Гордончице
Ističe se
- Poruka
- 2.090
Obožavam moju rodnu Jagodinu.Mnogo volim palme i žirafe... =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se neko zapitao na koji nacin se sakupljaju sredstva za Gucu,Buljarice,Grcku.sajam poljoprivrede u NS itd.....Mislim da oni koji ne zive u Jagodini i ne znaju sta je ispod te divne povrsine.....Znate li ko je Robin Hud?
Meni je moja Jagodina lepa i dobra ovakva kakva je a kom se ne svidja moze sam da bira mesto stanovanja. Ima dosta gradova po Srbiji a i Evropa je sad optvorena pa , dovidjenja.![]()
Meni je moja Jagodina lepa i dobra ovakva kakva je a kom se ne svidja moze sam da bira mesto stanovanja. Ima dosta gradova po Srbiji a i Evropa je sad optvorena pa , dovidjenja.![]()
Baš mi koji nismo klinci znamo kako je bilo ranije i stvarno ste dosadni sa teorijom da je Jagodina bila selendra a sad je velegrad. Ako se vama nije tada sviđala, zašto vi niste otišli iz nje?
Eto, ta agresivnost u nastupu mi i smeta. Niko ne sme da ima drugačije mišljenje. Svi moramo da volimo što i ti voliš, svima mora da nam bude uzor i ideal to što si ti video, ako nisam gastarbajter misliš da nisam video Svet, ...
Kome je jasno, jasno je, kome nije - nije. I ne zanima me da nikog ubeđujem da sam u pravu. Uostalom, pročitaj opet moj post pa ćeš videti da nikog nisam vređao ni kritikovao.
Ja sam Jagodinu uvek voleo i voleću je za razliku od tebi sličnih koji njenu vrednost merite po tome ima li klizalište ili nema.
Baš mi koji nismo klinci znamo kako je bilo ranije i stvarno ste dosadni sa teorijom da je Jagodina bila selendra a sad je velegrad. Ako se vama nije tada sviđala, zašto vi niste otišli iz nje?
Ponavljam - pročitaj moj post sa razumevanjem.
Tu sam tvrdio dve stvari:
1. Jagodina nije bila selendra pre sadašnje vlasti.
2. Meni se i tada sviđala za razliku od tebe.
Prva tvrdnja je nekima jasna, nekima nije, i tako će verovatno i ostati. Hteo sam samo da pokažem da ima nekih koji misle da je bila grad i pre 10 i 50 godina.
Za drugo se može reći da je subjektivno i tu nema šta da se dokazuje.
ps ACCA, da li je ono tvoja slika na avataru?
Jeste, ja sam. Ne vidim šta je smešno.![]()
Da li si cuo ze PHOTO SHOP? Sto nedotera malo tu fotografiju da licis na coveka![]()
Eto, o takvoj kulturi ja pričam. Kakve veze ima kako izgledam? Ja sam sebi lep takav kakav sam.
Aco, donekle te razumem. Na žalost, isto toliko razumem i moje Jagodince.
Vaš "gospodin" Palma je uradio razne stvari. Stvarno jeste. Ali ljudi ne shvataju da postoji pozadina koju retko ko vidi. Lično, meni je uvek izašao u susret, ali kada bi svaka mlada osoba kojoj nešto treba došla u Opštinu i molila, to bi se pretvorilo u vrtić. Zapitajte se zašto Jagodina nema Kancelariju za mlade? Zašto nema Kulturni centar mladih? Neko mesto gde se mogu okupljati pladi muzičari, glumci, likovni umetnici, mladi fotografi, književnici...?
Ako gledamo celu priču sa druge strane:
* Kolika je Palmi plata u Skupštini?
* Kolika mu je plata kao gradonačelniku?
* Koliki su mu prihodi od svoje firme?
Priče da ne prima platu su nebulozne.
Palma nije Čak Noris.