JARCEVI

Za jarceve se slazem sve. Inace, u kojem fahu su najjaci lavovi :)... bas me zanima tvoje misljenje, iako nije bas mnogo povezano sa konkretnom temom ?

Kada se uzme u obzir citava natalna karta,svaka osoba je prica za sebe,jer svaki Lav ili Jarac ili bilo koji znak ima ralicite polozaje planeta i raspored polja u svojoj karti,ali generalno Sunce u Lavu(znaci Znak LAv) je u svom sjedistu i daje ambiciozne,velikodusne,optmisticne ljude,mada ako osoba ima nekih teskih aspekata u karti moze da bude svakakva naravno.Lav je znak koji prije svega slavi zivot,vlada 5 poljem koje se odnosi na ljubav,mladost,djecu,teatar,dramu,pa Lavovi kao podanici Sunca zele da se istaknu,da zasjene druge,ako ih podrzavamo dat ce nam sve,ako smo iznad njih proradi im cesto sujeta,mada imaju osjecaja za Fair PLay,jako malo kriminalaca ima rodjenih u ovom znaku,ceso su dostojansveni,ali i ranjivi,ego do neba.SAmo Jarcevi imaju "bolesniji" ego od Lavova,jer Lav ce oprostiti i zaboraviti ako mu se izvines,Jarac nece,on je zlopamtilo.
Lavovi su najcesce tamo gdje su svjetla reflektora,gdje se trazi sjaj,gdje je scena,traze aplauz,divljenje drugih,pa cak i kada nisu javne licnosti zive u svom nekom svijetu zeljni da ih se uvazava,gordi itd.5 kuca kojom vlada Lav je osobna,pa Lav sve sto radi radi sebi u korist, pa su to cesto Vodje koje su postale ambiciozne radi licnoga interesa i slave,a ne radi neke odgovornosti naspram drustva i kolektiva(to je vec 10ta Jarcevska kuca), i zelje da daju smjernice drugima.Veliki broj poznatih glumaca(teatralnost imaju urodjenu) je rodjen o ovim znaku,politicara takodjer,Lavice su sigurno najextragavantnije zene odijaka,mada se plase godina,vrlo cesto u brakovima sa mladjim muskarima,bas zbog toga,vole zlato.Za mene su pozitivni ljudi,mozda zato sto ja imam dusu Lava (Mjesec u Lavu),ali sam se generalno sa njima uvijek dobro slagao.

ma nemoj ti meni ni da se pravdash ni da objashnjavash...
svako ko zna nekog jarca,zna i to da jarac nikada neshto nece tvrditi ako nije u pravu.
ako ne znam kazhem ne znam,al ako znam,nemoj da mi solish pamet.
dakle,meni to ne morash da prichash! :lol:
argumenti trebaju onima koji sumnjaju,a ja ne sumnjam jer znam!
dakle,jarchevi su najbolji od sve dece,zauvek! :P

Ovo je najupecatljivije. Ja ponekad tako udjem u razgovor sa nekim i obrnemo temu cija je pravija, moja rec ili njegova..nije da se hvalim ali za vecinu stvari budem u pravu kada debatujem sa nekim i najvise me nervira to kada neko tvrdi da je tacno za nesto za sta pouzdano znam da nije, i tako se zakacimo i ode sve u majcinu, a popustanja sa moje strane nema :lol:

Za jarceve se slazem sve. Inace, u kojem fahu su najjaci lavovi :)... bas me zanima tvoje misljenje, iako nije bas mnogo povezano sa konkretnom temom ?

lavovi!?
posebna vrsta budala!
ego manijaci,sve se vrti oko njih,uvek u centru pazhnje,ma uzhas...
inache,naravno,nisu svi takvi,ali sam 100% siguran da kad tu energiju usmere kako treba,
postaju vrlo uspeshni i poshtovani ljudi...
inache,budale par exelans!

- - - - - - - - - -

Ovo je najupecatljivije. Ja ponekad tako udjem u razgovor sa nekim i obrnemo temu cija je pravija, moja rec ili njegova..nije da se hvalim ali za vecinu stvari budem u pravu kada debatujem sa nekim i najvise me nervira to kada neko tvrdi da je tacno za nesto za sta pouzdano znam da nije, i tako se zakacimo i ode sve u majcinu, a popustanja sa moje strane nema :lol:

kad sam u pravu,nema popushtanja ni milosti...
naravno,nikad ne donosim ishitrene zakljuchke,
i uvek sve prvo proverim...to me je iskustvo nauchilo...
kao klinac jesam ali sad, nema shanse...;)

124 stranice o dosadnim Jarcevima? ko bi rekao.. =)) Meni se licno povraca koliko su materijalni...i zakovani za Zemlju...totalno neverovatno da neko protraci ceo zivot tako priljubljen uz tlo, nesposoban da oseti magiju u vazduhu =) uzas

Poslednja izmena:
DA Talkien kada je pisao Gospodare Prstenova nije znao da osjeti magiju,a Jimm Carey je stasno nezanimljiv,da ne nabrajam drugih milijardu primjera koji opovrgavaju ovo tvoje nezrelo mediokritetsko razmisljanja koje se zasniva na nepoznavanju zivota,i ocito jako malom zivotnom iskustvu.

