Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Napadac se povukao samo zato sto je pocelo sranje po njemu, inace bi **** po decku u nedogled.
A jel ima neko pravo da napiše da mu nešto ne deluje tako samo iz razloga što mu ne deluje tako.
Mozda je i do ugla fotografisanja,ali na slici djelujes kao niska osoba,a ne visoka.
A 194 je prilicna visina.

Motor nisam ni primijetila.😂
Jasno da se šalila i da nije imala zle namere.
Sve ostalo ste joj prikačili

U prve tri poruke na temi zena sa kulturom dijaloga ga optuzi da laze za visinu i da je egoista koji samo na sebe misli, sad nam tu prosipa kakvi su mladi i satro ga savetuje.

Kakvo foliranje i proseravanje, leba ti poljubim.
Izvini,ali ti ne znas da citas.
Nigdje ja njemu nisam rekla da laze,nego da meni sa slike ne izgleda da je toliko visok uz opasku da je mozda i do slike.
Ne mogu reci da mi izgleda,kad mi ne izgleda.
I ne znam zasto se ti javljas uopste i nalazis ugrozenim kad se tebi nisam uopste obratila,a postavljac teme nema nikakav problem u razgovoru sa mnom.
I savjetovanje nije satro,nego iskreno.A on moze da prihvati ili ne prihvati savjet,do njega je.
I zaista,ne znam koji je tvoj problem u svoj ovoj prici?

A jel ima neko pravo da napiše da mu nešto ne deluje tako samo iz razloga što mu ne deluje tako.

Jasno da se šalila i da nije imala zle namere.
Sve ostalo ste joj prikačili
Svakom sa ispravnim setom ociju ne moze da deluje ono sto je njoj delovalo, a kad uz to nalepi kolutanje ocima ocigledno je podjebavacki.

Ta zenska solidarnost za svaku sitnicu je detinjasta.

Izvini,ali ti ne znas da citas.
Nigdje ja njemu nisam rekla da laze,nego da meni sa slike ne izgleda da je toliko visok uz opasku da je mozda i do slike.
Ne mogu reci da mi izgleda,kad mi ne izgleda.
I ne znam zasto se ti javljas uopste i nalazis ugrozenim kad se tebi nisam uopste obratila,a postavljac teme nema nikakav problem u razgovoru sa mnom.
I savjetovanje nije satro,nego iskreno.A on moze da prihvati ili ne prihvati savjet,do njega je.
I zaista,ne znam koji je tvoj problem u svoj ovoj prici?
Imamo oci i ne zaboravljamo sta je bilo na prethodnim stranama, uz kolutanje ocima si rekla da nije visok 194, a kasnije da na slikama deluje nisko. Znaci nisi ga optuzila da je ukrao koji cm nego mnogo vise kad je nizak.
Pa, ili si corava ili si dosla da podjebavas decka.
Genericke savete si posle ubacila reda radi, kao da ih on nije cuo pre.

Svakom sa ispravnim setom ociju ne moze da deluje ono sto je njoj delovalo, a kad uz to nalepi kolutanje ocima ocigledno je podjebavacki.

Ta zenska solidarnost za svaku sitnicu je detinjasta.
Nije ženska solidarnost nego ljudska solidarnost jer vas je nešto žacnulo ili imate razlog zbog nečeg drtugog da je razvlačite. Odvratno je čitati.
Više neću da se nastavljam na ovo, pišite šta oćete, aj ćao.

Back