Rising star
Primećen član
- Poruka
- 511
Ko drugi, samo me ona i slika, ja nes i ne volim da se slikamjel te opet mama slikala?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko drugi, samo me ona i slika, ja nes i ne volim da se slikamjel te opet mama slikala?![]()
Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.Bez zle namere i nehotice kad žacneš, eto krvave osvete
Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
Mada,ruku na srce,nije se postavljac teme tako ponasao vec njegovi advokati.
A da hoce malo dublje protumaciti moje rijeci,shvatili bi da sam,nazalost u pravu.
Kazem,nazalost,jer se i meni ne svidjaju te cinjenice,ali je realnost takva.
Nije dobro biti sam.

Ima oko za fotografijuKo drugi, samo me ona i slika, ja nes i ne volim da se slikam
Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
A da hoce malo dublje protumaciti moje rijeci,shvatili bi da sam,nazalost u pravu.
Nije dobro biti sam.
Koji pijes?Ovaj ljis ce jos malo da se pretvori u razmenu lekova za pritisak.
a ti si kao staraMladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
Nije dobro biti sam.
Postavljač fino razgovara.Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
Nije dobro biti sam.
sve u svoje vreme, i zenin izmet mozes skupljati kad kucne casDok zezanje ne dosadi. Bora Đorđević eno skuplja pseći izmet po Sloveniji za svojim psom, kulturiška prava.
Dobro,ne kazem da su i svi matori cvecke.Mladi ne znaju da razgovaraju, a matori ovde vade oči jedni drugima svako malo.![]()

Fino dijete,zato ga i savjetujem da ne zaluta.Postavljač fino razgovara.
Još nije pobesneo.![]()
Dobro,ne kazem da su i svi matori cvecke.
Ali nekad kazemo i nesto pametno.![]()
To i ja kazem.Zapravo, ovde ima mladih koji su vrlo pristojni, normalni, više će te pljuvati i juriti po forumu ljudi 50, 60 pa i 70+.
Evo, postavljač, čije gabarite bi čekirala je vrlo pristojan sve vreme, npr.![]()
imam jednog pacijenta upravo kojem trebaOvaj ljis ce jos malo da se pretvori u razmenu lekova za pritisak.

Jooj opet ovaimam jednog pacijenta upravo kojem treba![]()
Misliš ovi nepristojni, wanabe maldi.To i ja kazem.
Ima naravno,mladih,finih i pristojnih...ali ovi nepristojni su bucniji,pa zaklanjaju vidik.![]()
Kultura dijaloga? Decku koji ocigledno nije nizak, na temi koja nema veze sa visinom, ti kazes da izgleda nisko?Mladi,ne znaju da razgovaraju.Nema kulture dijaloga.Odmah se osjecaju ugrozeni i napadnuti cim im das neki savjet.
Nije dobro biti sam.
Je** sve upravu siNe, ne bi bilo čudno...jedino zbunjuje što si otvorio 326 tema o sexu i tvojoj socijalizaciji....ali ništa čudno, još si klinac...
Ne ali gospodza je hit. Kao ja sam fina smerna pricam o zrelosti, citam knjige, a razvlaci lika za visinu na dve strane.U prve tri poruke na temi zena sa kulturom dijaloga ga optuzi da laze za visinu i da je egoista koji samo na sebe misli, sad nam tu prosipa kakvi su mladi i satro ga savetuje.
Kakvo foliranje i proseravanje, leba ti poljubim.