KAda budes spoznao zasto planeta Sturn ima krst iznad polukruga,i sta to predstavlja,onda se vrati ovdje da razgovaramo.

DA Talkien kada je pisao Gospodare Prstenova nije znao da osjeti magiju,a Jimm Carey je stasno nezanimljiv,da ne nabrajam drugih milijardu primjera koji opovrgavaju ovo tvoje nezrelo mediokritetsko razmisljanja koje se zasniva na nepoznavanju zivota,i ocito jako malom zivotnom iskustvu.

KAda budes spoznao zasto planeta Sturn ima krst iznad polukruga,i sta to predstavlja,onda se vrati ovdje da razgovaramo.

Haha, vazi, kada ti budes meni javio kakva je atmosfera na planeti Muon, mozda razmislim da ti posvetim vise od ovih 20 sekundi =))

Ili ako ti je to pretesko, onda moze i kada budes postao svestan da koliko god Jarcevi tesko pokusavali da budu zanimljivi i osete bilo kakvu magiju, ne mogu naravno ni u ludilu da se porede sa vazdusnim znacima u vezi s tim ;)

Haha, vazi, kada ti budes meni javio kakva je atmosfera na planeti Muon, mozda razmislim da ti posvetim vise od ovih 20 sekundi =))

Ili ako ti je to pretesko, onda moze i kada budes postao svestan da koliko god Jarcevi tesko pokusavali da budu zanimljivi i osete bilo kakvu magiju, ne mogu naravno ni u ludilu da se porede sa vazdusnim znacima u vezi s tim ;)

Haha,sta ces mi ti posvecivati vrijeme,vidis da ne znas gdje se nalazis,tipicno Blizanacaki :DO kakvoj magiji pricas,jel se to salis :D

I ovom Jarcu fali MAgije,koliko ovo pregleda ima, oko 2 milijarde :D

Poslednja izmena:
Osvetoljubive - svakako. Ne znaju šta žele, ambiciozni i puni ideja, ali previše pričaju, premalo delaju.

Pa kako mogu da budu ambiciozni,sto znaci da postizu mnogo vise od drugih,a da pri tome mnogo pricaju a da malo rade :DPa JArcevi su najveci radoholicari zodijaka.
Bas oni ne vjeruju u prazne price nego samo u djela(Saturnov znak,zanima ih praxa,ne teorija))

e to je vec drugachija izjava.
ako si se zamerila kozi nije ni chudo shto mislish da su osvetoljubive...jesu! :lol:

Nece ljudi da istrazuju,misljenje formiraju na osnovu poznanstva sa par osoba koji imaju Bog zna kakve karte,da se pozabavila analogijom vidjela bi da je apsolutno kontra sve od ovoga sto je napisala,ali covjek se uci dok je ziv,najcece na greskama,pa joj necemo zamjeriti :D

Ma nismo osjetljivi,nego su nam Pravda i Istina na 1 mjestu ;)Nije u redu da bilo ko ko nije istrazio "stvar" do kraja raspravlja o tome,nista Jrceve vise ne ljuti od toga,sto znaci da nije do osjetljivosti nego je do reakcije na glupost;)
Saturn je zaduzen za "kristalizaciju" stvari,znaci da vrlo brzo spozna samu sustinu bilo cega,a 22 stepen Jarca je i stepen "visih znanja",pa zamisli kako se osjecamo kada dodje neko i kaze da je nebo zelene boje :DA takvih "poznavaoca" astrologije je mnogo.

ma nemoj ti meni ni da se pravdash ni da objashnjavash...
svako ko zna nekog jarca,zna i to da jarac nikada neshto nece tvrditi ako nije u pravu.
ako ne znam kazhem ne znam,al ako znam,nemoj da mi solish pamet.
dakle,meni to ne morash da prichash! :lol:
argumenti trebaju onima koji sumnjaju,a ja ne sumnjam jer znam!
dakle,jarchevi su najbolji od sve dece,zauvek! :P
Амин.

Nece ljudi da istrazuju,misljenje formiraju na osnovu poznanstva sa par osoba koji imaju Bog zna kakve karte,da se pozabavila analogijom vidjela bi da je apsolutno kontra sve od ovoga sto je napisala,ali covjek se uci dok je ziv,najcece na greskama,pa joj necemo zamjeriti :D

Ja jesam pričala na osnovu svog poznanstva.
Ali, što reče, čovek se uči dok je živ... Možda i od mene bude nešto.

Back