Jedno toplo-hladno pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme gosca30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lusy Lusy:
Po meni svaki decko voli malo misterioznoje devojke koje mu nece odmah na pocetku reci sve u jednom dahu,vec koja ce ga malo drzati u neizvesnosti...tj. priredjivati mu toplo hladne reakcije.Svakom decku pa i devojci koja moze da drzi svog partnera pod totalnom kontrolom,i cije su veze samo hladne ili tople vremenom dosadi.Uvek nam treba nesto u vezi sto ce da nas drzi skoncentrisane na partnera.

One koje se znoje bez poznatog razloga? :twisted:

Da, da vole misteriozne: "Dusho, znash - malo sam HIV pozitivna, a i udata, samo sto ti ipak moram reci da sam ja u stvari mushko!"

Pipi Langstrumpf:
I muskarci igraju te igre. I te kako!
Obicna manipulacija, ko god da je u pitanju,samo se tehnike razlikuju-i to samo malo.
Igraju te igre kad vide da mora.....
I pogodi šta se tada koristi , sujeta......sujeta jedinstvenosti kod žene i sujeta moći kod muškarca....

Inače imaš onu :
on teži da sve predje u rutinu ,
ona da se stalno dešava nešto novo (dinamika).

ja znam da muskarvi vole pasulj sa rebarcima... ili sarmu... ja, licno... volim musaku najvise... a sto se tih igrica tice, oni koji mogu da provale te igrice ce ih mozda i voleti... mi, koji ne mozemo da provalimo da vi igrate 'toplo-hladno' igru, ne mozemo... i mozete da je igrate do sutra, a mi opet necemo nasesti... dzaba vam sve... uh... sto sam nesto pametan jutros... sigurno zbog ove omorine...
a sto se igrica tice, ja najvise volim da igram fudbal menadzer... mada sam igrao i nid for spid, pa me hapsili a ja iskljucivao i blokirao sam je... al' me bar nisu uhapsili... ipak sam im do'ako... joj...

O,rade to i odrasle zene a i odrasli muskarci. Ima ih raznih: ako ne bacis djubre nista od sexa, ako ne ostanes kod kuce dok sam ja sa drugarima u kafani pravicu ti ljubomorne scene i jos gomila. Emotivne ucene...rasprostranjeno sredstvo unistavanja voljenih bica...seti se roditelja....

Pipi Langstrumpf: O,rade to i odrasle zene a i odrasli muskarci. Ima ih raznih: ako ne bacis djubre nista od sexa, ako ne ostanes kod kuce dok sam ja sa drugarima u kafani pravicu ti ljubomorne scene i jos gomila. Emotivne ucene...rasprostranjeno sredstvo unistavanja voljenih bica...seti se roditelja....

moji roditelji nisu te stvari radili jedno drugom. i ne rade ni dan danas... mislim na te ucene i gadosti koje jedni ljudi pricaju drugima... ali, kapiram da su oni u manjini bracnih primera.

mene bi bilo sramota da tako nesto izgovorim... ma i pomislim. to je nekako... jadno bre.
pazi osobu koja je toliko mizerna da uskracuje sebi seks da bi ubedila onog drugog da iznese djubre (znam da primer ne treba bukvalno shvatiti, ali ni ja ne pricam bukvalno)... koji je to stepen ocaja i nemoci.

Naravno,ali to ljudi rade. I to rade cesto,nazalost. I misle da su u pravu i da su pametni.
To su stvari koje roditelji rade i deci: JA sam se zrtvovala za tebe a ti mi tako vracas... je samo jedan od primera.
I onda dece misle da je to normalno pa sto su naucili primenjuju na druge ljude u svojoj okolini. Zaraza prava. Vidi samo koliko rasprava (npr politickih) ima, gde je govornik u pravu samo ako je sagovornik potpuno u krivu. Crno-belo. Ili-ili.
Igra se sa krivicom, sa ljubavlju (Ako me stvarno volis, onda ces me pustiti da...sta god), ljubomorom (Ako ti neces da mi p*sish, tvoja drugarica hoce) samopostovanjem (tvrdi se pazar:hocu te-necu te) i ima primera na tone...nekad ih i ne primecujemo...

a ako neko ne primecuje to sto se radi, da li osoba koja to radi nastavlja da radi to sto radi, ili nekako natera osobu kojoj to radi da ukapira da joj ta osoba radi to sto joj radi? znaci... ozbiljno pitam... :D "ako ti neces, tvoja drugarica hoce"... ha haha... kako sam se slatko nasmejao... tita mi...

Kad je u pitanju ljubavna veza,primetimo da se osecamo nesto lose, da tu nesto ne stima, ali ne vidimo odmah manipulaciju-zato sto ne zelimo da je vidimo. A druga osoba nastavlja s tim, zato sto naravno nista ne primecuje, jer misli da je to normalno. Ili postaje sve gora i gora, javlja se osecaj nadmoci... onda mi shvatimo sta se desava, pa se naljutimo i onda pocinje borba i prebacivanje i ode ljubav dodjavola.
Vecina ljudi to ne radi namerno i smisljeno, u tome je fora. Ne znaju za drugo.Kad primetimo, moramo da zakocimo i da polako i bez prebacivanja osobi skrenemo paznju na to. Pazljivo.I ponudimo drgi nacin ponasanja.NPR "Osecam se lose kada ti kazes "to i to" zato sto nemam izbora i zato sto se osecam kao da mi ne verujes.Bilo bi mi lakse kada bi me ti pitala/pitao direktno."
(zivijo drug tito!)

moje srce:
Pipi Langstrumpf: O,rade to i odrasle zene a i odrasli muskarci. Ima ih raznih: ako ne bacis djubre nista od sexa, ako ne ostanes kod kuce dok sam ja sa drugarima u kafani pravicu ti ljubomorne scene i jos gomila. Emotivne ucene...rasprostranjeno sredstvo unistavanja voljenih bica...seti se roditelja....

moji roditelji nisu te stvari radili jedno drugom. i ne rade ni dan danas... mislim na te ucene i gadosti koje jedni ljudi pricaju drugima... ali, kapiram da su oni u manjini bracnih primera.

mene bi bilo sramota da tako nesto izgovorim... ma i pomislim. to je nekako... jadno bre.
pazi osobu koja je toliko mizerna da uskracuje sebi seks da bi ubedila onog drugog da iznese djubre (znam da primer ne treba bukvalno shvatiti, ali ni ja ne pricam bukvalno)... koji je to stepen ocaja i nemoci.

To znaci da je ucenjivas dobar u seksu, cim ovaj slusa.

Back