JARCEVI

shoshon:
I jarcevi su opasni ........kada se jednom uozbilje ,ali mene sada drma ono sto je Mike41 drmalo pre neko vece......hihi...Istinu je govorio,nista nije pio..... :lol:
...cesto mi se desava live ta situacija...pitaju se ljudi oko mene jesam li' sta pila a ja nikad treznija...ali svakako neki dobar mod :)

Ali, to nije moj nos................Ovaj je baburast,a moj je ravan,kao pista za komarce.....Jedno vreme su me tako i zvali.....Surove decije igre.....Onda sam porastao i postao labud....hihi :lol:

Ekonomistkinjo, mi ne mozemo da ti pomognemo kada je u pitanju astrologija, ali...

Ja mogu da pomognem ako je u pitanju davanje saveta...
Shoshon moze da ti da musko vidjenje cele stvari...

A ako je strelac bio bas nevaljao, evo ja i shoshon cemo ga prebiti za tebe. On bi sudeci po opisu dobro obavio taj posao, a i ja sam oduvek zelela da budem kao Muhamed Ali :D

ILO:
Ekonomistkinjo, mi ne mozemo da ti pomognemo kada je u pitanju astrologija, ali...

Ja mogu da pomognem ako je u pitanju davanje saveta...
Shoshon moze da ti da musko vidjenje cele stvari...

A ako je strelac bio bas nevaljao, evo ja i shoshon cemo ga prebiti za tebe. On bi sudeci po opisu dobro obavio taj posao, a i ja sam oduvek zelela da budem kao Muhamed Ali :D
Divni ste...ali iako je Strelac zabrljao stvar..necemo to resavati batinama :D
...vec diplomatijom i to cuvenom Jarcevskom sa primesama ironije...
Salim se, nismo mi tiranini vec za tradicionalne slobode :)
A taj Strelac gadja vatrom pa pobegne...baraba :D

Back