Javna izjava ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Bambi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1.Bilo je drugačije:
Bio mi je potreban, pa onda lep, pa sam umislila i nezamenljiv.

2.fali ti vazduh, pa se naviknes, pa ti nista vise ne fali....

Ovo zakrivljeno mi zapinje, objasni pliz.

3.I dodatak, ovako drito:

U principu, dok ga gledam ovako kroz mikroskop, nema od tog ništa bojim se.
jbg

Dobila sam par grafita i dosla do zakljucka da je takva javna, ali i javna izjava ljubavi tipicnija za muskarce.
Pogledajte prilog 1234416

Pogledajte prilog 1234419
:) :)
Pogledajte prilog 1234421

Da li ste takav tip? :)
Da li ponekad imate potrebu da pred svima pokazete emocije i ljubav? Ne onako svakodnevno i uobicajeno, dvoje ljudi koji se vole, vec kao da puknete, kazete glasno, „zaurlate“, iznenadite.
I da li bi vam se dopalo da to neko uradi vama?
Javna izjava
je pleonazam.
:rotf:

Mislila sam na javne izjave ljubavi uopsteno. :) Grafiti su tu samo jedan od nacina.
Neki su prava mala umetnicka dela, a neki obicni vandalizam, ali to je vec druga prica.
ljubav je intimna stvar i meni je van pameti kad neko napasno pokazuje svoju "ljubav" u javnosti.
Uostalom, primetio sam da se oni sto se vacaju i ljube pred publikom, brze nestaju sa "scene" nego oni "stidljivi".

To treba da se kultivise u vidu vaapitanja.
Ako te zadovolji uvece, ujutru joj pridjes dok se kuva kafa, poljubac, sanjao sam nas sinoc zajedno, zagrljeni, nekakav vetar, jak je dunuo i probudih se i prvo sto pomislih je koliko sam tuzan sto nisam stigao da ti kazem da te volim.
Ako te ultra zadovoljava rutinski e onda restorancic, o sole mio, poseban sto, poseban dan, momenat...
A ako te ne zadovolji.
Ujutru prodjes pored nje, uzmes kafu: des bate, baci pet, jesi mi dobar? Jesam sto? Cool cool i produzis.

Back