Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko volite sebe,da vam to zauzme celo srce:-):-):-)
Bez urlika molim-salim se ! Teski ste,ali i dobri drugovi!![]()
Ja sam rak u podznaku jarac... sta je stvarno sa nasim ljubavnim zivotom ?? Nes ne ide nikako kako trebai btw kad sam vec tu...moze li mi neko objasniti zasto najcesce privlacim jarceve??
Jarac i rak su suprotni znaci. Al....nisu bas dobra kombinacija.
Pa valjda zato sto se suprotnosti privlaceJarac i rak su suprotni znaci. Al....nisu bas dobra kombinacija.
![]()
pa ne znam sad,iako sam mlada,imala sam divnu vezu sa jednim jarcem,koja je trajala dugo... i na kraju smo se razisli iz nekih licnih razloga i ostali prijatelji.Doduse on je bio u podznaku riba,imao je mjesec u znaku raka...pa mozda je to bila olaksavajuca okolnost u nasem sporazumijevanju,jer smo se zaista bili ono sto kazu ˝nasli˝.
Da li su Jarcevi posesivni??????

Ne! To je osobina vodenih znakova. Eto, mozhda, ako ima
stelijum u "vodi".![]()
Dobro,...a da li su ljubomorni, emotivni,...iskazuju osecanja??
Trude se da ih ne izvalis. Kao hladni i ozbiljni. Ali da! Ko im nadje zicu...![]()
Kako to "IZVALIŠ" ??
Tako lepo , ako se nekome extra svidjas on ce extra da se trudi da ti to ne primetis :wink:
Ma izvali se to. U sustini isto kao i kod svih. Nisu sad jarcevi ne znam sta??
Jedino mozda sto su malo susdrzaniji i hladniji u iskazivanju tih emcija. Pa ih taj drugi ne skapira na pravi nacin. Zna jarac da voli samo to nije bas toliko ocigledno. Ja imam tih problema.