JARCEVI

E imam jedno pitanje za vas, da li vas zabavlja da sokirate ljude oko sebe izjavom nekakvom...npr. kazete nesto sto znate unapred da ce biti sok za ljude jer se to ne ocekuje. Ne radi se pri tome o nekim stavovima pa da se sad drzite njih, kao pijan plota, vec cisto neka izjava za koju, kao sto rekoh, znate da ce sokirati okolinu. Dakle, da li se zabavljate nekad na taj nacin?

to je vec odlika blizanaca:D

Ok, ajde mi onda reci sta je to sto utice na to, posto me zivo interesuje. Ili ako bilo ko zna, ko je zasluzan za takve situacije.

pa posto mene kao jarca koji je dosta toga prosao u zivotu i kojem nista vise nije cudno i nista ga ne moze sokirati ne iznenadjuje ni jedna vanredna informacija bila pozitivna ili negativna tako ja polazim od sebe i u tome pa ne mislim da cu ako ja potenciram drustvu takav jedan sadrzaj koji je za soka mislim da necu nista posebno da postignem.ali vjerovatno grijesim jer hiljadu ljudi hiljadu cudi;)

E imam jedno pitanje za vas, da li vas zabavlja da sokirate ljude oko sebe izjavom nekakvom...npr. kazete nesto sto znate unapred da ce biti sok za ljude jer se to ne ocekuje. Ne radi se pri tome o nekim stavovima pa da se sad drzite njih, kao pijan plota, vec cisto neka izjava za koju, kao sto rekoh, znate da ce sokirati okolinu. Dakle, da li se zabavljate nekad na taj nacin?

mmmm..............retko, retko..kad sam raspolozena za salu.

Ja uvek govorim istinu, kakva god da je. Neki me zbog toga ne vole, neki me cene, a neki me zaobilaze. Tako da- umem da izvalim vrlo cesto, mahom ono sto svi misle, a niko ne zeli da kaze. Ali me to ne zabavlja, jednostavno je tako, ako ne kazem nesto sto mi je na pameti, osecam neki nemir i izjedam se iznutra, sve dok to ne prospem u javnost :)

Meni se cini da je to ko ono za britanski humor, ko ga razume njemu je dobar, ko ga ne razume, njemu nije. E tako i sa nama...valjda...tesim se :lol:
Nema glupljeg humora od tog britanskog humora, smesan samo onim Englezima i nikom vise.
Moje drustvo ima neki karakteristican smisao za humor, i samo ga mi razumemo, i bas volimo da se smejemo. Ljudima sa strane, nekima je jako smesno, a neki ne kapiraju. Tako je i sa mnom. Zbog toga izbegavam da pricam sale i zasmejavam nekog koga dobro ne poznajem.
Mozda ako pogledte Dzima Kerija, i Andi Kofmana, i njih dvojica imaju neku vrstu specificnog humora koji je mnogim ljudima smesan, a drugima nije. Meni takodje nije. Ne kapiram ni jednog ni drugog.

Nema glupljeg humora od tog britanskog humora, smesan samo onim Englezima i nikom vise.
Moje drustvo ima neki karakteristican smisao za humor, i samo ga mi razumemo, i bas volimo da se smejemo. Ljudima sa strane, nekima je jako smesno, a neki ne kapiraju. Tako je i sa mnom. Zbog toga izbegavam da pricam sale i zasmejavam nekog koga dobro ne poznajem.
Mozda ako pogledte Dzima Kerija, i Andi Kofmana, i njih dvojica imaju neku vrstu specificnog humora koji je mnogim ljudima smesan, a drugima nije. Meni takodje nije. Ne kapiram ni jednog ni drugog.

sto se tice britanskog humora naravno da ga samo englezi mogu shvatiti jer sa skecevima uglavnom ismijavaju kraljevski dvor i svoje politicare.posebno u MONTY PAYTONY.to vam je isto kada bi mi englezima pustili TOP LISTU NADREALISTA i naravno da oni to nebi kontali nista jer se i TOP LISTA bazira na ismijavanju tadasnje politicke situacije u JUGOSLAVIJI bivsoj;)a da je engleski humor broj 1 na svijetu naravno da jeste.pa imate ALO ALO,MUCKE itd.ako to nije smjesno onda ne znam sta je.a DZIM KERI I ANDY KAUFMAN su rodjeni 17 januara obadvojica

Kako ne bih znala, Dzim Keri i Endi Kofman su rodjeni kad i ja :-D
Ma kakav humor broj 1 na svetu! Ako imaju dobre serije, ne znaci da imaju i smisao za humor. Upoznala sam dosta Engleza, i nikad mi nisu bile smesne njihove fore. A primetila sam da i drugi stranci reaguju slicno na njih. Jednom mi je samo jedna devojka bila smesna, ali ona je bila Velsanka.

