JARCEVI

o zenskim bolje da ne pochnem , bilo bi isuvishe subjektivno..
shto se mushkih tiche, odlichni prijatelji su mi bili u znaku jarca, nikad i nemoguca neka druga varijanta, valjda krvno srodstvo :lol:

Ne volim kod jarceva sto planiraju skoro sve,nekako mi nisu nepredvidljivi,Nisu bas mnogo duhoviti,spolja deluju hladno i ozbiljno,ali u stvari su bas osecajni.Mislim da su jedan od vernih znakova.

Ne volim kod jarceva sto planiraju skoro sve,nekako mi nisu nepredvidljivi,Nisu bas mnogo duhoviti,spolja deluju hladno i ozbiljno,ali u stvari su bas osecajni.Mislim da su jedan od vernih znakova.

e shto se toga tiche ja nisam tipichan jarac...
zhivot me nauchio da ne planiram nishta...
svaki jebbeni put kad sam neshto isplanirao,propalo je...
letovanje sa devojkom,diplomski,posao,ma nema...sve!
a inache,nit sam hladan,nit sam gadan.
samo nemoj da me naljutish,jer ce svi gromovi pakla na tebe da se sruche!
ne volim nepravdu,lazh i prevaru.
jednom mi je otac rekao da je moj najveci kvalitet to shto sam lojalan...
i to nema cenu...samo nemoj nikad da me izdash...to ne prashtam!nikom!

Mora da si procitala negdje taj stereotip kako su JArcevi hladni pragmaticari koji pomno planiraju svaki svoj naredni korak pa se drzis toga.Treba da se pogleda citava natalna karta da bi se o bilo kome donio sud,ali generalno jos nikada nisam upoznao takvog Jarca ziherasa koji ide na sigurno,koji planira i slicno,a znam ih mnogo.Sto se tice duhovitosti rekordan broj svjetskih komicara ima So ili Ma u Jarcu,ali i generalno Jrcevi pribjegavaju vise onom cinicnom dubokoumnom humoru koji se mora malo prokontati,onaj klovnovski ostavljaju Blizancima(mada Jimm Carey Jarac sa Mo u Blizancu pribjegava bas takvome :D)Osjecajni i ranjivi jesu u ranoj mladosti,dok ih Saturn ne ocelici,ali kasnije posto se citav zivoz izgrdajuju kako fizicki tako i emotivno,emocije bas vise toliko ne priznaju(iako ih dobro poznaju)BAs procitah jednu misao danas koja kaze "sve prave su ljubavi sutljive,one lazne su brbljive",pa sam ubjedjen da ju je osmislio neki Jarac :D

Mora da si procitala negdje taj stereotip kako su JArcevi hladni pragmaticari koji pomno planiraju svaki svoj naredni korak pa se drzis toga.Treba da se pogleda citava natalna karta da bi se o bilo kome donio sud,ali generalno jos nikada nisam upoznao takvog Jarca ziherasa koji ide na sigurno,koji planira i slicno,a znam ih mnogo.Sto se tice duhovitosti rekordan broj svjetskih komicara ima So ili Ma u Jarcu,ali i generalno Jrcevi pribjegavaju vise onom cinicnom dubokoumnom humoru koji se mora malo prokontati,onaj klovnovski ostavljaju Blizancima(mada Jimm Carey Jarac sa Mo u Blizancu pribjegava bas takvome :D)Osjecajni i ranjivi jesu u ranoj mladosti,dok ih Saturn ne ocelici,ali kasnije posto se citav zivoz izgrdajuju kako fizicki tako i emotivno,emocije bas vise toliko ne priznaju(iako ih dobro poznaju)BAs procitah jednu misao danas koja kaze "sve prave su ljubavi sutljive,one lazne su brbljive",pa sam ubjedjen da ju je osmislio neki Jarac :D

Ne mogu da verujem koja istina :lol:
Ozbiljno.

