JARCEVI

ti si bash poranio! :lol:

Ima dana kada ne znam sta da radim
jer ta pesma meni stvara bol
ja te volim tako silno da umirem
ja te volim ali ne znam sto

Ima noci kada ne znam gde da lutam
sve zbog pesme sto mi stvara bol

Ako greh je u zivotu ljubit' strasno
i klececi molit' oprostaj
vrati meni pisma, slike, sto ti dadoh
vrati meni zivot moj

i za sve goste, prijatelje, mladence od kuma jos malo moje pesnicke duse :lol:

Ima dana kada ne znam sta da radim
jer ta pesma meni stvara bol

Ima noci kada ne znam gde da lutam
sve zbog pesme sto mi stvara bol

Ako greh je u zivotu ljubit' strasno
i klececi molit' oprostaj
vrati meni pisma, slike, sto ti dadoh
vrati meni zivot moj

i za sve goste, prijatelje, mladence od kuma jos malo moje pesnicke duse :lol:

auuu...pa ti si iygleda doruchkovao rakiju...:lol:
valja ponekad i to...samo ne preteruj!

Kakva vam se cini ova godina? Meni iskreno receno teza od nekoliko zadnjih godina i u poslovnom i u ljubavnom smislu, a ko sto prilici pravom Jarcu (a bogami i svima bez obzira na znak!! ) kad se nema para nema ni ljubavi :mrgreen:

Kakva vam se cini ova godina? Meni iskreno receno teza od nekoliko zadnjih godina i u poslovnom i u ljubavnom smislu, a ko sto prilici pravom Jarcu (a bogami i svima bez obzira na znak!! ) kad se nema para nema ni ljubavi :mrgreen:
Za sada ide sve ok,mada je ova godina malko turbulentna. Uvek mi se desavaju stvari nad kojima nekad nemogu da imam potpunu kontrolu. Generalno mi je zanimljivo.

Ja sa jarcevima nemam bas dobar odnos. Misljenja nam se nikada ne poklapaju. I dosadni su jako :mrgreen: ja sam lav inace

mishljenja nam se ne poklapaju jer em si zhena em si lav...de cesh gore kombinacije...
jedna od onih koji uvek sve znaju najbolje, skoro kao ovnovi...uzhas!
a to koliko smo dosadni...zachudila bi se kako bi se dobro provela sa nekim reprezentima nasheg zodijaka (samnom naprimer),
ali ti se prilika nikada nece ukazati, jer ne podnosim nadmene i istripovane zhemske! :mrgreen:

Moja je u 2 u Ribama,u egzaktnom sextilu sa Marsom u 1 u JArcu,pa kazu zene da sam privlacan jako :D(ali hajde glupo da se ovdje hvalim)

Venera u 8 bi rekao da daje tajanstvene muskarce,koji nemaju bas lagan pristup zenama ,pa cesto mastaju o nekim posebnim "prilikama",i imucnijim,nerijetko starijim zenama (pozicija Zigola)
Naravno ovisi i od aspekata koje pravi,i znaka.

Moja je u 2 u Ribama,u egzaktnom sextilu sa Marsom u 1 u JArcu,pa kazu zene da sam privlacan jako :D(ali hajde glupo da se ovdje hvalim)

Venera u 8 bi rekao da daje tajanstvene muskarce,koji nemaju bas lagan pristup zenama ,pa cesto mastaju o nekim posebnim "prilikama",i imucnijim,nerijetko starijim zenama (pozicija Zigola)
Naravno ovisi i od aspekata koje pravi,i znaka.

Mars u Skorpiji, 5 kuca te demantuje :mrgreen::per:

Venera u Jarcu u mom slucaju izaziva potrebu da pomognem starijim ljudima i izuzetno mi je tesko kada vidim da stara baka prosi. To mi najteze pada, tu kuljam u sebi.

