JARCEVI

Joj ali meni su zene rakovi ruzonje. :( Sve su uzas,ali su zato bikulje sve ***** ko avion. :neutral:
Rak jeste nezan,ali moj cale je rak i lako ga je uvrediti,to nikako ne smes da uradis inace nema oprastanja. On kad ti se naljuti,dzabe i izvini i sve,njega to zna da drzi danima.

Bila si u pravu rak je dobar,vagica nije losa takodje,bik,blizanac,ribe,naravno ovo je sve za muskarca jarca,a ovi drugi znakovi zene.
Koliko kapiram sa svima se moze izaci na kraj osim sa vatrenim znacima Ovan,Lav i Strelac.
**** mater,moze covek idealno da zivi samo sa Bikom I devicom,ali odnos totalno hladan. Radije bi ginuo svaki dan i bio voljen,nego imao idilu bez ikakvih osecanja.

Poslednja izmena:
Bila si u pravu rak je dobar,vagica nije losa takodje,bik,blizanac,ribe,naravno ovo je sve za muskarca jarca,a ovi drugi znakovi zene.
Koliko kapiram sa svima se moze izaci na kraj osim sa vatrenim znacima Ovan,Lav i Strelac.
**** mater,moze covek idealno da zivi samo sa Bikom I devicom,ali odnos totalno hladan. Radije bi ginuo svaki dan i bio voljen,nego imao idilu bez ikakvih osecanja.
Најстраственија, најинтензивнија, и најбоља комбинација између хороскопских знакова (од свих оних силних комбинација) је веза/однос Шкорпиона и Бикуље.
Што је и логично, с обзиром да су у питању супротности - Шкорпион као Марсов поданик, а Бикуља као Венерина поданица. Где год будеш наишао на опис овакве комбинације,
од било ког астролога, прочитаћеш велико одобравање, и хвалу. Уопште бракови који постоје између ова два знака, су чврсти, стабилни, са пуно емоција, пожртвованости,
поверења, а магнетизам који влада је просто неописив. Једноставно, Бикуље и Шкорпиони се намиришу, ''осете'', и ту увек дође до неке хемије.

Па и ти си се расписо о Рачицама, а Бикуље си споменуо у успутном контексту.

Што се тиче коза - на први поглед хладне (то је само маска), елитистички настројене (ко и саме Шкорпије, уосталом), пуно захтевају, имају критеријуме,
када нађу неког ко испуњава њихове стандарде, одане су до зла Бога, али и тврдоглаве. Када виде да има неко тврдоглавији и луђи од њих, попуштају,
али покушавају онда посредним путевима, да протуре своје намере.

За тебе је Јузеру, Рачица (супротност), а ти можеш дробити до бесвести, о ватреним знацима, не гине ти нека са кљештима. :lol:

Poslednja izmena:
Ахахахах, зато си ти изабро стрељаштво. :lol:

Покушај ти бате да будеш у вези са шкорпијом и да издржиш са њом, па онда причај да не знаш за пораз. :mrgreen:

Најстраственија, најинтензивнија, и најбоља комбинација између хороскопских знакова (од свих оних силних комбинација) је веза/однос Шкорпиона и Бикуље.
Што је и логично, с обзиром да су у питању супротности - Шкорпион као Марсов поданик, а Бикуља као Венерина поданица. Где год будеш наишао на опис овакве комбинације,
од било ког астролога, прочитаћеш велико одобравање, и хвалу. Уопште бракови који постоје између ова два знака, су чврсти, стабилни, са пуно емоција, пожртвованости,
поверења, а магнетизам који влада је просто неописив. Једноставно, Бикуље и Шкорпиони се намиришу, ''осете'', и ту увек дође до неке хемије.