Kako ne bih znala, Dzim Keri i Endi Kofman su rodjeni kad i ja :-D
Ma kakav humor broj 1 na svetu! Ako imaju dobre serije, ne znaci da imaju i smisao za humor. Upoznala sam dosta Engleza, i nikad mi nisu bile smesne njihove fore. A primetila sam da i drugi stranci reaguju slicno na njih. Jednom mi je samo jedna devojka bila smesna, ali ona je bila Velsanka.

onda dijelis rodjendan jos sa AL CAPONEOM,MUHAMED ALIJEM I BENDZAMIN FRANKLINOM.:Dkaze se za engleze da oni ismijavaju citav svijet a njih jedino uspjevaju da ismijavaju skoti;)britanija je inace u vladavini jarca kao i srbija;)

Da, ja i ovaj indijanac gore, Shoshon, smo rodjeni 17.tog. Joe Frejzer takodje. Sve u svemu, budite oprezni kako se šalite sa ljudima rodjenim 17tog ;)

znam da za joe fraizera pise negdje da je rodjen 17 januara ali je tacno rodjen 12 januara.imam mu natal pravi.podznak je strijelac kao i moja malenkost.a to sto su tako energicni ljudi rodjeni 17 januara je zato sto je to 28 stepen jarca kada je exaltacija marsa.to je stepen najvise snage,ostrine,prodornosti,ogromne energije itd.;)

Hm, nisam dobro rekla sta sam htela da kazem, sad vidim po vasim odgovorima. No evo konkretne situacije, pa se nadam da necete biti surovi.

Dakle, 30 ucenika na jednom kursu, vecina izmedju 20 i 26 godina, sem dvoje ljudi, muz i zena, on '59 godiste, zena malo mladja. I pitanje se postavlja, ko je kako proveo praznike. Dolazi red na mene i ja odgovaram da sam provela u krevetu i umesto da dovrsim da sam bila bolesna, covek, malopre pomenuti mi upada u recenicu i postavlja pitanje:"S kim?" Na to, ja kao iz topa odgovaram pitanjem: "Jeste li sigurni da smem da kazem pred vasom zenom?"

Uglavnom, pojedini su se odvalili od smeha, neki su ostali sokirani mojom smirenoscu, a pomenuti gospodin se nakon casa izvinjavao (u tom momentu je pocrveneo).

Idemo dalje, ja zaista ne trosim reci uzalud, znaci ne pricam prazne price, kao ni vecina jarcica i pre cu da cutim nego da pricam bilo sta, ali ponekad u ovakvim situacijama, uz maksimalnu smirenost uzvratim necim sto znam da ce da bude cista provokacija.

Dakle, to me interesuje, da li i vi nekad se nadjete u takvoj situaciji i da li postoji nesto u astroloskoj karti sto bi moglo da ukazuje na takav nacin "resavanja" nekih situacija? (u blizancima, to mi je 2 kuca, nemam ama bas nista)

:D Hi..super odgovor,,,i ja bih nesto tako izvalila,kad se vec cacka...najsladje je zeznuti onoga ko je vec mislio da je tebe zeznuo,pa ostane zblanut(mada meni uvek bude neprijatno sto sam nekoga dovela u nezgodnu situaciju i ako je on to meni smerao,al ne mogu ipak da odolim):D:D:D

Aha, sad te razumem.
Imam i ja slicnu crtu, takav samoodbrambeni mehanizam. Stvar je u tome, da uvek, najcesce nesvesno, vracam istom merom, odnosno, kako se neko ponasa prema meni, potpuno isto se i ja ponasam prema njemu. Ako je tebi taj covek postavio tako neprimereno pitanje, imala si pravo da mu isto tako neprimereno i odgovoris. Njegova je namera bila da napravi salu na tvoj racun, a ti si istog trena prebacila loptu na njegov teren i posramila njega. Razmislice dobro sledeci put kada bude pozeleo da se ponovo nasali na tvoj racun.
Imam i ja slican problem, vrlo cesto me ljudi podcene. Trudim se da uvek budem ljubazna i korektna, a mnogi to mesaju sa naivoscu. Cesto mi se desavalo, u raznim sferama zivota, da me ljudi napadnu, a ja im istog trenutka uzvratim. Ne mislim samo verbalno. (mada ne mislim ni na nasilje) Posle se kao cude. Ali me makar nakon toga zaobilaze. ;)
Ne mogu sad da se setim, ali mislim da ima to veze sa Marsom, makar kod mene. Pogledacu pa se javljam.

E nek si ti njemu rekla jal`.....Pa nek` cacka ponovo ako `oce....Moram da dodam da ja uvek proverim koga cackam i koliko daleko mogu da idem s`tim....Oprez pre svega...:shock::|

Vi jarcevi mozete da me cackate koliko god hocete! Pogotovu oni koji su rodjeni istog dana kad i ja.
Lepo si Shoshone rekao to za meru i oprez pri cackanju. Mnogi nemaju osecaj gde je granica. U zivotu, to jest.

Pa ni nema smisla da izazivas bespotrebno neprijateljsvo,pogotovu jer "cackanje" uvek zna da uleti kada ti ne ide u prilog....Nekako zna da se potrefi da ti je Nizbrdo Dan pa da cacnes nekog ,pa se jos i taj neko nadrka izvan svake mere....Zbog toga ja praktikujem oprez....To ima neke veze sa karmom, mene mi....;)

Back