Quantcast
jupiter60
Reakcija
20

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • sad nemam pojma kako da se vratim u forum za 11:11....ajde napisi nesto ako znas...pa da bi dosao preko linka....
  Jupiter 60, jel si mozda na Facebook?
  Evo ti moj email....djembezauli@hotmail.com , zovem se Vladimir Nikolic
  Evo kako uticemo na druge. Jednostavno sto mislimo drugacije mi odmah imamo utisak na druge. Nema to nagovaranje ili forsiranje...Telepatski se vibracija siri , iako smo mi svesni ili nesvesni.
  Sta se desi je kada prirodan zemaljac pocne da misli o sebi da nije 'Srbin,Hriscanin,Musliman, Sloven,Evropljanin itd....kada pocne da misli o sebi da je Svestan Clan Planete..planetarsko bice.....onda je taj zemaljac napravio prvi korak u Galakticku svesnots...od toga nema da se vraca....znaci da i taj zemaljac je isti kao Starseeds...
  NIsmo superiorni od zemaljaca ali imamo neku prednost....to je sve. Prednost koju imamom je samo privremeno. Jer kada se zemaljci evenutalno probude u realnost da nismo sami i kada im strah se utise i radoznalost probudi , onda ce zemaljci biti pravi sampioni.

  Prica je dugacka....ostavljam te ovde..i cujemo se kasnije. :)
  Sada....molim te ignorisi ili sumnjaj u one koji su vezani za tu titulu...Oni su ili prirodni zemljaci koji samo zele da se osecaju 'specijalnim'...ili su stvarno 'starseeds' koji su totalno zaboravili misiju i program.
  Takve titule samo sluze za misiju..tako da cim shvatis da nisi odavde..jednostavno baci te titule u djubre.
  Inace ako se drzimo za takve titule , to onda vise odmaze nego sto pomaze.

  Tu si gde trebas da budes. Nisi sam/sama...(neznam dali si musko ili zensko)....Ima nas u milionima na ovoj planeti.
  Pazi se Galactic Federation of LIght/Ashtar Command i Great White Brotherhoood...to su prevaranti...psihicka grana Illuminatusa.
  Starseed fenomenon je infiltriran tako da vecina ljuid koji sebe zovu starseeds....sumnjaj u njih.
  Od tog momenta poceli su da dolaze vanzemaljske duse kroz prirodan porodjaj. Njihova (nasa) misija je bila da uvecamo svesnost na ovoj planeti. Prvi Talas su bili oni koji su bili obarac za manju promenu paradigme u 60 im...Civilna Prava,Zenska Prava..Hipik generacija.

  Ima 4 talasa....Danas ima nas u milionima. Trenutno mnogo ljudi su poceli da se bude/secaju zasto su dosli.

  Kada su dosli ovde...pointa je bila da totalno zaboravimo odakle smo...zato sto tako lakse mozemo da se ubacimo u zaraz ove planete...sto vise se uvucemo u zaraz, sto vise znamo o njoj...tako da kasnije kada se probudimo(sada) znacemo lakse kako da nudimo lek.

  Znam da ti je mozda ovo cudno, nema veze..skepticizam je dar..upotrebi ga. Takodje....takve duse se zovu Starseeds...
  U 1945e godine kada je prva atomska bomba testirana. To je ustetilo 3cu dimenziju i 4tu....a poremetilo i petu. Bomba je testirana u 11:11 ujutru. Od tog momenta Sirius Council(Zvezda Sirius A i Sirius B-isto poznate kao Popol Vuh(maya),Blue Star(hopi), i Dog star(Dogon) )...oni su odmah preuzeli rukovodstvo od Pleideance.


  (p.s. 11:11 ili 22:22 je naj popularnijij nacin....ali ima tih koji vidjaju 111,222,333,444,555,666,777 itd....)

  Svi smo jedn deo zagonetke....sto vise pricamo zajedno...napravimo kontakt sa drugima , sto vise ce slika biti cistija....:)

  poz.....Ljubav i Svetlost i Senka....:)
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top