denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
Za jarceve se slazem sve. Inace, u kojem fahu su najjaci lavovi... bas me zanima tvoje misljenje, iako nije bas mnogo povezano sa konkretnom temom ?
Kada se uzme u obzir citava natalna karta,svaka osoba je prica za sebe,jer svaki Lav ili Jarac ili bilo koji znak ima ralicite polozaje planeta i raspored polja u svojoj karti,ali generalno Sunce u Lavu(znaci Znak LAv) je u svom sjedistu i daje ambiciozne,velikodusne,optmisticne ljude,mada ako osoba ima nekih teskih aspekata u karti moze da bude svakakva naravno.Lav je znak koji prije svega slavi zivot,vlada 5 poljem koje se odnosi na ljubav,mladost,djecu,teatar,dramu,pa Lavovi kao podanici Sunca zele da se istaknu,da zasjene druge,ako ih podrzavamo dat ce nam sve,ako smo iznad njih proradi im cesto sujeta,mada imaju osjecaja za Fair PLay,jako malo kriminalaca ima rodjenih u ovom znaku,ceso su dostojansveni,ali i ranjivi,ego do neba.SAmo Jarcevi imaju "bolesniji" ego od Lavova,jer Lav ce oprostiti i zaboraviti ako mu se izvines,Jarac nece,on je zlopamtilo.
Lavovi su najcesce tamo gdje su svjetla reflektora,gdje se trazi sjaj,gdje je scena,traze aplauz,divljenje drugih,pa cak i kada nisu javne licnosti zive u svom nekom svijetu zeljni da ih se uvazava,gordi itd.5 kuca kojom vlada Lav je osobna,pa Lav sve sto radi radi sebi u korist, pa su to cesto Vodje koje su postale ambiciozne radi licnoga interesa i slave,a ne radi neke odgovornosti naspram drustva i kolektiva(to je vec 10ta Jarcevska kuca), i zelje da daju smjernice drugima.Veliki broj poznatih glumaca(teatralnost imaju urodjenu) je rodjen o ovim znaku,politicara takodjer,Lavice su sigurno najextragavantnije zene odijaka,mada se plase godina,vrlo cesto u brakovima sa mladjim muskarima,bas zbog toga,vole zlato.Za mene su pozitivni ljudi,mozda zato sto ja imam dusu Lava (Mjesec u Lavu),ali sam se generalno sa njima uvijek dobro slagao.
... bas me zanima tvoje misljenje, iako nije bas mnogo povezano sa konkretnom temom ?