Ceo spektar

Nije i da, ljubav je svašta nešto, od cveća i proleća do borbe.
tako je.

i niej lepo da mnoga tudja misljenja koja nisu podudarna sa nasim nazovemo :bla bla truc

jer bla bla truc usrpskom narodu je da se ne lazemo: ''gluposti'' koje promucaj pa prospi i slicno...

eto to je bila poenta nista drugo. ali ocito nekom se dopusta da tudja misljenja nayiva bla bla truc tj glupostima. pacak i pisce...

P sta znam. Sta mozes od makroa da naucis?
eto...
ali ja necu tu njenu izjavu da ''od makroa ima sta da naucis'' mogo bihda nazovem obicnom gluposcu... ali necu.

Ne vidim nikakvu vrednost u stvarima koje promovise.
normalno da ne vidis.
To je lik koji uzima neke elemente odnosa sa zenama, dosta od njih su i pseudo cinjenice kao i polucinjenice i pravi od njih materijal.
belo roblje, roba...

reci takvo nesto je u stvari bla bla truc ili cista koejstarija?

Jedna od vecih gluposti koje se mogu cuti je ona "Ne interesuje me sta kaze, nego ko kaze". Od svake osobe ponesto moze da se nauci, ma kakva da je ona. Cesto karakterno losi ljudi umeju da kazu pametne stvari i obrnuto. Sve treba saslusati, svaki savet od bilo koga, a onda sam i otvoren, oslanjajuci se na sebe procenis koliko ta prica pije vodu sto se kaze.

Na početku se držite za ruke i treperite od zaljubljenosti dok te gleda u oči i izgovara da želi da mu rodiš decu poput tebe. Dvadeset godina kasnije prevrće očima na tebe i kaže uvređeno da su deca ista kao ti, u negativnom smislu, naravno. E pa ljubav je ono dok gledaš kako deca rastu i ono što te sprečava da ga u času kad izgovara ovo poslednje, ne utepaš.
Ili što bi rekao onaj stari grafit - ako ne možete da živite jedno bez drugog, venčajte se pa ćete moći.
😁

• Ironija
Reactions: Red
eto...
ali ja necu tu njenu izjavu da ''od makroa ima sta da naucis'' mogo bihda nazovem obicnom gluposcu... ali necu.

normalno da ne vidis.

belo roblje, roba...

reci takvo nesto je u stvari bla bla truc ili cista koejstarija?
Pa na zalost uticajan je i takvi su uticajni i uticu najvise na nesigurne ljude. Zato to treba lepo objasniti. Bla bla truc ne znaci nista tim ljudima. Ti znas da je bla bla truc.

Pa na zalost uticajan je i takvi su uticajni i uticu najvise na nesigurne ljude. Zato to treba lepo objasniti. Bla bla truc ne znaci nista tim ljudima. Ti znas da je bla bla truc.
takvog cemo u bajbok dje mu je i mjesto

a ne da ucimo nesto od makroa!

naravno cim promenimo ovaj koruptivni sistem i rpavosudje.

zna se gde je tim manipulatorima i trgovcima ljudskim tjelom mesto - prdekana sokole, nista drugo.

takvog cemo u bajbok dje mu je i mjesto

a ne da ucimo nesto od makroa!

naravno cim promenimo ovaj koruptivni sistem i rpavosudje.

zna se gde je tim manipulatorima i trgovcima ljudskim tjelom mesto - prdekana sokole, nista drugo.
Nisam siguran da je on trgovao ljudima per se, koliko znam drzao je ovaj onli fens ili jedan od tih sajtova, sto nije ilegalno. Ali, kada vidis kako lik prica, pun je kenyanya. Tipican agresivko, tako i prica, dernja se, prepun samopouzdanja i naravno da ga je to opalilo s ledja, mislio je da je pametan e sad odjednom prica o ljubavi, islamu, moral, ludila. Bezi majmune.

