JARCEVI

Ako,ako...Sto se Srba kao naroda tice,tu se slazem sa ekonomistkinjom,sve to malo previse lici...nevezano za datume osnivanja drzava,mislim da tu mentalitet igra vecu ulogu,ne menja se mentalitet naroda svakih nekoliko godina kako promene drzavu...
Primer toga je ,recimo Izrael,tacnije Jevreji koji su vise nego konkretan primer naroda rodjenog u ovom znaku:tradicionalizam do srzi koji istrajava svakom vremenu (dokaz je vise hiljada godina istorije,o religiji da ne pricamo),geografsko-klimatska pozicija koja govori sama za sebe:pustinja,pustinja i samo pustinja (takodje se moze svrstati u jarcevski princip "sto teze to bolje" -a za narode koji se nalaze u ovom znaku se kaze da ih lako mozete naci po tome sto zive u najsurovijim podrucjima),itd.

Tako da,uzimajuci u obzir sve karakteristike nije ni cudo sto se jarcevi mogu naci medju zanimanjima koja iziskuju velik napor da bi se dostigao vrhunac i gde se fizicka i intelektualna snaga forsira do krajnjih granica,a njima kao da nije dosta nego traze repete..... :wink:

Simbolika je i vise nego ocigledna.....

shoshon:
Tako da,uzimajuci u obzir sve karakteristike nije ni cudo sto se jarcevi mogu naci medju zanimanjima koja iziskuju velik napor da bi se dostigao vrhunac i gde se fizicka i intelektualna snaga forsira do krajnjih granica,a njima kao da nije dosta nego traze repete..... :wink:
Upravo tako, meni kao da nije dozivljaj ako do necega dodjem na isuvise lak nacin ili u retkim slucajevima ' na tacni' ...kao da mislim da je slucajno zalutalo greskom do mene..prosto sam navikla da sve poene u zivotu dobijam iskljucivo radom..
I jos jedna stvar..koju sam otkrila kod sebe a to je...da trivijalne stvari koje treba da se 'ladno ' odrade s'lakocom, kod mene se redovno zapetljaju i dovedu me barem za trenutak u neko haoticno stanje..Ali posto sam na to navikla, ne predstavlja mi nikakav problem vec svakidasnjicu s'kojom se uspesno nosim..ali opet nekom drugom bi sve to bilo mnogo cudno i mozda bi pomislio 'nisam rodjen pod srecnom zvezdom'
Treba znati uzivati..u svakoj situaciji ;)

StoRmy, bila sam na onom sajtu koji je shonshon preporucio, astrodienst.com. Kad sam ostavila podatke napisali su mi da sam u podznaku strelac. Do sada uvek kada sam trazila podznak pisalo mi je da sam skorpija.
A natalna karta je onako cudna, jer se nista ne desava u desnoj polovini, znaci kuce 45678, od ovna do lava, su potpuno prazne. U drugoj kuci ima najvise desavanja- mesec, merkur i sunce svi u jarcu, venera u trecoj kuci na granici izmedju ribe i vodolije, milimetar sto je usla u ribu. Saturn u desetoj kuci, mars i jupiter u devetoj, svi u devici.
Da li mislis da je to cudno, sto mi je desna polovina potpuno prazna?
je l bi onda mogla da mi objasnis zasto se sve desava u toj drugoj kuci, sta to znaci sto se sve to nalazi u njoj? i u toj 9 i 10kuci
A gledala sam i natalnu kartu za sestru, ona isto ima saturn, uran neptun i mars u drugoj kuci u jarcu, a riba je u horoskopu. Da li to ima neke veze sa mnom, odnosno to kako se slazemo?
Izvini ako su pitanja glupa :)

Znaci Srbija u znaku jarca, svi se slazemo. Bilo bi dobro da dredimo podznak.
Shoshone, zanimljivo je ono za Izrael, da li imas podatke za jos neku zemlju, Rusiju, Englesku...

Meksiko, Iran, Afganistan, Indija, Albanija, Makedonija, Srbija, Oxford, Bruxelles, Brandenburg, Beograd, New Delhi, Ciudad de Mexico.........

