Jedno obicno pitanje

sinnke, evidentno je da si pomalo emotivno povredjen. To i nije nesto samo po sebi lose jer u krajnjoj liniji pokazuje da ti je stalo do sebe i svojih osecanja, tj. zivotinje, a ko voli zivotinje taj voli i ljude,ne?
Pozitivna kritika ti sledi i jer su simpatije koje upucujes, zajedno sa riletom, zenskom humanom delu foruma, pa ajde da, kazemo tako, obostrane :)

Mala nemoj mene loviti na tu patetiku.;)

Pravi muskarci se love dobrom guzom a ne doboko-emotivnim razgovorima.:hahaha:

Sinnke ponovo pod dvostrukom,trostrukom vatrom:mrgreen::per:

A proradio im je onaj zenski stih. To ti je tako uvek kad se nadju sa muskarcem, a ne papkom.

Znas papke one srecu svaki dan, a ja im kao muskarac dodjem kao pravi raritet. Nije to samo na forumu, ja di god dodjem, zene se zakace za mene i to je to, mos ga yebat, ali je tako.

A proradio im je onaj zenski stih. To ti je tako uvek kad se nadju sa muskarcem, a ne papkom.

Znas papke one srecu svaki dan, a ja im kao muskarac dodjem kao pravi raritet. Nije to samo na forumu, ja di god dodjem, zene se zakace za mene i to je to, mos ga yebat, ali je tako.
I na mene se kače,neke ne mogu da otkačim kolko su se zakačile:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Zasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?

zato sto su zene manje pametne i treba nam oprostiti, mi to ne radimo zbog zadovoljstva nego iz neznanja i naravno da nam oprastate:)
a posto ste vi pametni ne moze vas oprostiti bilo kakva greska, od vas ocekujemo savrsenstvo u svakom smislu:)

Back