JARCEVI

Imala sam nevidjenu privlacnost sa jednim jarcem, medjutim ta veza je opstala samo 2 meseca. Bio je extra ali posle je postao hladniji. Meni pripisuje jer sam napravila sitnu glupost.
Ma sve u svemu teski ljudi, skloni depresiji i melanholiji.

Ljubav se dobija-ona se ne traži.Jedini način da je dobijete je da je i sami imate dovoljno time što ste je sebi slali.Tada ćete biti u stanju da shvatite zašto nema potrebe da je tražite.
S druge strane,mizantropi su oni koji najpre ne vole sebe,pa zbog toga ne mogu da vole ni druge.Ljudi koje pominjete u negativnom kontekstu sasvim odgovaraju tom opisu:teški ljudi,skloni depresiji i melanholiji.Nisu u stanju da se pronađu u svom najboljem obliku i jedino tako i mogu da se ispoljavaju.Ne možete im pomoći,jer oni to ne žele.Možete pomoći sebi time što ćete postati bolja osoba.Tada vam ništa,pa ni oni, više neće smetati.
Ko je razumeo,razumeo je.....ko nije,razumeće :mrgreen:

Jarcevi su zlo...dvolicni do bola,dva jarca su me mnogooo povredila u zivotu....ali ne mora da znaci,uvek postoje izuzeci...:)))

Ni sama ne verujem bas mnogo u to da horoskopski znak govori o tome ko je kakav. Sto se jarceva tice jer je tema o njima moram priznati da poznajem samo tri jarca ( tri zenske osobe ), jedna mi je bila najbolja drugarica ( daljina nas je malo odvojila ) i za takvog predstavnika znaka sve najbolje a druge dve ( koje su igrom slucaja rodjene istog dana ) nemam reci osim da se slozim sa ovim gore. Nisu me povredile , doduse , ali to da su dvolicne, podle, i manipulatorski nastrojene nasla sam kod obe , gotovo da lice jedna na drugu. Pocecu da verujem u horoskop :D

Meni je septembar bio haos, sada ima male promene, a videcemo za dalje... iskreno se nadam da ce oktobar mesec biti uspesan! Jer mi mnogo toga visi o koncu..kasnije je vec druga prica...
TheProdigyGirl - mislim da sam i ja..davno sam racunala podznak.. i tipican sam jarac.
Znam nekoliko jarceva i ne mogu da kazem da je ijedan "zlo" ili imalo losa osoba...

i meni je septemar bio tezak i iscrpljujuci i jos se nisa potpuno oporavio..., ja trenutno ne mogu da se setim dali poznajem nekog jarca, po meni vidim da kada nesto hocu vrlo sam tvdoglav, skoro pod svaku cenu da bude tako i gotovo neprimetno....

Mi kozice smo super!!!
Na prvi pogled hladne sto i nije lose jer odbijamo budale i ljude koji nisu vredni nase paznje. Dajemo bezuslovno! Opsesivnost ne trpim, laz, prevaru, manipulaciju. Iskrena sam i najcesce se ljudi ljute sto ima sve saspem u lice :mrgreen:
Kazu da sam uobrazena, hladna ali ja sebe tako ne dozivljavam. Ko me nervira iskuliram ga maksimalno, bude bas onako neprijatno :mrgreen:
Nisam osvetoljubiva i ne vracam "milo za drago" jednostavno zaboravim. Kao prijatelj dajem maksimalno cak i na sopstvenu stetu
Od muskarca trazim ljubav, poverenje, razumevanje. Kad volim, volim do ludila! Prevare ne oprastam :mrgreen:

Pozdrav svim jarcevima :super:

Evo jednog pitanja koje nije obrađivano opširnije na ovoj temi-koliko su jarčevi religiozni?Baš sam skoro gledao jedan dokumentarac koji je samo još više učvrstio moje verovanje da je sumnja jedina prava religija,ili još bolje,da nema jedine prave,iako sam se tokom vremena često obraćao istoj i ponovo sumnjao.I tako u krug.Sad sam trenutno u toj sumnjivoj fazi.Negde sam pročitao da je ta sumnja,zapravo ,odlika analitičkog razmišljanja i sklonost ka analizi i samoanalizi toliko tipičnoj za jarčeve.

Istina! nekad verujem nekad ne verujem! Mnogo konfuzno bre i istina je da smo prilicno hladni,sve dok nebudemo sigurni u osobu sa kojom smo da nas nece povrediti i onda bas volimo! z:) Po sebi znam da smo melanholicni i depresivni,sve moramo prethodno izanalizirati i onda uraditi i zlopamtila smo, ali se cesto ne svetimo! Ako nismo sa sobom zadovoljni,mrzimo sve zive(barem tako je kod mene,ako nisam zadovoljan taj dan kako izgledam sve zive ne podnosim),a ako smo zadovoljni samim sobom onda smo jako druzeljubivi i otvoreni! Imamo cesto hladnu masku iza koje se krije toplina ali morate da je zasluzite!

Sto se tice religioznosti imas nize tipove koji su posveceni dosta tradiciji a imas vise tipove koji su bas tako analiticki i vole da im bude jasno sve sto rade da znaju zasto to rade. Ono sto je dobor kod jarceva je to sto vrlo rano u zivotu odrede svoj cilj i to im pomaze da uspeju, najcesce na polju karijere.
Sad sam malo skrenula, ali dakle, sto se tice religije posmetras 9. polje i Jupiter.

Radili meni natalnu kartu i sve te stvari,u koje ja bas i ne verujem puno,pa taj strucnjak kaze:Vi ste gospodine 95% skorpija.A ja rodjen 02.01,usred znaka jarca.Astrolog, Novosadjanin,kazu veoma strucan za taj posao,mislim da je bilo dvadesetak strana formata A4,prava mala skripta.Dokumentovano i td...
Ispalo da je podznak potpuno nadvladao znak,cudna neka nauka.

.. Jarac/Ovan...ufff...

generalno Jarcevi muski su mi jedni od omiljenih..po natalu mom Jarac mi je dominantni znak ( pored skoprije ) pa mogu dosta da se povezem sa njima..zenske ne volim,ali musski..posesivni,sigurni,teritorijalni,ambiciozni ali sve to kontrolisano,nije eksplozivno zato vishe i cenim,shvatanje ljubavi vrlo slicno sa mojim, ''samo ja prvi'',bitan im je status,dominantni,jesam li rekla ambiciozni,strastveni...a to,ta strast,ambicija,sigurnost,mozda najvishe postujem kod njih shto je sve to kontrolisano,mocno,a to me pali, i nemaju potrebe da se shepure kao ovan oseti se to iz njih...i kako umeju da budu bosovi u krevetu, vecina mafijasa i biznismena,onih uspesnih su bikovi i jarcevi,mislite o tome:mrgreen:

I jedan od znakova koje najvishe poshtujem,pored bika i skorpije

Poslednja izmena:
Pa mogu da potvrdim, kao Jarac, da gori period u životu nisam imala što se tiče ljubavi...Nisam mogla ni da sanjam svu ovu katastrofu, ali stvarno...Znaš ono, kad ti glava puca od pitanja, a nemaš odgovore i šta god da uradiš ideš još dublje. Ne znam da li je ovo generalno svim Jarčevima, ali se nekako nadam da će sve ovo jednom biti juče...Na kom polju života se tebi odrazilo?

Back