Jagodina

Daco, ja sam Lein tata (sto ide sa Matijom u vrtic):bye:

Stvarnooo :D:D:D Pa bas lepo... Matija sutra ne ide u vrtic, idemo u akvapark. Za sutra nemamo ni jednu tortu i konacno smo resili da ga ne lazemo vise:(...samo ako nam vreme ne pokvari planove:sad2::sad2::sad2:
Slagali smo ga nekoliko puta (doduse nenamerno), da posle vrtica idemo u akvapark, pa me je prosle nedelje krecuci u vrtic jednog jutra ponovo pitao i kada sam ja rekla da idemo sigurno, tuzno konstatovao kako cu mu, kada se vrati iz vrtica, ponovo reci "sutra" :besna::besna::besna: Tako mi je bilo zao, ali prosle nedelje nam vreme nikako nije dozvolilo :(

Pozdrav Jagodincima od Smederevca! Imam jedno pitanje za vas: interesuje me da li je moguce i na koji nacin doci do gradonacelnika?! Imam neke planove za neku organizaciju, i zeleo bih to njemu da pomenem, da ga pitam za savet... Znam da je pricao da je rad svima da pomogne... Unapred hvala!

Pozdrav Jagodincima od Smederevca! Imam jedno pitanje za vas: interesuje me da li je moguce i na koji nacin doci do gradonacelnika?! Imam neke planove za neku organizaciju, i zeleo bih to njemu da pomenem, da ga pitam za savet... Znam da je pricao da je rad svima da pomogne... Unapred hvala!

Gradonacelnika Jagodine mozes videti svakog poslednjeg petka u mesecu. Tad prima gradjane. Moras se samo nekoliko dana pre toga prijaviti sekretarici.
Ali , kolko ja znam on je gradonacelnik Jagodine. Prima svoje gradjane. Neznam dali ce primiti i vas iz Smedereva. Pozovite i pitajte.
Al imate vi vaseg gradonacelnika?:bye:

Poslednja izmena:
Haha... Pa imamo svog, ali nije u pitanju to sto je Palma gradonacelnik, meni treba on kao covek jer je bolji od vecine gradonacelnika. Znaci, da zovem kabinet gradonacelnika pa da pitam?

Back