JARCEVI

E ovo je interesantno. Meni se znalo desiti da me pitaju za osecanja jer nisu na cisto ili nisu uopste sigurni da li osecam nesto. A ja se pitam, hm, kako ne vide pa to je tako ocigledno sta osecam.

E ne znam, ja sam zenski jarac i sa zenskim bikovima se slazem odlicno, sa muskim, pa i ne bas. Tri bivsa su bili bikovi u horoskopu i nije islo (a kao trebalo bi ici, jer je to dobra kombinacija, pa i sama sam u podznaku bik) ali kontam da to ne moze da se kaze kao generalno. Konkretno mene je gusila njihova ljubomora, posesivnost i nepoverenje.

Ja sam bila sam jednim deckom koji je Bik 4 godine , super smo se slagali u svemu . To je jedan od onih odnosa kad stvarno mozes da se oslonis na tu osobu u svakom trenutku , i prijatelj i decko . Raskinuli smo iz totalno desetih razloga a ne zbog neslaganja :(

E ne znam, ja sam zenski jarac i sa zenskim bikovima se slazem odlicno, sa muskim, pa i ne bas. Tri bivsa su bili bikovi u horoskopu i nije islo (a kao trebalo bi ici, jer je to dobra kombinacija, pa i sama sam u podznaku bik) ali kontam da to ne moze da se kaze kao generalno. Konkretno mene je gusila njihova ljubomora, posesivnost i nepoverenje.

Dobro ja sam takva,....ali u malim granicama, retko kad pokazujem da sam ljubomorna da osecam nesto, pogotovo kad znam da je neki muskarac hladan i bezosecajan.

Muskarac Jarac je tih, ne voli bucno drustvo i galamu, nije bas recit, odnosno- komunikativan je samo kad on hoce i s kim hoce. Njemu je posao na prvom mestu. Voli da zna sve unapred i pomno planira svaku akciju. Retko upada u avanturu, a predlog da se pridruzi putovanju bez cilja smatrace za najgoru uvredu.
Pouzdan je i veran i nikad nece nikome otkriti tajne koje su mu poverili. Stalno je u poslu, samo da bi na vreme zaradio dovoljno novaca, koji ce ga, po njegovom uverenju, spasti od bede i nemastine pod stare dane. Nikad ne pozajmljuje novac, a i ne trazi od drugoga. U poslu je posten i nece nikog da prevari. S njim je prijatno i korisno poslovati. Vole da su im zene domacice, zanimljive u krevetu, ali cene njihovu samosvojnost. Prihvatice i ravnopravnu podelu poslova.
U zavodenju Jarcevi su oprezni, jer se brinu da ce ih zene prevariti i oteti im novac. Stoga su njihovi nacini zavodenja slicni analitickim studijama visegodisnjeg razvoja nekog preduzeca. Ali, kada se jednom u njima probudi zanos, tada sve ide mnogo lakse i dugo, dugo traje. Dogodi se da zene izgube strpljenje pa potraze nekog odlucnijeg.
Jarcevi uopste ne pomisljaju na nevernost. Njima se vise svida da provociraju partnerku na intelektualne dvoboje u kojima, naravno, redovno pobedjuju. Spretni su i u svadama. U vrlo kratkom vremenu smirice strasti i sve izgladiti.

A kako se slazu Jarac i BIK???[/QUOTE]

ako ista znam o astrologiji jedno je sigurno da se muskarac jarac i zena bik ne slazu nikako.muskarac jarac razmislja u 90 posto slucajeva apstraktno sto zena bik ne moze da prati i dolazi do nesuglasica.da se sexualno privlace to je tacno ali dalje od toga nikako.muskarac jarac dominantan a zena bik jednostavno ne zeli da slusa predavanja o zivotu i o ostalim bitnim stvarima koje zivot cine.znaci dominantnost nalijece na veliku tvrdoglavost i eto problema.nego bikice drzi se ti vodenih i vazdusnih znakova i tu ces da budes glavna.vatreni ce te opet varati stalno;)a aok zelis da budes u podredjenom polozaju izaberi jarca:D:D:D

Hmm...daniele,....pa ti si i sam rekao da volis Bikice,..sta je sad
Ja se slazem sa vodenim znakom a isto tako i sa devicom, Jarcom i Bikom...

