Ne mogu da opišem koliko mi je žao što sam dvadeset minuta svog života potrošio na ovog žvalu.
Samo mogu da kažem, ovaj čovek neće dugo!
'Svako ko dira u vas, dira u zenicu oka mog'.
Gledao sam kongres JS, gde uče svoje članove da vole svoje neprijatelje i da se mole za njih. I u tome slede Hrista. Koja to još denominaciji radi?
Ti isti takozvani hrišćani, kao sada u Ukraini, tako reći braća. Ubijaju se između sebe ko stoka. Stotine hiljada do sada pobijeno, milioni izbeglica. Porušenih domova, škola...na stotine hiljada siročadi. Pakao su Hrišćani napravili pred našim očima. Ali to ova bradata nakaza ne komentariše!
JS I sa Ruske i sa Ukrajinske strane, znate gde su? Ili su pobijeni ili su u zatvoru! Niko od njih ni po cenu da njega ubiju neće pucati na drugog. Pa ko puca Hrišćani.
Kada bih pričao kako se finansira SPC ili bilo koja druga koja je na državnim jaslama, ma ni more je ne bi oprala. Kupim u manastiru jedan običan listić o istoriji manastira 200 dinara. Nema ništa džabe.
JS sve što imaju stekli su dobrovoljnim prilozima. I ja dok sam davao, koliko sam mogao. Davao sam kao Bogu. Ne kao čoveku.
Na hiljade dvorana širom sveta, sve od dobrovoljnih priloga. Hiljade od njih spaljene pa ponovo izgrađene. Na ko zna koliko milijardi besplatno podeljenih knjiga, časopisa i ostalih publikacika. Humanitarnu pomoć smo čak i mi dobijali za vreme rata u bivšoj Jugoslaviji.
Nisu na grbači poreskim obaveznicima, nisu na grbači nikom. Svako da koliko može, bratski kao Bogu. I ta organizacija ide napred uz Božiji blagoslov.
A u kojoj to denominaciji ima još da neko deli knjige džabe?! Nigde.
Razmišlja li neko koliko sve to košta. Na stotine jezika sve prevesti, koliko košta materijal, odakle štamparije, transport, ko to sve radi.
Uđi u crkvu pa vidi koliko košta SP.
A to za decu je toliko jadno. Učiti decu da budu darežljiva, nesebično, humana... I to je loše, aa...
Pa ako daje Bogu daje, ne ljudima. I niko nije primoran kao kod vas. Ali i to krelcu bode oči.
Na laži i razna poturanja oko pedofilije neću se ni osvrtati. Zna se od koga je.
I da zaključim.
Da na planeti žive samo JS ne bi bilo ni izbeglica, ni gladnih, ni policije, ni vojske, ni rata, ni droge, ni cigara, ni pijanih, ni kocke, ni razvedenih, ni bluda, ni svađe, ni nasilja, ni korupcije, ni mita, niti bilo kakve prevare, ni propalih brakova....tako da bi sva deca imala veoma srećno detinjstvo.
Ovde ga nikad neće imati.