gost 223714
Buduća legenda
- Poruka
- 27.559
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strano telo - dosta toga tachno..
mada postoji razlika izmedju m i z ..
sad cu da se preispitam da nisam mushko![]()

Ne volim kod jarceva sto planiraju skoro sve,nekako mi nisu nepredvidljivi,Nisu bas mnogo duhoviti,spolja deluju hladno i ozbiljno,ali u stvari su bas osecajni.Mislim da su jedan od vernih znakova.
Ne volim kod jarceva sto planiraju skoro sve,nekako mi nisu nepredvidljivi,Nisu bas mnogo duhoviti,spolja deluju hladno i ozbiljno,ali u stvari su bas osecajni.Mislim da su jedan od vernih znakova.
Mora da si procitala negdje taj stereotip kako su JArcevi hladni pragmaticari koji pomno planiraju svaki svoj naredni korak pa se drzis toga.Treba da se pogleda citava natalna karta da bi se o bilo kome donio sud,ali generalno jos nikada nisam upoznao takvog Jarca ziherasa koji ide na sigurno,koji planira i slicno,a znam ih mnogo.Sto se tice duhovitosti rekordan broj svjetskih komicara ima So ili Ma u Jarcu,ali i generalno Jrcevi pribjegavaju vise onom cinicnom dubokoumnom humoru koji se mora malo prokontati,onaj klovnovski ostavljaju Blizancima(mada Jimm Carey Jarac sa Mo u Blizancu pribjegava bas takvome)Osjecajni i ranjivi jesu u ranoj mladosti,dok ih Saturn ne ocelici,ali kasnije posto se citav zivoz izgrdajuju kako fizicki tako i emotivno,emocije bas vise toliko ne priznaju(iako ih dobro poznaju)BAs procitah jednu misao danas koja kaze "sve prave su ljubavi sutljive,one lazne su brbljive",pa sam ubjedjen da ju je osmislio neki Jarac
![]()

Ne mogu da verujem koja istina
Ozbiljno.

Svakako da i ja verujem u to da je najjaca emocija ona koja se cuva u sebi i ne da se tek tako ispoljiti upravo zato jer je jaka i vazna pa se plasi rizika da se to ne pretvori u nesto drugo, sto taj ne bi trebao da dozivi. Zato se cesto cuje kada muskarac zeni pa i zena muskarcu al mnogo manje nego muskarac zeni, kada joj kaze da je voli ona se odjednom promeni i te njegove reci naprave neku promenu kod nje a sve je bilo bolje dok joj to recima nije govorio, ali samo recima da ne bude zabune![]()
Pa sta znaci kada ti neko kaze da te voli,apsolutno nista,to moze da kaze svakome.Ljubav prava se zato pokazuje djelima a ne pricom.Sve sto se lako "pali" i obecava se jos brze i gasi,,stara mexikanska![]()

Bolje je zivjeti 5 godina zivota kao Elvis Presley nego 10 zivota kao ti ili ja.Nije bio samo crni pojas,nego 8 dan crni pojas,karate majstori znaju sta to znaci.
Da je znao k od karatea uravnotezio bi zivot, ne bi mu bila potrebna gudra da sastavi dan sa danom.
I ne stavljaj moj zivot na tvoju ravan da ne ostanes bez skalpa, lusteru.

Koliko vremena provodis na ovom Forumu pomisljam da je tvoj zivot ispod svakog dna,ni gravitacija ti ne moze nista,zraku
Jeste sistem izbacuje takve,a oni jadnici nemaju nikakve koristi od toga ,kako si ti dubokouman samoAko, ako, samo pomisljaj. I divi se klovnovima koje izbacuje sistem da bi zabavili mase kojima skrecu mozgove sa tekucih problema. Vidim, jos te trese fetis na muske jarce, ne mozes odoleti a da ne lansiras svaki put kad se ulogujes divljenje muskima u ovome znaku.
E, tu se razikujemo, a i u mnogim drugim stvarima.
samoDa nema takvih,svijet bi bio gadno dosadan,svi bi bili sjedili u kuci citav dan tako kao ti,nista se neb desavalo
![]()
Netacno. Neki od nas ne trose svoje vreme na klovnove narkomane koji umiru na wc solji i takve proglasavaju svecima. Ima nas koji volimo gledati pametne stvari i pametne ljude, bez da proglasavamo da je svet jadan i siromasan da je bio lisen jednog tabletomana..
Posto vidim da glumis nekog intelektualca,na nevidjenoi posto te kao zanima nauka,i tu su Jarcevi broj 1 (Njutn,Paster,Dzul,Watt,Amper,Hawking,Giordano Bruno,Kepler itd)
Mozda su i oni bili tabletomani
![]()
Merkur daje glumca, ali i inteligenciju. Kod mene trigon Jupiter AC. Nisu ti komentari primereni jer sam vec izneo misljenje o sistemu i klovnovima koje izbacuju, sta i kako. Ako nisi skapirao sta sam o istom pisao a pisao sam prosto tako da svaki um moze razumeti, onda se opet vracamo na pocetak...... zaslepe te muski u znaku jarca pa izgubis i pamet i rezon.
Ne postoji najbolji znak,svaki je najjaci u svome "fahu"Sta smo dosadili,pa sinoc smo privi put usli u duzu diskusiju,vidis da pokusavamo da ozivimo ovaj podForum
Sta mislis kada bi svi tvrdili da je njiiv znak ovakav ili onakav bez ikakvih argumenata koji to potvrdjuju "Moj znak je najljepsi i tacka" ,"moj znak je najjaci i tacka"itd.
Red je da se iznesu i argumeniti da ljudi koji procitaju i nauce nesto![]()

Ne postoji najbolji znak,svaki je najjaci u svome "fahu"Sta smo dosadili,pa sinoc smo privi put usli u duzu diskusiju,vidis da pokusavamo da ozivimo ovaj podForum
Sta mislis kada bi svi tvrdili da je njiiv znak ovakav ili onakav bez ikakvih argumenata koji to potvrdjuju "Moj znak je najljepsi i tacka" ,"moj znak je najjaci i tacka"itd.
Red je da se iznesu i argumeniti da ljudi koji procitaju i nauce nesto![]()
... bas me zanima tvoje misljenje, iako nije bas mnogo povezano sa konkretnom temom ?