljubitelj belog tena. kao što vi volite neki plavuše, neki crnke, ja volim bele muškarce. Drugo Kirk je intelektualac i više je iz mog miljea. Tejt je takođe vernik, ali sam čuila da je musliman? Kirk je bio hriščanin, i ja sam - veliki plus. Milje više, premda sam rasla u radničkom naselju u Zemunu i to uglavnom na ulici, dakle nisam bila mamina maza, ali opet Tejt mi dosta deluje kao sirovina. Prosto, nije moj tip.
Okej , kapiram , ali ako je Kirk bio intelektualac onda je i Tejt na nekom nivou , i jedan i drugi su slepci za bilo koje vidjenje sem svoje.
Kirk je bio za javnu smrtnu kaznu iako Hriscanin , licemer jedan kroz jedan sto se tice hriscanstva , rekao da je spreman da se zrtvuje par zivota godisnje ako to zadrzi Bozje dato pravo Amerima da imaju oruzje ( kada im je Bog dao to pravo niko ne zna sem njega ) birao delove koji mu se svidjaju a kulirao ove losije , to nije intelektualac , to je navijac.

Okej , kapiram , ali ako je Kirk bio intelektualac onda je i Tejt na nekom nivou , i jedan i drugi su slepci za bilo koje vidjenje sem svoje.
Kirk je bio za javnu smrtnu kaznu iako Hriscanin , licemer jedan kroz jedan sto se tice hriscanstva , rekao da je spreman da se zrtvuje par zivota godisnje ako to zadrzi Bozje dato pravo Amerima da imaju oruzje ( kada im je Bog dao to pravo niko ne zna sem njega ) birao delove koji mu se svidjaju a kulirao ove losije , to nije intelektualac , to je navijac.

Pa ne mogu ja da uđem u raspravu kada to nije polje koje pratim. Bacim pogled na poneku izjavu na koju naiđem. Pisala sam o utisku, ali ne mogu da vodim ozb razgovor o tome jer nisam upućena u to ko je jedan, a ko drugi, a mnogo pta se vadi iz konteksta pa bih morla dobro da ispitam i proučim da bih imala stav. Utisak sam napisala.

Ja samo kazem da lik nije rekao nista posebno, niti prepametno i ima dramatican efekat, cak i ta muzika u videu kao i muzike u svakom drugom takvom videu.
Lik je bolid i tacka 🤪
Ako je on neka muska energija onda se ja odricem svog pola.
Od danas sam zhvushkarac. Zhvushkarchina sa zhvushkom energijom!

Back