JARCEVI

Pa, astrolozi se slažu da nisu neverni, ali uvek ima izuzetaka... Valjda :D
Nego, meni se opasno svidja jedan Jarac (sa podznakom u Škorpiji), a ja sam Škorpija (dupla), dakle, da li ta veza ima IKAKVE šanse?!
A inače, mene privlače Jarčevi jer su jako elokventni i šarmantni, a i jako dobro izgledaju :mrgreen:

zao mi je vekish, glavu gore:ok: nije valjda prevara u pitanju?

ja sam sa ribom bila 2 godine i nikad vise

paznja, neznost, zivkanje, izlasci i onda kad se najmanje nadas eto njega ode drugoj

Ma nije strasno, nije bila neka duga veza pa da sam sad bas smorena ali bas je tako kako si rekla, sve skoro savrseno izgleda a onda cao svidja mi se neko drugi ili nesto sl... ovo je drugi put da mi se to desilo sa ribama i mislim da cu sad vise paziti da ne padnem na njihov sarm :roll:

veooooma los period tokom Jula, ljubav je krenula ali ja se koprcam, stavljam je na poslednje mesto jer sam preokupirana vaznijim pitanjima (tipicno za nas).
Eh...........

Ufff, uzasan period za posao i novac ali u mom slucaju vec duze vreme. Neumem da tumacim natalnu pa ako ste zainteresovani ja cu se radovati i zahvaliti do neba kad mi kazete kad ce to prestati.
http://img852.imageshack.us/img852/5062/astrow2gw02oljaolihp271.gif
Inace moj muz je jarac ali ima posao, para manje jer ja neradim ali njemu kanda natalna kazuje nesto drugo.
A sto se tice jarceva nisam sigurna da mogu da nas definisem jer: moja mama je na svoj rodjendan 06.01. rodila blizance. Znaci njih troje, ja i moj muz, jarcevi. S nama uspevaju na kraj da izadju samo dva lava ( tata i moja cerka ) i jedan mali rak ( moj sin ). Brat ( jarac ) ceka bebu i snaji je termin u jarcu ( ! ). Znaci nema analize, svi smo razliciti. Muza sam birala pa je super i lepo se slazemo, ostale sam dobila rodjenjem pa ih volim takve kakvi su. A rogati su nemate pojma, svako na svoju ruku. Jedno je sigurno: nije prijatno probuditi se u kuci punoj jarceva, rogovi sevaju na sve strane.

Taman sam htela da odgovorim Duskatu, po svim astrolzima na prvu loptu sto bi rekli, zena jarac, muskarac skorpija super kombinacija (mada se uvek gledaju obe natalne karte uporedo), kad ga on zakomplikova sa podznacima, da bi trebali dani za tumacenje. Ja sam jarac u podznaku vaga i zivela sam sa jednom skorpijom, super je kombinacija, bar iz licnog iskustva.Kod te dve kombinacije mi se svidja sledece sto sam nekad procitala, a u mom iskustvu pokazalo se kao tacno "Skorpija napada, a jarac izmice unazad, ali uz planinu, skorpija napada opet, a jarac opet unazad ali uz planinu, pa kad jarcu prekipi, pa se sjuri sa planine skorpije nema nigde".
Bolje da ste otvorili temu o misticnim skorpijama ili neshvacenim blizancima, pogotovu duplim. Mislim da bi bilo mnogo interesantnije. I na kraju zene jarcevi se mnogo razlikuju od muskaraca jarceva.

To je tačno.

Ispada da su muškarci jarčevi uštogljeni džangrizavci.

Dok je žena (jarac) zla i naopaka, i insistira na dominaciji u svom leglu, i nikom ne pokazuje šta oseća; i da li išta oseća.

Koliko god to bilo bolje. :mrgreen:

Što se mene tiče. ja bih se zadržala na onom: nikom ne pokazuje.

Mada jesam snob, koji ceni titule i naslove i društven položaj; i volem bit nad drugima više nego leba jest. Ali, radim na toj mani. :mrgreen:

Ali, znate, ni bog/ovi mi ne pomažu naročito. Više nego često se desi da u pravu jesam; i šta sad jedno jarčevsko žensko da zaključi? Osim da je u pravu i inače?

Na čemu se izvinjavam.

Sve što zadužim, na kraju sam voljna platit.

Cao ljudi! Ja sam jarac i na sve to podznak vaga, i jos i rodjena 22.decembra u 00:30, pa me negde svrstavaju i u strelceve, mozete zamisliti u kakvom sam ja haosu. Neznam koliko ce vam ovo pomoci, ali procitala sam da crne macke donose srecu jarcevima, takodje sam saznala, da zenskim jarcevima dodatnu snagu i jacinu donosi srebrni nakit u kombinaciji sa oniksom. Posto sam procitala veliki deo vasih komentara mogu reci da jesmo tvrdoglavi, ambiciozni, da APSOLUTNO ne volimo da izrazavamo svoje emocije, da obozavamo da komplikujemo stvari, da smo snobovi koji su uvek u pravu, ali smo ipak i dobri prijatelji, dobri roditelji, dobra deca, a ipak apsolutno samo svoji, u nekom svom svetu, zbog cega smo nedokucivi nekim znakovima koji izgleda vise vole povrsnost. pozdrav od jos jednog jaraca :)

Meni hitno treba pomoc zaljubila sam se u jednog jarca pravi mi probleme ispala sam bezosecajna i surova prema njemu i sada je otisaoo ali ne znam kako da ga vratim sta mislite kakvi su muskarci jarcevi rodjeni u prvoj dekadi ako neko zna ovaj moj je 23 decembra u totalnom sam haosu

Back