SweetAntigoni
Početnik
- Poruka
- 6
Sto neko rece, bolje da smo takvi, nego povrsni...... ja sam srecna sto sam Jarac!
Pa da znas da sam i ja! Kad vidim ostale znakove...da izvinu...najbolji smo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto neko rece, bolje da smo takvi, nego povrsni...... ja sam srecna sto sam Jarac!
Razumem se pomalo ali kad sam pokušala nekim ljudima da odgovorim ( a inače kao pravi Jarac u podznaku veoma vodim računa da pišem samo o onom što znam i ne blamiram se praveći se pametna) pojavio se jedan gadni Trol koga si verovatno primetila- i tvoje postove je ''počastio'', koji se doduše mnogo bolje razume u Astrologiju od mene, ali mu to ne daje za pravo da druge omalovažava i kinji. Čak je i moderator pokušao da me ohrabri da pišem ali mi je preselo jer nisam na forumu zbog svađa već zbog konstruktivnog druženja. Izvinjavam se što spamujem temu ali moram da ti odgovorim na pitanje sa okutnih simbola gde se on izlupetao ko Maksim po diviziji u vezi Tau krsta. Slika sa zmijom oko Tau krsta je alhemijski simbol - zmija je Merkurov Kaducej, a Tau ili Crux Comissa, otkriven je u ranohrišćanskim katakombama - mada je sigurno stariji. Zovu ga i ''krst za predviđanje'' i ''krst uzora'', ''krst iz Starog zaveta'''. Kao amajlija koristi se za lečenje (samo krst - bez zmije) nervnih napada,ekcema, trovanja i olakšava detoksikaciju od ujeda zmije.ee zaboraviliste mog omiljenog jarca edgara alana poa ( rodjen kad i ja)
inace agatha ti se bas razumes, jel se profesionalno bavis astrologijom? mogla bi da mi procitas natalnu ja nemam pojma sta je staPluton, transformacija, osecam je bas, bas, u poslednjih mozda pola godine...A sto se tice bezvoljnosti kao da me polako prolazi to osecanje.
Citam jutros horoskop, i kaze, saturn nam se pokrenuo i sad ce da mrvi sve pred sobom. Nekad tako volim tog saturna![]()
mnogo hvala za odgovor, nailazila sam na to, da kazem, slovo T tu i tamoRazumem se pomalo ali kad sam pokušala nekim ljudima da odgovorim ( a inače kao pravi Jarac u podznaku veoma vodim računa da pišem samo o onom što znam i ne blamiram se praveći se pametna) pojavio se jedan gadni Trol koga si verovatno primetila- i tvoje postove je ''počastio'', koji se doduše mnogo bolje razume u Astrologiju od mene, ali mu to ne daje za pravo da druge omalovažava i kinji. Čak je i moderator pokušao da me ohrabri da pišem ali mi je preselo jer nisam na forumu zbog svađa već zbog konstruktivnog druženja. Izvinjavam se što spamujem temu ali moram da ti odgovorim na pitanje sa okutnih simbola gde se on izlupetao ko Maksim po diviziji u vezi Tau krsta. Slika sa zmijom oko Tau krsta je alhemijski simbol - zmija je Merkurov Kaducej, a Tau ili Crux Comissa, otkriven je u ranohrišćanskim katakombama - mada je sigurno stariji. Zovu ga i ''krst za predviđanje'' i ''krst uzora'', ''krst iz Starog zaveta'''. Kao amajlija koristi se za lečenje (samo krst - bez zmije) nervnih napada,ekcema, trovanja i olakšava detoksikaciju od ujeda zmije.
Pojavljuje se u mnogim kulturama - po nekima je on Torov čekić a po drugima krstoliki jaram ili vešala. Tradicionalno on predstavlja Drvo života; regeneraciju, skrivenu mudrost, božansku moć i vladavinu, budući život. Po srednjevekovnoj tradiciji je za Hristov krst bila upotrebljena građa sa drveta saznanja- uzročnika pada u ''greh'', i na taj način je postao oruđe iskupljenja. Neki dovode u vezu i hebrejsku reč koja se prevodi kao ''znak'' Tav i Tau krst - postoji verovanje da su kuće Izraelaca u vreme pogroma Ramzesa II - ubijanje prvorođenih, bile obeležene upravo ovim znakom krvlju jagnjeta. Ne smem više da pišem, sad će Trol da me pronađe jer me opsesivno proganja.
Mene je rasturio...Ja se svakim danom pitam ima li mu kraja...![]()