JARCEVI

Boze sacuvaj....Jesam u pocetku, kada sam mislio da te nisam dobro razumeo ,ali kada sam skontao da te nisam dobro razumeo onda mi je sve bilo jasno.... ;) I bilo mi je lakse....Mnogo.... :D

shoshon:
Boze sacuvaj....Jesam u pocetku, kada sam mislio da te nisam dobro razumeo ,ali kada sam skontao da te nisam dobro razumeo onda mi je sve bilo jasno.... ;) I bilo mi je lakse....Mnogo.... :D

Joj jarac, jarac, samo komplikuje i preispituje stvari. Rekla ti shoshone vec da samo treba da slusas nas dve i nista ne brines

Nego StoRmy, mogu li da te pitam jos nesto u vezi svoje natalne ako imas vremena

Ocigledno da moj pokusaj duhovitosti nije upalio...nazad za crtacu tablu...

Elem...Nisam hteo da nam se Stormy uvredi ili ,nedajbozeunervozi ................ :D

Razumem se i ja ,ali malo...onoliko koliko meni treba,ekonomicna preraspodela informacija ...........To sto cupam o jarcevima je ,manje-vise iz glave ili nesto sto sam skoro iskopao sa neta..... 8)

Fizicke karakteristike....Ali, to sam vec negde video na nekom od foruma koji je postovao Psihologue ili neko ko obradjuje sve znakove odjednom....

"...Pored Saturnovih uticaja,naglaseno se osecaju i oni koji dolaze od Marsa ,usled njegove egzaltiranosti u ovom sazvezdju.Takodje su izrazeni i nepovoljni uticaji Venere,zbog njenog astroloskog pada u Jarcu....Venera u padu stvara nedostatak smisla za ljubav,lepo i graciozno,a izgon Meseca iskljucuje vrednovanje osecanja i nemogucnost njihovog ispoljavanja....."(prepisao...) ;)

Ovo moze da bidne ,ali ,posto mi je vladalac podznaka Venera (Bik),pored usporenosti fasovao sam i odredjeni dar za estetiku....Licno,mislim da je ovo cista glupost za gracioznost i osecaj lepote,jer neke stvari mogu da se nadomeste "kontanjem"stvari za koje je neophodna emotivna inteligencija....

Dalje..

"Najcesci fizicki izgled tipicnih jarceva je:koscatost,cesto preterana do nepravilnosti(ha),isturena mala brada,izduzeno koscato lice kamenog izraza,sive oci metalnog pogleda,koza je gruba i najcesce tamnijeg tena,prilicno isturen i ostar nos koji lici na kljun ptice grabljivice(ha),vrat je obicno blago izduzen,kretanje je oprezno i smireno,odsustvo gojaznosti...."

Zazmuri.......zamisli.....otvori oci.....probaj da zaspis nakon toga..... :lol:

Mislim da je J.R.R.Tolkin bio jarac (Gospodar Prstenova).....Verovatno je koristio neki slican astroloski opis izgleda prosecnog jarca kada je smisljao Goluma..... :-D

Malo podseca i na Gremline,ali ne znam sta je scenarista bio u horoskopu.... :-D
Alien,nije daleko..... :lol:

shoshon:
"Najcesci fizicki izgled tipicnih jarceva je:koscatost,cesto preterana do nepravilnosti(ha),isturena mala brada,izduzeno koscato lice kamenog izraza,sive oci metalnog pogleda,koza je gruba i najcesce tamnijeg tena,prilicno isturen i ostar nos koji lici na kljun ptice grabljivice(ha),vrat je obicno blago izduzen,kretanje je oprezno i smireno,odsustvo gojaznosti...."

Uuu, zamisli zenu koja ovako izgleda

Cekaj naci cu sebi sta pise za taj osecaj za estetiku, pisalo je bas nesto zanimljivo.

Meni je Venera u trecoj kuci

Pise...
Dobar osecaj za oblike i boje. Voli lepotu u neposrednom okruzenju. Interesovanje za umetnost i knjizevnost. Mastovitost...

Kejt Mos je jarac....`Ajde,na stranu sto se drogira,njena stvar,ali ako treba da biram izmedju nje i Goluma (koji smrce samo kada naleti na prsten),na koga zelim da licim ,ja bih se ipak odlucio na operaciju promene pola...... :lol:

>>>ostar nos koji lici na kljun ptice grabljivice

Tako je i kod mog brata. Kod mene nije, hehe. Ali, negde davno sam procitala da je takav nos znak neustrasivosti i odlucnosti

Sive oci metalnog pogleda- zvuci kao Terminator
ali videla sam da i negde kod mene pise, ako je pripadnik bele rase, osoba najcesce ima plave ili sive oci

Back