S druge strane mi stvara izrazitu nepoverljivost na planu ljubavi, ali potrebu da se ljubav definise segmentovano sto dovodi do racionalizacije iskljucivo ozbiljnih veza, dozivotnih. Bez te sigurnosti u partnera, recimo, nema nista. :think:
Takodje, izuzetno mi je privlacno da vidim priveske u obliku kostura, lobanja, danse macabre i sl tome, kao i umetnicka dela baroka. :hvala:
Sta vi mislite Denis? :think:

Mars u Skorpiji, 5 kuca te demantuje :mrgreen::per:

Venera u Jarcu u mom slucaju izaziva potrebu da pomognem starijim ljudima i izuzetno mi je tesko kada vidim da stara baka prosi. To mi najteze pada, tu kuljam u sebi.

S druge strane mi stvara izrazitu nepoverljivost na planu ljubavi, ali potrebu da se ljubav definise segmentovano sto dovodi do racionalizacije iskljucivo ozbiljnih veza, dozivotnih. Bez te sigurnosti u partnera, recimo, nema nista. :think:
Takodje, izuzetno mi je privlacno da vidim priveske u obliku kostura, lobanja, danse macabre i sl tome, kao i umetnicka dela baroka. :hvala:
Sta vi mislite Denis? :think:

Mislim da je Venera u JArcu dala najveci broj Holiwoodskih "faca",pocevski od onih iz zlatnog doba Holiwooda(kada nije svako mogao da dobije glavu ulogu),poput Paula Newmana,Clarka GAblea,Rocka Hudosna,Jamesa Dena,danas Brada Pitta itd,da ne kazem da je Kralj Elvis takodjer imao Ve u Jarcu ;)
Saturn vlada geometrijom(egzaltiran je u Vagi) i u kontaktu sa Venerom daje najprivlacnije ljude,cesto pravilnih crta lica,pa je isti slucaj kada se Venera nadje u SAturnovom znaku,u Jarcu.

Sto se tice 5 kuce,u 5toj mi je Jupiter,inace vladar horoskopa(Ac sam Strijelac),a Mars u JArcu u 1 je kako egzaltiran (znaci jaci od onog u Skorpiji) tako i u svojoj prirodnoj kuci,tj u sjedistu (1 kuca je analogna znaku Ovna),tako da ipak imam jaci polozaj od tvog ;)
Evo procitaj ovaj text o Marsu u Jarcu pa ce ti biti jasnije,posebno zadnju recenicu ;)

http://sanjaperic.com/2012/11/16/mars-u-jarcu/

Mislim da je Venera u JArcu dala najveci broj Holiwoodskih "faca",pocevski od onih iz zlatnog doba Holiwooda(kada nije svako mogao da dobije glavu ulogu),poput Paula Newmana,Clarka GAblea,Rocka Hudosna,Jamesa Dena,danas Brada Pitta itd,da ne kazem da je Kralj Elvis takodjer imao Ve u Jarcu ;)
Saturn vlada geometrijom(egzaltiran je u Vagi) i u kontaktu sa Venerom daje najprivlacnije ljude,cesto pravilnih crta lica,pa je isti slucaj kada se Venera nadje u SAturnovom znaku,u Jarcu.

Sto se tice 5 kuce,u 5toj mi je Jupiter,inace vladar horoskopa(Ac sam Strijelac),a Mars u JArcu u 1 je kako egzaltiran (znaci jaci od onog u Skorpiji) tako i u svojoj prirodnoj kuci,tj u sjedistu (1 kuca je analogna znaku Ovna),tako da ipak imam jaci polozaj od tvog ;)
Evo procitaj ovaj text o Marsu u Jarcu pa ce ti biti jasnije,posebno zadnju recenicu ;)

http://sanjaperic.com/2012/11/16/mars-u-jarcu/

Da, da, da, Ac Strelac, ali dokle ti se prostire Jarac? Ju, gle, izazivas Mars u Skorpiji :mrgreen: sta ce ti to...
Mada mogli bi da se igramo ko ima vise strpljenja s ovakvim pozicijama hihi.

