Jasno je iz kojih je razloga dao misljenje torente i nema nikakve buke oko toga.
Onaj ko je postavio temu postavio je iz svog interesa i promovisanja,o tome ko je dobar a ko los ne uticu misljenja koja iskaze neko na bazi svojih zelja a ne cinjenica,ko je dobar a ko je los to znaju deca i roditelji,nekorektan nacin borbe sa konkurencijom nije dobar za onog ko to i lansira,ako zeli uspeh treba da ulozi osim sredstava,truda i znanje a ne samo kritiku bez ikakvog osnova,drugo nisam ja pocela raspravu nego jeja ja sam je samo podrzala i to iz jasnog interesa jer ne zelim da mi neko ko je motivisan losim namerama bladi oazu za moje dete jer sam ja vec nekoliko puta napomenula koliko je tesko nacin ozbiljan vrtic kome smem da poverim dete i gde ce stvarno nesto i da nauci.
Odakle vam ideja da se ja postavljam kao gazda,meni smeta to sto kao normalan roditelj kada izadjem na ovu temu vidim na koji jeftin nacin pokusavaju da privuku ljude,ali koliko para toliko muzike,znam sigurno sta radi torente i zasto i nisam sigurna koliko ima naloga sa kojih igra vruce hladno, .