ja volim bikice najvise.i sada to ponavljam ali to ne znaci da se slazem sa njima i one samnom.fizicki me najvise bas bikice privlace ali cim udjemo u raspravu kao da mi prestanu vjerovati i kao da me se uplase a mozda me i ne razumiju najbolje pa mi se ucini da pricam mozda kineski i da nije mozda moja krivica ali kasnije skontam da nije.jednostavno jarac muskarac ima siri horizont pogleda na svijet od zene bika.znam puno veza izmedju muskarca bika i zene jarca i to su stvarno jako stabilne veze i brakovi.obratno boga mi tesko jer je jarac muskarac i manje vjeran od muskarca bika mada astrolozi toliko potencirali jarcevsku vjernost.ne znam ni jednog muskarca jarca da je vjeran.;)

Muskarac Jarac je tih, ne voli bucno drustvo i galamu, nije bas recit, odnosno- komunikativan je samo kad on hoce i s kim hoce. Njemu je posao na prvom mestu. Voli da zna sve unapred i pomno planira svaku akciju. Retko upada u avanturu, a predlog da se pridruzi putovanju bez cilja smatrace za najgoru uvredu.
Pouzdan je i veran i nikad nece nikome otkriti tajne koje su mu poverili. Stalno je u poslu, samo da bi na vreme zaradio dovoljno novaca, koji ce ga, po njegovom uverenju, spasti od bede i nemastine pod stare dane. Nikad ne pozajmljuje novac, a i ne trazi od drugoga. U poslu je posten i nece nikog da prevari. S njim je prijatno i korisno poslovati. Vole da su im zene domacice, zanimljive u krevetu, ali cene njihovu samosvojnost. Prihvatice i ravnopravnu podelu poslova.
U zavodenju Jarcevi su oprezni, jer se brinu da ce ih zene prevariti i oteti im novac. Stoga su njihovi nacini zavodenja slicni analitickim studijama visegodisnjeg razvoja nekog preduzeca. Ali, kada se jednom u njima probudi zanos, tada sve ide mnogo lakse i dugo, dugo traje. Dogodi se da zene izgube strpljenje pa potraze nekog odlucnijeg.
Jarcevi uopste ne pomisljaju na nevernost. Njima se vise svida da provociraju partnerku na intelektualne dvoboje u kojima, naravno, redovno pobedjuju. Spretni su i u svadama. U vrlo kratkom vremenu smirice strasti i sve izgladiti.
pa zocky gdje nadje bas ovaj dio o jarcevima.pa da smo tihi bas i nismo.muhameda alija su zvali brbljivac iz luisvila.martin luter king temperamentan covjek bio itd itd.kada vec stavljate tekstove o muskarcima jarcevima stavite i one koje ce ih ocrniti malo a to je da su egoisti,materijalisti,svojeglavi,extremno autoritativni,pesimisticni,fatalisti,fanaticni,destruktivni.kakva neimastina po crne dane.heheh.ko o tome razmislja.jarcevi trose ko ludi.ja ne znam ni jednog da je skrt a to sto se na 15 stepenu jarca nalazi ogromna zvijezda wega koja donosi slavu,moc i bogatstvo to je samo nasa sreca.da smo skrti daleko bilo:D:D:D

"U zavodenju Jarcevi su oprezni, jer se brinu da ce ih zene prevariti i oteti im novac."
Ovo nije prvi put da nalecem na ovakvu izjavu u vezi sa muskarcem jarcem a svaki put se ziv iskidam...Mozda to ima veze s tim sto nisam bas toliko stedljiv ....hi,hi...Ili sto nemam para...

Smirite se dragi jarcevi, pa naravno da nije sve bas tako. I ja se najezim kad mi kazu da smo materijalisti i radoholicari (jel se tako kaze?), a ja bas i na volim da se ubijam od posla, vise volim da odmaram a i te pare...ma ne znam sta cu s njima, hehe. Sve je to od slucaja do slucaja. Verovatno ste se bar u nekoj recenici prepoznali. Ili ajte posto ste vi muski predstavnici napisite kakvi ste da je ne izvlacim neke tekstove, pa da bude: O gde si ovo nasla?

