sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.379
Zasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
to je vise stvar karaktera, a ne polaZasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?
Može se reći da je to karakteristično za oba pola, ne misliš li?
to je vise stvar karaktera, a ne pola
neA sta znaci da kod nas zene imaju takav karakter da ne vole biti prevarene, a mogu varati?
ne
to znaci da ovakav stav zavisi od karaktera date osobe, ne od toga je li muskarac, ili zena
ima i jednih i drugh koji samo sebi za pravo daju da varaju, ne i partneru
ja licno poznajem vise takvih muskaraca, no zena
Zasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?
pa, nisam citala datu temu, ali zasigurno znam da odgovore na tako skakljiva pitanja na forumu treba uzeti sa rezervomNe bi se slozio sa tobom. Bar sto se foruma tice. Muskarci nisu tako burno reagovali na pitanje da li bi oprostili osobi koja ih je prevarila, dok zene jesu.![]()
a, ovo bi islo u kombinaciji sa mojim prvim postomzato sto je licni "greh" uvek zanemarljiv i lako sami sebi prastamo.
eto eto rekao sam
ZATO STO GA ZELIM SAMO ZA SEBE
vodim racuna o svom zdravlju tako da ne bih tolerisala njegovo guranje kite kojekuda.....
a ako ta neka ima urednu sanitarnu knjizicu?
sklone su da prevare jer im treba vise torbanja nego sto dobijaju od partnera
a ne oprastaju prevaru jer, ZABOGA MOZES SA STRANE DA TORBAS A MENI NE DAJES DOVOLJNO !!!!!!!!!!![]()