Jedno toplo-hladno pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme gosca30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lusy Lusy:
Napunila 21..pa godine su kratke i ne idu unazad,ja zato svake godine za rodjendan zalim za svojim proslim godinama...ma glupo je
...pa istinu govoriš ali mi smo smrtna bića i za čas te nema....
...gledaj da ti je svaki dan bude ispunjen i nemoj da se obazireš na godine....
....stara si onoliko koliko se osećaš starom.... :wink:
.... a i ja našao da pametujem... :lol: :lol: :lol:

gosca30:
Da li se svi muskarci pale na zenske "igre"
toplo-hladno?ili samo oni manje zreli.Nekakvim slucajem on mene dozivljava kao tajanstvenu i kao da sam cas topla,cas hladna i kaze da mu se to jako svidja.Nista od toga ne radim namerno,vec se i sama presipitujem sta cemo dalje i kako.Zanima me jel muskarci inace to vole,kako,zasto?Hvala

Ne vole svi.
Ne volim.To shvatam ili kao nezrelost ili kao razmaženost osobe.Ili kao snobizam.egocentričnost.
Tu sam kao keramička vaza, više puta toplo hladno i prsnu vaza.....
Kad ona može stalno da traži potvrde ljubavi, zaljubljenosti, predanosti, posvećenosti i misli i dela, e može i da sa svoje strane ukalkuliše stabilno ponašanje.

To toplo hladno, talenat nemam, nikad ga nisam ni imala, a da probam da vezbam sada, bila bih bivsa vrlo brzo.
Moj dragi je jedva preziveo dva toplo-hladna braka i to bi bio savrsen nacin da se sahranim.
To sto ne igram igre je najbolje u vezi mene i ono zbog cega me voli.
A te igrarije su za mladje koje zivot jos nije dokacio, al ono odistinski.

gosca30:
toplo-hladno?ili samo oni manje zreli.Nekakvim slucajem on mene dozivljava kao tajanstvenu i kao da sam cas topla,cas hladna i kaze da mu se to jako svidja.Nista od toga ne radim namerno,vec se i sama presipitujem sta cemo dalje i kako.Zanima me jel muskarci inace to vole,kako,zasto?Hvala

NI najamanje.

Te zenske igre me jako nerviraju.... :?

gosca30:

Inace ne vole, ali moraju da trpe da bi se ogrebali za snosku. To je tipicno zensko pros*ravanje.
@topic o stupanju u sexualne odnose - kad petao juri dve koke, pa jedna stane posle tri kruga oko kokosinjca, a druga kaze - ja cu jos jedna krug, da ne pomisli da sam laka...

ns11:
To toplo hladno, talenat nemam, nikad ga nisam ni imala, a da probam da vezbam sada, bila bih bivsa vrlo brzo.
Moj dragi je jedva preziveo dva toplo-hladna braka i to bi bio savrsen nacin da se sahranim.
To sto ne igram igre je najbolje u vezi mene i ono zbog cega me voli.
A te igrarije su za mladje koje zivot jos nije dokacio, al ono odistinski.

Bravo!

gosca30:

Ma to se samo papcima sviđa 8-)

Back