Svakako da i ja verujem u to da je najjaca emocija ona koja se cuva u sebi i ne da se tek tako ispoljiti upravo zato jer je jaka i vazna pa se plasi rizika da se to ne pretvori u nesto drugo, sto taj ne bi trebao da dozivi. Zato se cesto cuje kada muskarac zeni pa i zena muskarcu al mnogo manje nego muskarac zeni, kada joj kaze da je voli ona se odjednom promeni i te njegove reci naprave neku promenu kod nje a sve je bilo bolje dok joj to recima nije govorio, ali samo recima da ne bude zabune :lol:

Svakako da i ja verujem u to da je najjaca emocija ona koja se cuva u sebi i ne da se tek tako ispoljiti upravo zato jer je jaka i vazna pa se plasi rizika da se to ne pretvori u nesto drugo, sto taj ne bi trebao da dozivi. Zato se cesto cuje kada muskarac zeni pa i zena muskarcu al mnogo manje nego muskarac zeni, kada joj kaze da je voli ona se odjednom promeni i te njegove reci naprave neku promenu kod nje a sve je bilo bolje dok joj to recima nije govorio, ali samo recima da ne bude zabune :lol:

Pa sta znaci kada ti neko kaze da te voli,apsolutno nista,to moze da kaze svakome.Ljubav prava se zato pokazuje djelima a ne pricom.Sve sto se lako "pali" i obecava se jos brze i gasi,,stara mexikanska :D

Evo jedan tipicni dokaz da ambiciozni Jarcevi ne znaju da uzivaju u stecenom,i da ne mogu nikada da se smire(nisu to bikovi:D),da uvijek imaju neki novi cilj i novu planinu za penjanje.

Najvece muzicko ime svih vremena

Eto sta jedan Jarac sve u zivotu moze da stigne :)

Poslednja izmena:
Bolje je zivjeti 5 godina zivota kao Elvis Presley nego 10 zivota kao ti ili ja.Nije bio samo crni pojas,nego 8 dan crni pojas,karate majstori znaju sta to znaci.
Njemu je sigurno trebalo nasteliti Crni Pojas da bi se Kralj osjetio slavnim,nedostajalo mu je slave :D,nije mu bilo stalo da za 19 godina bavljenja karateom i nauci nesto :D

Na sahrani mu je bilo 200 hiljada ljudi,one koje je usrecivao godinama,danas ima 20 hiljada dvojnika u svijetu,koji ga oponasaju,znaci nije bitan samo ni on,bitana je revolucija koju je svojom pojavom,glasom,plesom napravio.Koliko je samo gladnih nahranio,bio je i veliku humanista.

Koga si ti usrecio ,nahranio,pomogao nekome?Umrlo je jako mnogo velikuh muzicara,glumaca,veoma rano,ali niko od njih nije Elvis,On je institucija.

DA dodam da je i jedini covjek koji je u Bijelu Kucu ikada unio pistolj,sto dovoljno govori ko i sta je za Ameriku bio.

Poslednja izmena:
Bolje je zivjeti 5 godina zivota kao Elvis Presley nego 10 zivota kao ti ili ja.Nije bio samo crni pojas,nego 8 dan crni pojas,karate majstori znaju sta to znaci.

Da je znao k od karatea uravnotezio bi zivot, ne bi mu bila potrebna gudra da sastavi dan sa danom.

I ne stavljaj moj zivot na tvoju ravan da ne ostanes bez skalpa, lusteru.

Poslednja izmena:
Da je znao k od karatea uravnotezio bi zivot, ne bi mu bila potrebna gudra da sastavi dan sa danom.

I ne stavljaj moj zivot na tvoju ravan da ne ostanes bez skalpa, lusteru.

