Mike41
Primećen član
- Poruka
- 841
Ekonomistkinja:..u Jarcevskom slengu![]()
........

..........ubi me curo.....shoshon....saucesnik.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekonomistkinja:..u Jarcevskom slengu![]()
Upravo tako, meni kao da nije dozivljaj ako do necega dodjem na isuvise lak nacin ili u retkim slucajevima ' na tacni' ...kao da mislim da je slucajno zalutalo greskom do mene..prosto sam navikla da sve poene u zivotu dobijam iskljucivo radom..shoshon:Tako da,uzimajuci u obzir sve karakteristike nije ni cudo sto se jarcevi mogu naci medju zanimanjima koja iziskuju velik napor da bi se dostigao vrhunac i gde se fizicka i intelektualna snaga forsira do krajnjih granica,a njima kao da nije dosta nego traze repete..... :wink:
ILO:StoRmy, bila sam na onom sajtu koji je shonshon preporucio, astrodienst.com. Kad sam ostavila podatke napisali su mi da sam u podznaku strelac. Do sada uvek kada sam trazila podznak pisalo mi je da sam skorpija.
A natalna karta je onako cudna, jer se nista ne desava u desnoj polovini, znaci kuce 45678, od ovna do lava, su potpuno prazne. U drugoj kuci ima najvise desavanja- mesec, merkur i sunce svi u jarcu, venera u trecoj kuci na granici izmedju ribe i vodolije, milimetar sto je usla u ribu. Saturn u desetoj kuci, mars i jupiter u devetoj, svi u devici.
Da li mislis da je to cudno, sto mi je desna polovina potpuno prazna?
je l bi onda mogla da mi objasnis zasto se sve desava u toj drugoj kuci, sta to znaci sto se sve to nalazi u njoj? i u toj 9 i 10kuci
A gledala sam i natalnu kartu za sestru, ona isto ima saturn, uran neptun i mars u drugoj kuci u jarcu, a riba je u horoskopu. Da li to ima neke veze sa mnom, odnosno to kako se slazemo?
Izvini ako su pitanja glupa![]()
Da iz faze u fazu ulazim...I kako to da ja ne mogu nikako sa rakovima, a po horoskopu bi trebalo da se super slazemo?ILO:Ja sam jarac-skorpija, razum i strast, sta mislis kako je tek meni?! Stalno je to dvoje kod mene u nekom konfliktu, muce me i razdiru, nikako da jedno od njih prevagne![]()
ILO:A sta mislis o tome sto su mi rekli da sam strelac u podznaku, a uvek sam pronalazila da sam skorpija? Kako to ponovo da proverim?