goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Zato što im se može...Zasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što im se može...Zasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?
sinnke, evidentno je da si pomalo emotivno povredjen. To i nije nesto samo po sebi lose jer u krajnjoj liniji pokazuje da ti je stalo do sebe i svojih osecanja, tj. zivotinje, a ko voli zivotinje taj voli i ljude,ne?
Pozitivna kritika ti sledi i jer su simpatije koje upucujes, zajedno sa riletom, zenskom humanom delu foruma, pa ajde da, kazemo tako, obostrane![]()
Pravi muskarci se love dobrom guzom:
Sinnke ponovo pod dvostrukom,trostrukom vatromMala nemoj mene loviti na tu patetiku.
Pravi muskarci se love dobrom guzom a ne doboko-emotivnim razgovorima.![]()
Sinnke ponovo pod dvostrukom,trostrukom vatrom![]()
I na mene se kače,neke ne mogu da otkačim kolko su se zakačileA proradio im je onaj zenski stih. To ti je tako uvek kad se nadju sa muskarcem, a ne papkom.
Znas papke one srecu svaki dan, a ja im kao muskarac dodjem kao pravi raritet. Nije to samo na forumu, ja di god dodjem, zene se zakace za mene i to je to, mos ga yebat, ali je tako.
I na mene se kače,neke ne mogu da otkačim kolko su se zakačile![]()
a ja im kao muskarac dodjem kao pravi raritet. .
Ma sve bi se one torbale, nego ne znaju kako bi pitale i to ti je to.
Zasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?
Zasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?
zato sto su zene manje pametne i treba nam oprostiti, mi to ne radimo zbog zadovoljstva nego iz neznanja i naravno da nam oprastate
a posto ste vi pametni ne moze vas oprostiti bilo kakva greska, od vas ocekujemo savrsenstvo u svakom smislu![]()
Zato sto traze ono sto im on ne pruza, a same misle da pruzaju sve.
Ne opravdavam, samo odgovaram sta mislim.
Bolje cuti,niko nije procitao jos,imas vremena da obrises![]()
Bolje cuti,niko nije procitao jos,imas vremena da obrises![]()
Ma kud bi mi stigli kad bi reagovali na sve gluposti.![]()
Oh, pa da, kako je moguce da on njoj ne pruza dovoljno
![]()
zasto bih? pa ja samo odgovaram na pitanje, a ne opravdam tu cinjenicu niti je ogranicavam samo na zene. I to zato sto ni u uvodnom postu nije bila kategoricna konstatacija.
P.S. A bas sam pocela stvarati neku "finu sliku" o tebi.
Ko ne pruza dovoljno. Ja ga uvek gurnem do kraja. Pa ako joj ni to nije dosta, njoj ni konjski nece pomoci.
Manipulacija.
A on je bas glup pa ce se navuci na tvoju pricu.![]()