Koliko vremena provodis na ovom Forumu pomisljam da je tvoj zivot ispod svakog dna,ni gravitacija ti ne moze nista,zraku :DNa ovaj skalp cu ti se nasmijati samo ,Geronimo :D

Bruce Lee je isto tako bio veliki majstor borilackih vjestina(jedino ako ti kazes da nije onda nije :D)pa ga je slava ubila,mnogo ranije nego Elvisa,sto znaci da je Slava veliki teret koji nadjaca mnoge sposobnosti koje covjek ima.To su mega slavni ljudi bili(ikone,besmrtnici),ne obicno slavni ,valja se nositi sa tim znas,ali tesko je tebi to da shvatis razumijem sve,izvini :)

Koliko vremena provodis na ovom Forumu pomisljam da je tvoj zivot ispod svakog dna,ni gravitacija ti ne moze nista,zraku

Ako, ako, samo pomisljaj. I divi se klovnovima koje izbacuje sistem da bi zabavili mase kojima skrecu mozgove sa tekucih problema. Vidim, jos te trese fetis na muske jarce, ne mozes odoleti a da ne lansiras svaki put kad se ulogujes divljenje muskima u ovome znaku.

E, tu se razikujemo, a i u mnogim drugim stvarima.

Ako, ako, samo pomisljaj. I divi se klovnovima koje izbacuje sistem da bi zabavili mase kojima skrecu mozgove sa tekucih problema. Vidim, jos te trese fetis na muske jarce, ne mozes odoleti a da ne lansiras svaki put kad se ulogujes divljenje muskima u ovome znaku.

E, tu se razikujemo, a i u mnogim drugim stvarima.
Jeste sistem izbacuje takve,a oni jadnici nemaju nikakve koristi od toga ,kako si ti dubokouman samo :DDa nema takvih,svijet bi bio gadno dosadan,svi bi bili sjedili u kuci citav dan tako kao ti,nista se neb desavalo :D

Sto se tice muskih Jarceva,mene mnogo zanima moc,uspjeh,slava a muskih Jarceva je u tom domenu jako mnogo,sto tebi remeti poljuljani Ego ocito :D

Hvala Bogu da se sa tobom razlikujem po svemu,tek bi se prepao da imamo ikakvih slicnosti.Nemoj viser da se raspravljamo na ovaj nacin,ako imas sta napisi na Pp.

samo :DDa nema takvih,svijet bi bio gadno dosadan,svi bi bili sjedili u kuci citav dan tako kao ti,nista se neb desavalo :D

Netacno. Neki od nas ne trose svoje vreme na klovnove narkomane koji umiru na wc solji i takve proglasavaju svecima. Ima nas koji volimo gledati pametne stvari i pametne ljude, bez da proglasavamo da je svet jadan i siromasan da je bio lisen jednog tabletomana..

Netacno. Neki od nas ne trose svoje vreme na klovnove narkomane koji umiru na wc solji i takve proglasavaju svecima. Ima nas koji volimo gledati pametne stvari i pametne ljude, bez da proglasavamo da je svet jadan i siromasan da je bio lisen jednog tabletomana..

Kada ti budes postigao u zivotu milijarditi dio sto je postigao taj tabletoman onda ces moci za sebe da kazes da si postojao,ovako kao da nisi :D

Ova recenica mnogo toga govori "Američki predsjednik Jimmy Carter je nakon smrti Kralja dao izjavu kojom je odao počast Presleyu kao osobi koja je zauvijek promijenila lice američke popularne kulture." itd itd.Toliko o tabletomanu neinteligentni covjece.

Posto vidim da glumis nekog intelektualca,na nevidjeno :Di posto te kao zanima nauka,i tu su Jarcevi broj 1 (Njutn,Paster,Dzul,Watt,Amper,Hawking,Giordano Bruno,Kepler itd):D Mozda su i oni bili tabletomani :D

Posto vidim da glumis nekog intelektualca,na nevidjeno :Di posto te kao zanima nauka,i tu su Jarcevi broj 1 (Njutn,Paster,Dzul,Watt,Amper,Hawking,Giordano Bruno,Kepler itd):D Mozda su i oni bili tabletomani :D

Merkur daje glumca, ali i inteligenciju. Kod mene trigon Jupiter AC. Nisu ti komentari primereni jer sam vec izneo misljenje o sistemu i klovnovima koje izbacuju, sta i kako. Ako nisi skapirao sta sam o istom pisao a pisao sam prosto tako da svaki um moze razumeti, onda se opet vracamo na pocetak...... zaslepe te muski u znaku jarca pa izgubis i pamet i rezon.

