JARCEVI

Dragi Jarčevi - evo vam jedan divan primerak mesopotamske umetnosti izrađen od zlata i srebra, to je drška od posebne vaze koja se zove riton a star je najmanje 3000 godina
attachment.php

Poslednja izmena:
Lakse je kad prihvatis da od saturna ne mozes pobeci, i onda funkcionises u skladu sa tim. Moguce da je nama teze nego drugima ali sta je tu je. Zato imamo neku posebnu snagu.
Juce mi je bilo super, prva sam se javila da prezentujem nesto na faksu, i odlicno je proslo. Mada meni nekad proradi ovnic iz podznaka. :mrgreen:

Uh...meni saturn (iz osme) prelazi preko plutona u 9 -oj u vagi......a pluton (Iz 9 -te) mi kaci mars u 12 -toj...sve to u jarcu... tranzitni merkur i venera su mi trenutno u skorpiji...i tako... osecam se ko natempirana nuklearna bomba iskreno...:confused:
A inace sam strelac - jarac...

Poslednja izmena:
Saturn i Mars su mi dugačije postavljeni ali sam dobro osetila tranzit Saturna kroz deveto - bila sam letos u inostranstvu i to u Španiji - zemlji Strelaca i svaki bogovetni dan sam imala neku neprijatnost - ne od ljudi - oni su divni, već neverovatan splet raznoraznih baksuzluka i malera. Loši aspekti mi se manifestuju na materijalnu i poslovnu sferu. Ja sam nervozna ceo svoj zivot - a tranzit Saturna mi kvadratira Mars u Jarcu u 1. pa mož' misliti kako mi je.

Čudo jedno, jer tranzitni Saturn sekstilira naše Sunce kao i Uran iz Ovna koji ga trigonira, gadni su aspekti na nebu - Saturn Vaga + Pluton Jarac + Uran Ovan,pa očigledno afliktuju naše lične planete, to nam je sto nam je, prezivećemo i tu muku...

Uh...meni saturn (iz osme) prelazi preko plutona u 9 -oj u vagi......a pluton (Iz 9 -te) mi kaci mars u 12 -toj...sve to u jarcu... tranzitni merkur i venera su mi trenutno u skorpiji...i tako... osecam se ko natempirana nuklearna bomba iskreno...:confused:
A inace sam strelac - jarac...

Ajao saturn iz osme...razumem kako se osecas :eek:
Meni je trenutno samo pluton u jarcu, ali ne prelazi mi jos preko neke planete. Prva na putu je uran, videcemo sta ce mi to doneti, jako me zanima. Inace pluton mi vlada osmim poljem, haos. Najvise mi sad daje snage moj mars(vladar asc) u lavu. Mnogo dobar osecaj. Osecam se neobicno dobro, imam zelju da dominiram :mrgreen:

...a ti si dosla ovde smao da satanizujes nas znak... :think:
jeste.. djavoli smo mi jarcevi, najjaci smo najjaci, i mnogi nam zavide, mada po sidrealnom zodijaku mi smo strelci. a taj zodijak je mnogo realniji.
Sigurno treba znati da i jedna svetla licnost kao sto je Isus Hrist je rodjena u znaku Jarca, ne zna se bas tacno kad 7j ili 25d, mada licno verujem da je simbolizam rimskog boga Janusa vezan za Januar i mitolosku osnovu i nastanak price o hristu i luciferu kao dva brata, odnosno da su bog i djavo jedno bice sa dva lica, dobrim i losim, svetli i tamnim. Saturn je svakako bog otac po mnogim teorijama a Isus sin sunce, ceo zodijak je nastao u jarcu podelom dobra i zla nove i stare godine, neko rece da je i Srbija u znaku Jarca , zato verujem da svi mi jarcevi osecemo najvise muke i sudbinu kroz koje ova zemlja prolazi vise nego ostali manje bitni znakovi, i mnogi neprijatelji zemlje nas napadaju astro-parapsiholoskim metodama zbog toga, a mi pojedinacni jarcevi smo koretelana steta. Srbiji ocigledno ne ide kako treba od ulaska Plutona u Jarac, mozda bi mi jarcevi trebali da dignemo neku revoluciju i ustanak... protiv plutonijanskih stranaka koje su te 2008 godine zauzele kljucne pozicije vlasti i opljackali nasu saturnijansku zemlju, ja vidim tih 7, 8 stranaka kao planete koje se rotiraju oko sunca, pa neko bi mogao da napise prognozu za izbore itd. Mada sad me najvise zanima koji je podznak Srbija ako se to moze utvrditi tacno, rekao bih na osnovu dvoglavog orla grba da je u znaku Blizanaca...?

