JARCEVI

Jedino ono sto sam napisala u postu na predhodnoj strani- nikada ne treba raditi stvari sebi na stetu, a svoje lose osobine uvek mozes da iskoristis za nesto dobro. Ponovo razmotri svoju situaciju (ako vec nije gotova) i zapitaj sebe sta dobijas time sto se 'iskrompromitujes' a sta ako 'istrajes'. Izvagaj. Tesko je odgovarati ovako hipoteticki
A i ne verujem da je ista uzaludno, ni jedno iskustvo, cak ni ono lose.
I ne verujem o predrasudama o znakovima toliko.

Razlog zbog kojeg sam postavio to pitanje je taj sto sam se nedavno nasao u nedoumici:po ko zna koji put me je shut u dpe spustio na zemlju i naterao na razmisljanje o posledicama mojih postupaka vodjenih iskljucivo tvrdokornim principima...."Sta dalje?"....."Insistirati" ili "kompromitovati"..........Biti dosledan ili popustati pravdajuci se da te ne dotice, jednom kada shvatis da je stvar za koju se boris mozda uzaludna...Ta uzasna,uzasna spoznaja o uzaludnosti bilo kakvog pokusaja....Ako te to ne pogodi,onda te nista ne pogodi.....A taki se josh nije rodio....

Pa ako si se opet po ko zna koji put spustio na zemlju zbog svog tvrdovicluka i svojih principa, onda nesto moras da menjas. Ne znam tacno kakav je problem u ptianju. Nekad je kompromis mnogo bolje resenje nego da teras svoje po svaku cenu na svoju stetu. A ono sto te ne ubije to te ojaca. Ma zilavi smo mi jarcevi.;)

pa jarcevima je jako potrebno da definisu svoje mjseto u drustvu i da spoznaju ranije svoju sudbinu da bi je izvrsili.jarac ne postavlja naravno princip da bi kontrirao nekome nego jednostavno ima potrebu da iznese svoj stav ako misli da je taj stav realan i objektivan .naravno da ce tako steci veliki broj neprijatelja ali sta je drugo potrebno za uspjeh,jedan stari filozof je rekao za uspjeh u zivotu su potrebna najmanje dva ili vise neprijatelja da bi osoba bila jaka i uspjesna.jarac kroz probleme jaca i nekada hoce i namjerno uci u njih jer zna da ce ih rijesiti u svoju koris kad tad.sve je to tako tjesno povezano.svojeglavost sa ambicijama.osoba koja nije principjelna i koja ne zna ili ne zeli nametnuti svoj stav ne moze da bude ni jaka licnost a ni uspjesna.ako ti sve ide od ruke i ako te svi vole ili se prave da te vole onda ti neces imati potrebu da se mijenjas i da napredujes tako da ces ostati na istom mjestu uvijek.ovako uz probleme jarac mora nesto da mijenja da jaca da bi postao najjaci

Pozdravcic, uhvatilo me ono moje, zbrisati na par dana negde :)

Dakle, ja guram svoje, ali sto rece daniel1, ponekad namerno izaberem put koji je iscrpniji, zahtevniji, sto bi ljudi rekli glavom kroz zid. I guram dok ne izguram do kraja. A sistemi, kojima se sluzim, su skloni promeni, ne koristim uvek istu taktiku vec trazim nesto sto mi vise odgovara. Tako da ono, svojeglavost i tvrdoglavost se kod mene ogleda mozda u tom putu kojim idem jer je on cesto puta, kao sto rekoh, suprotan (tezi) od onog kojim bi svaki "normalan" covek krenuo :)

I iskreno, cisto sumnjam da ima uzaludnih stvari, sve se desava sa nekom svrhom...bar kod mene. Ne pokaze se mozda odmah koja je svrha, ali kroz neko vreme, da.

Ja obozavam jarceve. Kad god imam potrebu da iskalim bes na nekom ko je tvrdoglav, bezobrazan, ljude gleda kroz pare, dere se kad prica da bi zvucao pametnije, ja sednem sa nekim jarcem i povedem razgovor. Odmah mi bude bolje.

Ja obozavam jarceve. Kad god imam potrebu da iskalim bes na nekom ko je tvrdoglav, bezobrazan, ljude gleda kroz pare, dere se kad prica da bi zvucao pametnije, ja sednem sa nekim jarcem i povedem razgovor. Odmah mi bude bolje.

hajde mozda na taj nacin naucis nesto pametno i korisno.probaj i ti da se deres mozda napravis karijeru kakvu.samo nemoj previse da iskaljevas bijes na jarcevima jer mogao bi da dobijes povratni krose ala MUHAMED ALI ili bejzbol palicu ala AL CAPONE:DPROBAJ SA RED BULLOM .daje ti krila:D

Ma ajde molim te. Ne mogu da razumem da neko moze tolika mazga i toliko nadrkan kao neki jarac. Uzas! A za taj RED BULL, pa sad........meni krila netrebaju, ja sam Vodolija, a mi smo rodjeni sa krilima.

hajde mozda na taj nacin naucis nesto pametno i korisno.probaj i ti da se deres mozda napravis karijeru kakvu.samo nemoj previse da iskaljevas bijes na jarcevima jer mogao bi da dobijes povratni krose ala MUHAMED ALI ili bejzbol palicu ala AL CAPONE:DPROBAJ SA RED BULLOM .daje ti krila:D

A da......nije lepo da jednoj devojci pretis palicom i bokserskim udarcima. Ja sam vise za ljubavni ring. :D

Mene depresija drzi pola sata i onda guram opet napred. Ali vesto izbegavam ljude koji sire negativnost, stalno pricaju o problemima i bla bla. Crpe mi preko potrebnu energiju. Pazi kad su svi moji drugari Vodolije, Vage i Blizanci. Ima i pokoja zenska skorpija da me ponekad vrati u realnost i to je to. Dakle........samo vazdusasto. :D :D :D

Mene depresija drzi pola sata i onda guram opet napred. Ali vesto izbegavam ljude koji sire negativnost, stalno pricaju o problemima i bla bla. Crpe mi preko potrebnu energiju. Pazi kad su svi moji drugari Vodolije, Vage i Blizanci. Ima i pokoja zenska skorpija da me ponekad vrati u realnost i to je to. Dakle........samo vazdusasto. :D :D :D

zaboravljas da su jarcevi najveci komicari u horoskopu .npr jimm carey,rowan atkinson ili mister bin,andy kaufman,benny hill i mnogi drugi;)proctao sam ja da rekordan broj komicara bas pripada znaku jarca;)

E pa ne znam sta da ja kazem na to, na mom poslovnom planu je krenulo na bolje. Olaksanje se osetilo vec u decembru...Cak je i komunikacija sa ljudima postala malo, kako da kazem preciznija (shvataju me tacno onako kako zelim da me shvate). Jedino ta ljubav... :D

Ja sam rak u podznaku jarac... sta je stvarno sa nasim ljubavnim zivotom ?? Nes ne ide nikako kako treba :confused::confused: i btw kad sam vec tu...moze li mi neko objasniti zasto najcesce privlacim jarceve??

Back