Nacini te taj Jupiter u 5 hvalisavcem :lol: A znao sam da ti je Mars u Jarcu posto se tu najvise hvalis i to najvise potenciras :lol: sigurno si listao koji su sve poznati ljudi koji imaju Mars u Jarcu, sto proistice od isuvise optimisticnog 5 kuca Jupitera. Ukoliko ti je Mars u Jarcu, tu je negde prva, druga ili treca kuca, sto me u tom slucaju ne bi cudilo na odabir upravo Jarceva kao simbola "komedije" iliti onoga sto je komicno, mada potenciranje svega u domenu realnog mi oznacava da je vise u drugoj kuci, a Jupiter u 5-oj naglasava da prihvatas samo teatralne, dramaticne osobe za komediju.

Da, da, da, Ac Strelac, ali dokle ti se prostire Jarac? Ju, gle, izazivas Mars u Skorpiji :mrgreen: sta ce ti to...
Mada mogli bi da se igramo ko ima vise strpljenja s ovakvim pozicijama hihi.

Nacini te taj Jupiter u 5 hvalisavcem :lol: A znao sam da ti je Mars u Jarcu posto se tu najvise hvalis i to najvise potenciras :lol: sigurno si listao koji su sve poznati ljudi koji imaju Mars u Jarcu, sto proistice od isuvise optimisticnog 5 kuca Jupitera. Ukoliko ti je Mars u Jarcu, tu je negde prva, druga ili treca kuca, sto me u tom slucaju ne bi cudilo na odabir upravo Jarceva kao simbola "komedije" iliti onoga sto je komicno, mada potenciranje svega u domenu realnog mi oznacava da je vise u drugoj kuci, a Jupiter u 5-oj naglasava da prihvatas samo teatralne, dramaticne osobe za komediju.

MA ne izazivam :D,pokusavam da budem realan(So i Me su mi takodjer u 1 u Jarcu,pa nisam neki hvalisavac,mozda nesvjesno :D)

Mislim da nije u redu da se negiraju cinjenice i istina,da nebi ispalo da se neko pravi vazan,i da se nebi probudila sujeta onih koji citaju :D

Sa Ju u 5 sam jako izbirljiv po pitanju odabira partnerki (ko bi rekao jeli tako),nemam djece( a jos u Biku koji vazi za plodniji znak :D)

Da sam zelio da hvalim JArceve to bi radio na temi Sunca u Jarcu,pa bi spomenuo tamo nrekog Caponea,Elvisa,MArtina Luthera Kinga itd,nebi Ckalju sigurno i Beninija :Dali eto.

Jesam citao o poznatim sa MA u JArcu,i iznenadio se koliko ih ima meedju komicarima.

Ac mi je na 19 Strijelca,a 1 kuca ide do 25 Jarca,u 1 su Ma,Me i So ;)Imam i Sa0 Mo u 8 u Lavu,pa ti vidi ;):D

ma to sve barabe...
samo bi da se svadjaju...:lol:

90% ljudi na BAlkanu vole da im se prica ono sto zele da cuju,a ne ono sto je istina ;)ZAto je realni i pravedni SAturn omrazen,jer gleda cinjenicama ravno u oci ;)

Znas kada je Poncije Pilat izveo pred narod Izraelski Isusa(SAturn) i BArabu,i upitao ih kome oprastaju,oni su oprostili Barabi,a zrtvovali su Isusa,jer im je bio castan,dosadan,preposten,BAraba bio lujka:mrgreen:,zanimljiv,kontali da ce i oni nesto da usicare za sebe preko njega.PA tako i danas ljudi postenog,pravednog i realnog Saturna smatraju negativcem,a npr Jupiter koji im sve dozvoljava,bez obzira koliko to sve vodi u propast je pozitivac,dobricina itd.
Imam i jednom i drugog u sebi,pa kontam tu sustinsku razliku.

Back