Merkur daje glumca, ali i inteligenciju. Kod mene trigon Jupiter AC. Nisu ti komentari primereni jer sam vec izneo misljenje o sistemu i klovnovima koje izbacuju, sta i kako. Ako nisi skapirao sta sam o istom pisao a pisao sam prosto tako da svaki um moze razumeti, onda se opet vracamo na pocetak...... zaslepe te muski u znaku jarca pa izgubis i pamet i rezon.

Kada Merkur daje inteligenciju hajde probaj da nadje velike fizicare koji su rodjeni u znaku Blizanca ili Djevice?Nema ih :DSAlim se,jeste Merkur nacin na koji razmisljamo(uz Mars koji predstavlja instikt,iskru razmisljanja,vlada mozgom i gornjim dijelom glave,Ajnstajn je imao Mars u Jarcu)Najvise naucnika je rodjeno u znakovima Jarca i Vodolije,Saturnovskim znacima,jer Saturn vlada" visim znanjem"po Duporu,Milekicu i ostalima je 22 stepen Jarca stepen visih znanja) sto znaci da je po tradicionalnoj astrologiji Saturn visa oktava Merkura,sada je po modernoj Uran preuzeo polovinu onoga sto je nekada predstavljao SAturn,pa neki Saturnu,a neki Uranu danas prisivaju Genijalnost.A i sam Merkur ne ide daleko od Sunca pa je najcesce takodjer u Jarcu ili Vodoliji kod najveceg broja naucnika.

Trigon Jupitera i Merkura moze t da sklonost ka obrazovanuju, i visokim skolama,ali istovremeno i lijenost,kod Jupitera je cesto ona "lako cemo za sve"

Ja imam Egzaltirani Uran tacno na stepenu egzaltacije u svojoj prorodnoj kuci u sextilu sa spaljenim Merkurom u 1 Jarcu koji je i u konjukciji sa Marsom u 1,pa zamisli kako ja sporo razmisljam:D

Ne postoji najbolji znak,svaki je najjaci u svome "fahu":D Sta smo dosadili,pa sinoc smo privi put usli u duzu diskusiju,vidis da pokusavamo da ozivimo ovaj podForum :D

Sta mislis kada bi svi tvrdili da je njiiv znak ovakav ili onakav bez ikakvih argumenata koji to potvrdjuju "Moj znak je najljepsi i tacka" ,"moj znak je najjaci i tacka" :D itd.

Red je da se iznesu i argumeniti da ljudi koji procitaju i nauce nesto ;)

Ne postoji najbolji znak,svaki je najjaci u svome "fahu":D Sta smo dosadili,pa sinoc smo privi put usli u duzu diskusiju,vidis da pokusavamo da ozivimo ovaj podForum :D

Sta mislis kada bi svi tvrdili da je njiiv znak ovakav ili onakav bez ikakvih argumenata koji to potvrdjuju "Moj znak je najljepsi i tacka" ,"moj znak je najjaci i tacka" :D itd.

ma nemoj ti meni ni da se pravdash ni da objashnjavash...
svako ko zna nekog jarca,zna i to da jarac nikada neshto nece tvrditi ako nije u pravu.
ako ne znam kazhem ne znam,al ako znam,nemoj da mi solish pamet.
dakle,meni to ne morash da prichash! :lol:
argumenti trebaju onima koji sumnjaju,a ja ne sumnjam jer znam!
dakle,jarchevi su najbolji od sve dece,zauvek! :P

Za jarceve se slazem sve. Inace, u kojem fahu su najjaci lavovi :)... bas me zanima tvoje misljenje, iako nije bas mnogo povezano sa konkretnom temom ?

Back