Psihologue azurura zatvorenu temu "horoskopi" pa sam nasao jos nesto...Mada,nisam siguran da li se ovo odnosi na drzave i gradove rodjene u ovom znaku ili gradovi i drzave koji "prijaju" ovom znaku....? :confused: :o ;)

ILO:
StoRmy, bila sam na onom sajtu koji je shonshon preporucio, astrodienst.com. Kad sam ostavila podatke napisali su mi da sam u podznaku strelac. Do sada uvek kada sam trazila podznak pisalo mi je da sam skorpija.
A natalna karta je onako cudna, jer se nista ne desava u desnoj polovini, znaci kuce 45678, od ovna do lava, su potpuno prazne. U drugoj kuci ima najvise desavanja- mesec, merkur i sunce svi u jarcu, venera u trecoj kuci na granici izmedju ribe i vodolije, milimetar sto je usla u ribu. Saturn u desetoj kuci, mars i jupiter u devetoj, svi u devici.
Da li mislis da je to cudno, sto mi je desna polovina potpuno prazna?
je l bi onda mogla da mi objasnis zasto se sve desava u toj drugoj kuci, sta to znaci sto se sve to nalazi u njoj? i u toj 9 i 10kuci
A gledala sam i natalnu kartu za sestru, ona isto ima saturn, uran neptun i mars u drugoj kuci u jarcu, a riba je u horoskopu. Da li to ima neke veze sa mnom, odnosno to kako se slazemo?
Izvini ako su pitanja glupa :)

Jupiter i Mars u 9. kutji je idealno za studije, ne idealno, vetj - IDEALNO! Nemash ti muke da bi ostvarila svoje Dr, Mr zvanje. :)
Saturn u X kutji, recimo da je jako dobro za posao! Sa ovim polozhajem, ti si predan radnik, na jako dobrom mestu..
Nije chudno shto ti je jedan deo karte prazan, jer nema mnogo planeta, a Venera Merkur i Sunce su uvek negde blizu u karti. :)
I meni je "polu-prazna" karta.. ali to ne znachi da se te kutje netje "otvoriti", jer kada nema planeta u njima, gledaju se vladari tih kutja i njihovi aspekti.
Druga kutja je imovina, novac.. materijalna kutja.. Ako imash previshe planeta u njoj, sigurno je neshto i u konjukciji, shto bash i nije najbolji aspekt..
Za sestru, rodjenu, pogledaj aspekte svog Merkura.. i pogledaj 3. kutju i njene aspekte,
jer su oni odgovorni za rodjake, bratju i sestre. ;)

Ma znam ja da sam pametna, nije mi to problem :D :D
A ljubav? Sta da ti pogledam za ljubav?
Ako ti nije tesko da mi kazes. I hvala na svemu ovome gore :)

Za sestru sam pitala onako, bilo mi je cudno sto i ona ima punu tu drugu kucu

Jao to mi malo jadno zvuci, karijeristkinja. Ali nije da mi je karijera nesto posebno bitna, jednostavno se trudim da dam najvise od sebe, bilo sta u zivotu da je u pitanju. Kao sto kaze ekonomistkinja, nije mi dozivljaj ako do necega dodjem na isuvise lak nacin :D

Pa napisala sam, venera u trecoj kuci na granici izmedju ribe i vodolije, milimetar sto je usla u ribu. Jupiter u 9toj kuci, Uran u 12toj, i Pluton u 11 kuci su povezani sa njom. Da li treba jos nesto?

Ma kakvo crno nasledstvo. Jedino duhovno nasledstvo.

Tvoja ljubav nije iz tvog mesta! ;)
To je sve shto ovako mogu da ti kazhem..
Jer chini mi se da ti Venera pravi nekakvu
opoziciju sa Jupiterom, shto bash.. :(

Ali, eto.. iz iskustva i iz knjiga..
Venera u 3. kutji je ljubav prema nekome ko nije iz tvog grada,
mesta ili.. ;)

ILO:
Ja sam jarac-skorpija, razum i strast, sta mislis kako je tek meni?! Stalno je to dvoje kod mene u nekom konfliktu, muce me i razdiru, nikako da jedno od njih prevagne :D
Da iz faze u fazu ulazim...I kako to da ja ne mogu nikako sa rakovima, a po horoskopu bi trebalo da se super slazemo?

Savet za Jarcheve za mesec Septembar 2007.:

"Pred vama su dani u kojima mozhete napraviti velike korake unapred, ali tjete ipak biti josh daleko
od pravog cilja. Ne ochekujte instant reshenja i uvidetjete da vam se svaka vrata polako, ali
sigurno - shirom otvaraju."

AstroLogos,
Septembar 2007, broj 66

....."pozdaravi"....Neko guta slova a neko....Jesi li koristila tog Keplera i kada si meni racunala s` kim se slazem,posto mi je zvucalo kao da mi govori sve ono sto ja zelim da cujem..? ;) :p

Back