daniel1
Primećen član
- Poruka
- 721
Pa coveka najbolje mozes upoznati kroz sex,...kako drugacije da pijemo kafu satima i danima???
sto ti je dobra ta filozofija.znaci kod tebe prvo sex pa sve ostalo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa coveka najbolje mozes upoznati kroz sex,...kako drugacije da pijemo kafu satima i danima???
sto ti je dobra ta filozofija.znaci kod tebe prvo sex pa sve ostalo?![]()
Pa nego kako,...ako nije dobar u sexu sta ce mi za bilo sta drugo, sa takvim se ne mogu zabavljati a ni imati neku vezu.
nema sta pa ti si zaista konkretna osobakoji ti je podznak samanta?

Bik/ Vodolija mesec u Strelcu![]()
ja sam jarac-strijelac i mjesec u lavu.pa mogli bi se mi nacia vidio sam ti i sliku i mogu ti reci da si slatkica
![]()

Jeste, dobra je...I pre operacija...
Seron Stoun
pa jel ona jarac...mislim seron??premda si bikica vjerujem tiTakva mi je i pi.ca, tako kazu barem....![]()
Nisam bas shvatila na sta ciljas.Imam jedno dubokorazumsko pitanje za sve prisutne na temi tj. jarceve i one koji se tako osecaju..
Kazu da je najgora stvar koju mozes prirediti(priredjivati) jednom jarcu ta da zadires u njegove principe (iliti ispravljati krive drine) i povrediti njegovu rezervisanost...Koji je to princip preko kojeg ste ubedjeni da nikada necete preci iako vam svima verovatno ranije desavalo da ste se ujedali za jezik nakon slicnih obecanja datih sebi?Koji je to finalni dokaz jarcevske tvrdoglavosti kojim dokazujete da ste u stanju da se drzite neceg toliko jako da to potpuno izgubi svaki smisao?....Nakon razmisljanja o ovim i slicnim stvarima ja sam konacno izbacio rec "nikad" iz upotrebe i poceo da nastupam daleko opreznije,i....imam osecaj da su me neke situacije "ucinile" jarcem a da zaista nisam takav bio ranije....
o ko zna koji put me je shut u dpe spustio na zemlju i naterao na razmisljanje o posledicama mojih postupaka vodjenih iskljucivo tvrdokornim principima...."Sta dalje?"....."Insistirati" ili "kompromitovati"..........Biti dosledan ili popustati pravdajuci se da te ne dotice, jednom kada shvatis da je stvar za koju se boris mozda uzaludna...Ta uzasna,uzasna spoznaja o uzaludnosti bilo kakvog pokusaja....Ako te to ne pogodi,onda te nista ne pogodi.....A taki se josh nije rodio....