Smirite se dragi jarcevi, pa naravno da nije sve bas tako. I ja se najezim kad mi kazu da smo materijalisti i radoholicari (jel se tako kaze?), a ja bas i na volim da se ubijam od posla, vise volim da odmaram a i te pare...ma ne znam sta cu s njima, hehe. Sve je to od slucaja do slucaja. Verovatno ste se bar u nekoj recenici prepoznali. Ili ajte posto ste vi muski predstavnici napisite kakvi ste da je ne izvlacim neke tekstove, pa da bude: O gde si ovo nasla?

ma nije do tebe zocky nego do nekih glupih astrologa.ja ne znam sta oni izucavaju.naravno da ima jarceva svakakvih kao i ostalih znakova ali cesto procitam nebuloze da krijemo pare po kuci te se plasimo da nam zena ne ukrade pare.heehehhe stvarno smijesno.mene napadaju koliko trosim nekad ne znam da se zaustavim a i moji prijatelji jarcevi isto tako a druga je stvar sto ja necu kupovati neke stvari samo zato sto su u modi za razliku od nekih drugih znakova;)

ma nije do tebe zocky nego do nekih glupih astrologa.ja ne znam sta oni izucavaju.naravno da ima jarceva svakakvih kao i ostalih znakova ali cesto procitam nebuloze da krijemo pare po kuci te se plasimo da nam zena ne ukrade pare.heehehhe stvarno smijesno.mene napadaju koliko trosim nekad ne znam da se zaustavim a i moji prijatelji jarcevi isto tako a druga je stvar sto ja necu kupovati neke stvari samo zato sto su u modi za razliku od nekih drugih znakova;)

e bas si me slatko nasmejao............;)
Ma razumem te, mene najvise nervira sto ispadoh teski materijalista.....pa danas su svi materijalisti zar ne. Evo nadjoh jos nesto za vas..

JARAC ON – Na listi najodanijih medju muškarcima, pri samom vrhu, nalazi se Jarac koji je prosto rodjen da bude veran. Bira partnerku za vezu ili brak, prezire neverstvo, ali će dugo da trpi njene prevare, ako je zaljubljen. Strast u njemu, ipak može raspaliti žena potpuno suprotna emotivnom idealu koji čuva u sebi kao svetinju: slobodnih shvatanja, vesela, bučna, i strasna dovoljno da izbaci iz ravnoteže starog Jarca i oslobodi ga njegovih kompleksa. Kod mladjih muškaraca rodjenih u ovom znaku koji su po pravilu stidljivi , ali radoznali, obično će starija partnerka, taktična, vešta i strpljiva, umeti da izazove buru emocija i provalu strasti.

Iako ostavljaju utisak hladnih i proracunatih ljudi koji nemaju vremena za tricarije, kao sto je ljubav, retko ko kao ovi ljudi moze tako duboko da voli i pati. Ako potencijalna partnerka izdrzi sve one testove na koje je muskarac Jarac stavlja i preskoci sve prepreke koje joj on baca pred noge, ceka je velika nagrada. Iako se u pocetku brani od ljubavi, on je vest i strastven ljubavnik, koji kada voli daje sve od sebe. Nakon erotske igre povucice se u svoju samocu. S njim treba oprezno, nenametljivo i pustiti ga da bude sam sa svojim mislima. On slabo stoji sa verbalnim izjavama ljubavi, ali znaju da cene ono sto imaju i partneru ce to uvek pokazati na svoj nacin.

On je tipičan primjer patrijarhalnog muškarca: konzervativan, strog, autoritativan i neumoljiv. Nedostaje mu smisla za humor, osmijeh mu se ne pojavljuje često na licu i uglavnom gleda svoja posla. Za Jarca je tipično da mu se psihološki portret mijenja tijekom sazrijevanja: u mladosti je smrtno ozbiljan, suzdržan i često deprimiran, posvećen studiju ili napredovanju u karijeri. U drugom životnom razdoblju, nakon što postigne društveni položaj, Jarac počinje očitavati suspregnuti i odgođeni spolni nagon.
U ljubavi prilično nemaštovi, škrt u očitovanju osjećaja, ostaje gospodarom svojih čula čak i ako je žestoko zaljubljen. Budući da ženu smatra bitnim prilogom svojem statusu, on ju bira više iz interesa nego iz ljubavim a kriteriji su mu vrlo visoki. Žena mora pokazati osobine dobre buduće majke, praktičnost u pogledu financija, mora položiti ispit u njegovoj obitelji, a povrh svega se mora uvijek ponašati kao dama. Jarac se nikada neće opredijeliti za ženu koja je u društvu bučna ili se provokativno ponaša.
U razdoblju zrelosti, Jarac daje najbolje od sebe. U toj dobi prestaje gledati na ljubav kao na biološki proces, opušta se i omekšava. To je vrijeme kaka i duhovno i tjelesno može djelovati zapanjujuće mlađe od svojih vršnjaka. Jarac posjeduje veliku tjelesnu izdržljivost i može biti neumoran ljubavnik. Rijetko koji muškarac u Zodijaku može nadmašiti njegov intenzitet, a ljubavna snaga, možda i zbog suzdržavanja u mladosti, može se pronijeti do poodmaklih godina, kao i u muškarca Djevice. U za njega najboljim srednjim godinama, Jarac će otkriti da je ispod tvrdokornog ili čak odbojnog držanja osjetljiv i ranjiv. Pokazat će da je u stanju ponuditi obitelji osjećaj sigurnosti i sreće, te će žena i djeca ubrzo prijeći iz tabora onih koji ga poštuju i slušaju u tabor onih koji ga neizmjerno vole. Sve u svemu, Jarac je grubijan meka srca