Evo jos jedan jarac sa podznakom bik. Negde sam ovde citao da je to zesce losa kombinacija. Da li mi neko moze to da pojasni malo, zasto je to tako lose? I jos nesta. Koliko je bitan podznak pored znaka (koliko on utece na nas)?

Evo jos jedan jarac sa podznakom bik. Negde sam ovde citao da je to zesce losa kombinacija. Da li mi neko moze to da pojasni malo, zasto je to tako lose? I jos nesta. Koliko je bitan podznak pored znaka (koliko on utece na nas)?

Ja mislim da nije loša kombinacija, čak naprotiv.
Jedino , ako se udruže tvrdoglavosti oba znaka, Jarac samo uporan , Bik tvrdoglav neumoljivo, može biti nevolje.

Podznak predstavlja nasu licnost, psihicke osobine i fizicki izgled, tako da je veoma bitan. To je nacin kako se predstavljas svetu i kako te drugi vide.
Ja npr. nisam toliko povucena kao tipicni jarac,zato sto mi je podznak ovan i to me nekako tera da se isticem. A vladar podznaka mi je otisao u bika tako da mam dosta osobina bika. Stvarno jako volim novac i luksuz :lol:
A mislim da sa kombinacijom jarac/bik mozes bas dosta da postignes :)

Podznak predstavlja nasu licnost, psihicke osobine i fizicki izgled, tako da je veoma bitan. To je nacin kako se predstavljas svetu i kako te drugi vide.
Ja npr. nisam toliko povucena kao tipicni jarac,zato sto mi je podznak ovan i to me nekako tera da se isticem. A vladar podznaka mi je otisao u bika tako da mam dosta osobina bika. Stvarno jako volim novac i luksuz :lol:
A mislim da sa kombinacijom jarac/bik mozes bas dosta da postignes :)

Sto se tice izgleda ovo pise za bika kao podznaka: "Fizički izgled: Niski ili srednje visine, prepoznaju se najčešće po širokim ramenima. Četvrtastog su lica i četvrtaste gradje tela. Imaju kratak jak vrat, široko čelo, pun nos, usne i obraze. Tamne oči, talasastu kosu, tamnu a ponekad i potpuno loknavu. Okrugle i upadljive oči. Imaju jake, kratke i široke dlanove."

Nisam nizak (188cm), lice mi isto nije bas cetvrtasto (nesta slicno ko moj avatar), oci su mi zelene, kosa zlatno-plava i ravna..... Neke stvari se mozda malo uklapaju, druge posve odudaraju od opisa.

Moje iskustvo iz blize proslosti sa znakom jarac je vrlo razocaravajuce, ali to ne znachi da treba generalizovati...
Upravo ova tvoja kombinacija jarac/bik mi je od skora poprilicno promenila misljenje i totalno neutralisala prethodno loshe misljenje tj. iskustvo vezano za jarcheve...
I jarac i bik su zemljani znaci , a to verovatno znachi da si chvrsto na zemlji... Ipak chovek treba da nadje u svemu meru, pa i u tome!
Sve u svemu moje iskustvo govori da je to vrlo dobra kombinacija!

Sto se tice izgleda ovo pise za bika kao podznaka: "Fizički izgled: Niski ili srednje visine, prepoznaju se najčešće po širokim ramenima. Četvrtastog su lica i četvrtaste gradje tela. Imaju kratak jak vrat, široko čelo, pun nos, usne i obraze. Tamne oči, talasastu kosu, tamnu a ponekad i potpuno loknavu. Okrugle i upadljive oči. Imaju jake, kratke i široke dlanove."

Nisam nizak (188cm), lice mi isto nije bas cetvrtasto (nesta slicno ko moj avatar), oci su mi zelene, kosa zlatno-plava i ravna..... Neke stvari se mozda malo uklapaju, druge posve odudaraju od opisa.

Trebalo bi da vidis gde ti je venera, posto ona vlada bikom i tvojim horoskopom, i kakve aspekte pravi sa drugim planetama. Dosta sitnica moze da utice na nas fizicki izgled.
Ne izgledam ni ja onako kako pise da ovan izgleda, to je previse generalizovano, ali imam neke karakteristike.

Trebalo bi da vidis gde ti je venera, posto ona vlada bikom i tvojim horoskopom, i kakve aspekte pravi sa drugim planetama. Dosta sitnica moze da utice na nas fizicki izgled.
Ne izgledam ni ja onako kako pise da ovan izgleda, to je previse generalizovano, ali imam neke karakteristike.

Venera je u ribama. Mesec u skorpionu. Merkur u jarcu. Mars u ribama. Jupiter u jarcu. Saturn u skorpionu. Uran u strelcu. Neptun u jarcu. Pluton u skorpionu.

Sta to onda sad znaci?

Back