Pa dobro, volim malo da skandalizujem. U svakom slucaju, misljenja sam da i od prostitutki, makroa, takvih ljudi imam puno da čujem, poenta da će pričati o stvarima sa sasvim druge strane od čisto intelektualističke koje se vrte kao "pametni citati"

Zar nije dosadno staln citirti o ljubavi Froma i slične filozofe ili sve one koji godinama pišu o ljubavi jedno te isto

A sta je on to pa novo rekao?
Ljubav nije samo lepo, nego i ruzno.
wooow, let me follow you master!

Pa za nekog ko priča uglavnom mlađoj populaciji, uglavnom muškaraca, hoće da im kaže ti sad hoćeš da vijaš to zadovoljstvo, da bude lepo, da se volite, da se slažete, a ljubav ti je isto i kada patiš, kada očekuješ poruku, kada osećaš bol, i nije to NUS-proizvod, već sama ljubav takođe. Sve to dolazi u paketu, budi spreman na to, i ne odbacuj to iskustvo kao nešto loše.

Priznaj Paula, malo se palis na Tejta - bezobrazan, bed boy, nametljiv, samouveren, na mracnoj strani :D

Ne, ni malo se ne palim. Imam ja druge bad boyeve .. Ali se palim na ljude sa margine društva - to uvek. Volim da ih slušam šta pričaju. Sad on je zanimljiv, jer slušam često kada govori (nervira me što priča brzo, ima nadmen stav, ali se trudim da ne obraćam pažnju na to) i zaključila sam da dosta promišlja o životu i ima smislene zaključke , pa je utoliko zanmljiviji od mnogih dosadnih izjava koje sam sto puta čula. Priča originalno svoje.

Nisam siguran da je on trgovao ljudima per se, koliko znam drzao je ovaj onli fens ili jedan od tih sajtova, sto nije ilegalno. Ali, kada vidis kako lik prica, pun je kenyanya. Tipican agresivko, tako i prica, dernja se, prepun samopouzdanja i naravno da ga je to opalilo s ledja, mislio je da je pametan e sad odjednom prica o ljubavi, islamu, moral, ludila. Bezi majmune.
upravo tako

Ne, ni malo se ne palim. Imam ja druge bad boyeve .. Ali se palim na ljude sa margine društva - to uvek.
:roll:
ali dobro tvoje pravo ... :np:
Volim da ih slušam šta pričaju. Sad on je zanimljiv, jer slušam često kada govori (nervira me što priča brzo, ima nadmen stav, ali se trudim da ne obraćam pažnju na to) i zaključila sam da dosta promišlja o životu i ima smislene zaključke , pa je utoliko zanmljiviji od mnogih dosadnih izjava koje sam sto puta čula. Priča originalno svoje.
ok to je tvoje misljenje
ali nemoj tudja misljenja pa i i mnoge pisce onda da ponizis sa onim bla bla truc truc

:roll:
ali dobro tvoje pravo ... :np:

ok to je tvoje misljenje
ali nemoj tudja misljenja pa i i mnoge pisce onda da ponizis sa onim bla bla truc truc

Nije to ponižavanje. I ja umem da pišem bla bla truć... to su sve one mnogo puta ponavljane fraze koje su se već naučile napamet.
Uopšte ne znm šta si se primio na to, mrzi me sve i da čitam šta si pisao, poenta je da svako ko piše nešto iz ličnog iskustva znači, a svako ko piše fraze je dosadan.

Nije to ponižavanje. I ja umem da pišem bla bla truć... to su sve one mnogo puta ponavljane fraze koje su se već naučile napamet.
Uopšte ne znm šta si se primio na to, mrzi me sve i da čitam šta si pisao, poenta je da svako ko piše nešto iz ličnog iskustva znači, a svako ko piše fraze je dosadan.
ko si ti da odlucis ko je dosadan ,
i sta su fraze a sta nisu?
:per:

tebi jesu nekom nisu... samo rekoh niej lepo tako ruzno etiketirati tudje misljenje, moze to pristojnije. nista drugo.

ali ok icemo po tvom nacinu izrazavanja o tudjem misljenju.

Back