Ja znam za dosta kombinacija Jarac - Skorpija i mislim da se ova 2 znaka dosta privlace. Skorpija kao zeznut osvetoljubiv znak koji voli da bocka i provocira vidi izazov kod okrutnog i cinicnog Jarca koji na svoj nacin svojom hladnocom i distancom pleni medju ljudima. Znam za dosta slucajeva veza pa i brakova izmedju ova 2 znaka... jedan od poznatih je brak Ivana Bosiljicica (Jarca) i Jelene Tomasevic (Skorpije).

U sustini, ova 2 znaka su suste suprotnosti i da se sami nadju u pocetnoj fazi na nekom pustom mestu verovatno bi se poubijali dok se ne prepoznaju i nesto ne klikne medju njima :)

Што се тиче коза - на први поглед хладне (то је само маска), елитистички настројене (ко и саме Шкорпије, уосталом), пуно захтевају, имају критеријуме,
када нађу неког ко испуњава њихове стандарде, одане су до зла Бога, али и тврдоглаве. Када виде да има неко тврдоглавији и луђи од њих, попуштају,
али покушавају онда посредним путевима, да протуре своје намере.

Skroz tačno. :mrgreen:

U sustini, ova 2 znaka su suste suprotnosti

Ebeš ga, pa baš sam morala bit škorpija u podznaku? Sad mi je sve mnogo jasnije. :zcepanje:

nisu rakovi za nas jarce tj koze u mom slucaju :D kazhu da mi jarcevi znamo da se durimo danima,ma nije to nista koliko rak moze da smara....previse njanjavi za nas..moja iskustva sew uglavnom svode na:
1.jarac-jako zanimljivo,ali kratkog veka nazalost..privlace me veoma,ali ne ozemo opstati jer smo previse slicni
2.vage-njihovu energiju obozavam,ali mora biti malo jachi podznak
3.vodolije-magnet su za mene,ai isto mora biti jachi podznak
sa ostalim znakovima nisam bila..al da kazem za skorpije..u jednoj prostoriji mogu d aih namirisem gornzni su fuj...

nisu rakovi za nas jarce tj koze u mom slucaju :D kazhu da mi jarcevi znamo da se durimo danima,ma nije to nista koliko rak moze da smara....previse njanjavi za nas..moja iskustva sew uglavnom svode na:
1.jarac-jako zanimljivo,ali kratkog veka nazalost..privlace me veoma,ali ne ozemo opstati jer smo previse slicni
2.vage-njihovu energiju obozavam,ali mora biti malo jachi podznak
3.vodolije-magnet su za mene,ai isto mora biti jachi podznak
sa ostalim znakovima nisam bila..al da kazem za skorpije..u jednoj prostoriji mogu d aih namirisem gornzni su fuj...

moram da priznam da moram da se slozhim sa tobom,tj sa tvojim konstatacijama deriviranim iz iskustva!
a inache,meni je venera u vodoliji,i krece se retrogradnom putanjom,i na ulici namirishem vodoliju,
i naravno odlepljujem za njima...al ne vredi...one su previshe visoko,a ja previshe nisko...:rida:

- - - - - - - - - -

otisla jarica ptica:cry:

jeste jeste...na celoj temi nas pljujesh a sad plachesh!
tako ti i treba ti povrshni bliznjakovicu! :lol:

pa to ti se vidi na natalnoj karti,ali veruj mi,gde to pishe,jebemliga...
meni je kartu chitala koleginica koja se razume u problematiku...:)
a shto se vodolija tiche,imaju neshto posebno,tu nema priche! :rumenko:

moram da priznam da moram da se slozhim sa tobom,tj sa tvojim konstatacijama deriviranim iz iskustva!
a inache,meni je venera u vodoliji,i krece se retrogradnom putanjom,i na ulici namirishem vodoliju,
i naravno odlepljujem za njima...al ne vredi...one su previshe visoko,a ja previshe nisko...:rida:

- - - - - - - - - -

jeste jeste...na celoj temi nas pljujesh a sad plachesh!
tako ti i treba ti povrshni bliznjakovicu! :lol:
ne bi ti ona priznala poraz da je cedis ko limun:lol:

Back