JARCEVI

StoRmyGirl, ovo mi zvuci bas nekako tuzno.

U stvari, interesvalo me je da li postoje razlike u tome kako koje devojke u zavisnosti od znaka zavode ili vrste signala koje salju. Ali nema veze.

Vi me momci niste razumeli, ili mozda nisam lepo objasnila, to u vezi humora, ali nebitno. Ne opterecujem se nikada tudjim misljenjem

Svima zelim laku noc, paaa... se vidimo

StoRmyGirl:
Devojke Jarchevi su najozbiljnije devojke koje znam,
pritom najvernije i najvrednije.
Prave domatjice i odlichne su u ulozi majke. :)

Ono shto bih navela kao manu zhenama Jarchevima..
Suvishe veruju ljudima! Chine sve za druge, a malo
im se uzvratja, zato jako chesto imaju samo mali krug prijatelja i
uzhivaju njihovo drushtvo.

Uvek to govorim, pa tju i sad.. :)
- Biti prijatelj Jarcu je nishta drugo do chast,
jer se Jarchevi ne druzhe sa svakim!
Jaooo..bez texta sam..pronasla se totale..

ILO:

U stvari, interesvalo me je da li postoje razlike u tome kako koje devojke u zavisnosti od znaka zavode ili vrste signala koje salju. Ali nema veze.

Vi me momci niste razumeli, ili mozda nisam lepo objasnila, to u vezi humora, ali nebitno. Ne opterecujem se nikada tudjim misljenjem

ILO..nije valjda da se ljutis, pa sve je ovo igra reci..
POzzz

ILO:

....ILO ostani...ne idiiii....kuda...sad..... :D :D ;)
...a ako odlucis da nas ostavis, bitje ti zao.....
....laku noc ILO......

....sutra ILO kad se naspavas..... :arrow:
...napravis ratni plan momcova koj ti se svidja.... :idea:
...sacekas ga iza cose.... :roll:
...mlatnes po glaviii.. :D .
...uzmes stvar u svoje ruke... ;)
....posle mores da ga pitas i koji je znak u horoskopu... ;)

Mike41:
....sutra ILO kad se naspavas..... :arrow:
...napravis ratni plan momcova koj ti se svidja.... :idea:
...sacekas ga iza cose.... :roll:
...mlatnes po glaviii.. :D .
...uzmes stvar u svoje ruke... ;)
....posle mores da ga pitas i koji je znak u horoskopu... ;)
Coveceee koja strategija za osvajanje :D
Pozdravljam raspolozenu ekipu i spavajte lepo!
Laku noc!

...moje drage rogonje budete li ofako nastavili ostavice vas, tj. nas i StoRmyGirl....
...idemo opusteno sa diskretnim tonom humora...pa makar i na svoj racun... :D
...ja sam banovan.... :D

Mike,moras biti strpljiv....Devojke su se povukle u osamu da izanaliziraju prekljucerasnju debatu.....Ja sam dosao do zakljucka da "kognitivnom metodom i sofisticiranom tastaturnom tehnologijom kojom falange levitiraju nad korpuskularnom prirodom plastike u sluzbi neverbalne komunikacije" malo tu sta ima da se doda.... :)

Nosite ljubav a ne krzno...! 8)

Evo jednog pitanja:sta mislite o tome da neki veruju da sva drzava ili nacija ponaosob ima svoj karakteristicni natalni horoskop u zavisnosti od datuma osnivanja?Na nekim sajtovima posvecenim astrologiji sam naletao ,kod karakteristika koje se koriste za izradu natalne karte,pored muski i zenski pol,da postoji i opcija "dogadjaj" kao sto su datum osnivanja firme,drzave,udruzenja i sl.

To bi moglo da objasni zasto postoje predrasude vezane za odredjeni narod ili drzavu...
Recimo,nemanjicka Srbija je onovana 4.januara 1204.(jarac),SAD su osnovane 14. jula 1779.(rak),itd. ;)

Evo kako shoshon lepo zna, da put do zene jarice ide preko intelekta :D :D

Nemanjicka Srbija nije isto sto i danasnja Srbija. Verovatno bi za datum osnivanja ove Srbije trebalo uzeti datum crnogorskog referenduma, ili mozda onda kada je Srbija proglasena nezavisnom zemljom. Ja licno, sam uvek razmisljala o Srbiji kao o jarcu, zato sto mi se cinilo da smo kroz istoriju cesto pokazivali karakteristike tipicne za jarca- uvek glavom kroz zid, uvek onim putem kojim je najteze, nema kompromisa, radi se a nikad neke vece materijalne koristi od toga, borbenost, ironican humor...
Sta si jos procitao na tom sajtu?

Uf, nikad se nisam slagala sa rakovima

shoshon:
Mike,moras biti strpljiv....Devojke su se povukle u osamu da izanaliziraju prekljucerasnju debatu.....Ja sam dosao do zakljucka da "kognitivnom metodom i sofisticiranom tastaturnom tehnologijom kojom falange levitiraju nad korpuskularnom prirodom plastike u sluzbi neverbalne komunikacije" malo tu sta ima da se doda.... :)

Nosite ljubav a ne krzno...! 8)
..u Jarcevskom slengu :D

...o tom' jos nisam razmisljala, ali kad pogledas ...Srbija najvise i slici mozda Jarcu!
..i ona nosi neku svoju tesku karmu kroz vekove kao i mi Jarcevi nasega Saturna :)
i na kraju uvek dolazi kozijim stazama do ciljaaa...bas kao i MI

Back