Ako ste pripadnik znaka Jarca, a ne znate kako se slažete sa ostalim znakovima, evo prilike da u nekoliko reči saznate kakav vas odnos čeka sa ostalima, kako da izbegnete neharmonične veze i sebe spasete mogućih neprijatnosti pre nego što do njih dođe. Jarac i Ovan - Oboje žele da vladaju. Niko ne popušta. Ne zna se ko je tvrdoglaviji. Ne preporučuje se ni veza, ni brak. Jarac i Bik - Vrednuju novac i miran život. Jarčeva ambicija i odlučnost Bika se savršeno uklapaju. Odličan brak. Jarac i Blizanac - Ništa zajedničko. Treba puno tolerancije za uspeh. Bolje tražiti nekog drugog partnera. Jarac i Rak - Ako su osobe visokog duha, savršeno se mogu složiti. Međutim, ako nije tako, hladnoća Jarca može da odbije emotivnog Raka. Pošto oboje teže sigurnosti, mogu se dobro razumeti. Jarac i Lav - Obostrana i prevelika želja za dominacijom. Osim želje za uspehom, nemaju mnogo toga zajedničkog. Nisu baš savršen par. Jarac i Devica - Kompatibilni u svemu. Oboje usmereni na posao i kuću. Vole disciplinu i sigurnost. Uspešan brak. Jarac i Vaga - Jedno drugo ne razumeju. Jarac je štedljiv, a Vaga troši na spoljašnji sjaj. Uspešnija veza nego brak. Jarac i Škorpija - U seksu se dobro slažu. Ako Jarac shvati Škorpijinu osetljivost, veza će uspeti. Jarac Škorpiji daje emotivnu sigurnost. Jarac i Strelac - Teško se usklađuju. Jarac je za Strelca isuviše konzervativan. Strelac je avanturista, Jarac tradicionalista. Neodgovornost Strelca sigurno će izluđivati Jarca. Bolje je da ostanu samo prijatelji. Jarac i Jarac - Ne preporučuje se ništa sem poslovnih odnosa. U ljubavi su oboje hladni, nema ko da podstakne osećajnost i maštu. Dosadan brak, ispunjen borbom za prevlast. Jarac i Vodolija - Vodolija neće trpeti Jarčeva ograničenja. Ona najviše voli slobodu, a Jarac će upravo želeti da joj je oduzme. Jarac i Ribe - Ribama će pored Jarčeva uvek nedostajati romantika, nežnost i osećajnost. Ako je Jarac spreman da, osim sigurnosti, pruži još nešto, mogu uspeti.

pa ima ovdje i neke istine.n mogu da vjerujem da su astrolozi tako kontradiktorni.na jednoj stranici procitam da je najveci broj komicara rodjen u znaku jarca kao jimm carey,rowan atkinson itd a na drugoj da nemamo smisla za humor.pa ko ga ima ako ga jarcevi nemaju?

E imam jedno pitanje za vas, da li vas zabavlja da sokirate ljude oko sebe izjavom nekakvom...npr. kazete nesto sto znate unapred da ce biti sok za ljude jer se to ne ocekuje. Ne radi se pri tome o nekim stavovima pa da se sad drzite njih, kao pijan plota, vec cisto neka izjava za koju, kao sto rekoh, znate da ce sokirati okolinu. Dakle, da li se zabavljate nekad na taj nacin?

Back