Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaooo..bez texta sam..pronasla se totale..StoRmyGirl:Devojke Jarchevi su najozbiljnije devojke koje znam,
pritom najvernije i najvrednije.
Prave domatjice i odlichne su u ulozi majke.
Ono shto bih navela kao manu zhenama Jarchevima..
Suvishe veruju ljudima! Chine sve za druge, a malo
im se uzvratja, zato jako chesto imaju samo mali krug prijatelja i
uzhivaju njihovo drushtvo.
Uvek to govorim, pa tju i sad..
- Biti prijatelj Jarcu je nishta drugo do chast,
jer se Jarchevi ne druzhe sa svakim!
ILO..nije valjda da se ljutis, pa sve je ovo igra reci..ILO:StoRmyGirl, ovo mi zvuci bas nekako tuzno.
U stvari, interesvalo me je da li postoje razlike u tome kako koje devojke u zavisnosti od znaka zavode ili vrste signala koje salju. Ali nema veze.
Vi me momci niste razumeli, ili mozda nisam lepo objasnila, to u vezi humora, ali nebitno. Ne opterecujem se nikada tudjim misljenjem
Svima zelim laku noc, paaa... se vidimo
ILO:StoRmyGirl, ovo mi zvuci bas nekako tuzno.
U stvari, interesvalo me je da li postoje razlike u tome kako koje devojke u zavisnosti od znaka zavode ili vrste signala koje salju. Ali nema veze.
Vi me momci niste razumeli, ili mozda nisam lepo objasnila, to u vezi humora, ali nebitno. Ne opterecujem se nikada tudjim misljenjem
Svima zelim laku noc, paaa... se vidimo
shoshon:Ja priznajem -razumeo sam je mozda pola,ali meni danas mozak odbija saradnju,a ovaj ekran zraci..... :?
Coveceee koja strategija za osvajanjeMike41:....sutra ILO kad se naspavas.....![]()
...napravis ratni plan momcova koj ti se svidja....![]()
...sacekas ga iza cose....![]()
...mlatnes po glaviii...
...uzmes stvar u svoje ruke...![]()
....posle mores da ga pitas i koji je znak u horoskopu...![]()
....Ekonomistkinja...alo pa di ces sad i ti....Ekonomistkinja:Coveceee koja strategija za osvajanje![]()
Pozdravljam raspolozenu ekipu i spavajte lepo!
Laku noc!
shoshon:Mike je naucio da cita izmedju pixela,ja jos nemerem takvo iskustvo... 8)![]()
Ekonomistkinja:Coveceee koja strategija za osvajanje![]()
Pozdravljam raspolozenu ekipu i spavajte lepo!
Laku noc!
StoRmyGirl:Simpatichno mi je kad se vi Jarchevi rasprichate,
to je takva retkost..![]()
StoRmyGirl:Simpatichno mi je kad se vi Jarchevi rasprichate,
to je takva retkost..![]()
..u Jarcevskom slengushoshon:Mike,moras biti strpljiv....Devojke su se povukle u osamu da izanaliziraju prekljucerasnju debatu.....Ja sam dosao do zakljucka da "kognitivnom metodom i sofisticiranom tastaturnom tehnologijom kojom falange levitiraju nad korpuskularnom prirodom plastike u sluzbi neverbalne komunikacije" malo tu sta ima da se doda....![]()
Nosite ljubav a ne krzno...! 8)