Fizicke karakteristike....Ali, to sam vec negde video na nekom od foruma koji je postovao Psihologue ili neko ko obradjuje sve znakove odjednom....
"...Pored Saturnovih uticaja,naglaseno se osecaju i oni koji dolaze od Marsa ,usled njegove egzaltiranosti u ovom sazvezdju.Takodje su izrazeni i nepovoljni uticaji Venere,zbog njenog astroloskog pada u Jarcu....Venera u padu stvara nedostatak smisla za ljubav,lepo i graciozno,a izgon Meseca iskljucuje vrednovanje osecanja i nemogucnost njihovog ispoljavanja....."(prepisao...)
Ovo moze da bidne ,ali ,posto mi je vladalac podznaka Venera (Bik),pored usporenosti fasovao sam i odredjeni dar za estetiku....Licno,mislim da je ovo cista glupost za gracioznost i osecaj lepote,jer neke stvari mogu da se nadomeste "kontanjem"stvari za koje je neophodna emotivna inteligencija....
Dalje..
"Najcesci fizicki izgled tipicnih jarceva je:koscatost,cesto preterana do nepravilnosti(ha),isturena mala brada,izduzeno koscato lice kamenog izraza,sive oci metalnog pogleda,koza je gruba i najcesce tamnijeg tena,prilicno isturen i ostar nos koji lici na kljun ptice grabljivice(ha),vrat je obicno blago izduzen,kretanje je oprezno i smireno,odsustvo gojaznosti...."
Zazmuri.......zamisli.....otvori oci.....probaj da zaspis nakon toga.....