Sta ne razumes ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ne razumes ?![]()
Želim da pohvalim Jagodince.Bila sam na jednodnevnom izletu kod vas i svi smo bili oduševljeni šta je sve urađeno kod vas za kratko vreme-svaka čast!Najveći utisak su mi nasmejana lica na ulicama i ljubaznost u restoranima.
Dve stvari sam primetila, koje su mi bole oci - ogroman broj pasa lutalica (ulicom setas i zaobilazis ih, trce, leze, spavaju...), i neobicnu naviku parkiranja automobila iskljucivo na pesackim stazama (nema ono - uz put sa cetitri zmigavca) pa morate da ih zaobidjete iduci putem.
Proveli smo prelepih nedelju dana u Jagodini ovog leta.
Zapravo je moj klinja naleteo na You tube na akvapark. Otisli smo na dva-tri dana, a produzili koliko god smo mogli. Njegov komentar bese "Jagodina je zemlja snova".
Uzivali smo na bazenima, setali parkom "Potok", klopali gde smo stigli (tamo covek ne moze da ostane gladan), atmosfera prijatna, ljudi ljubazni.
Dve stvari sam primetila, koje su mi bole oci - ogroman broj pasa lutalica (ulicom setas i zaobilazis ih, trce, leze, spavaju...), i neobicnu naviku parkiranja automobila iskljucivo na pesackim stazama (nema ono - uz put sa cetitri zmigavca) pa morate da ih zaobidjete iduci putem.
Ovo je, naravno, konstruktivna kritika, i sledeceg leta dolazimo opet.
prisere mi se kad citam ove komentare kako je u jagodini ko u raju.. ako ste za to da vam se deca gudriraju i "srecno" pocivaju u miru u svojoj 25-oj, onda je palmalend definitivno mesto za vas... iamo 3 dilera i 10 cigana po metru kvadratnom... cene jako pristupacne, naravno koliko god je to moguce u okviru ove ekonomske krize.. ako zelite da se zaposlite i srecno zivite, nista se ne brinite, ne treba vam poso.. samo dodjite u jagodinu i palma ce resiti sve vase probleme... svakog zadnjeg petka u mesecu, naravno... a do tad... moz se kupate u akva parku i ranite patke i shotke u zoovrT... a da, moz vas neko i izbode u medjuvremenu...
prisere mi se kad citam ove komentare kako je u jagodini ko u raju..
Ko ima pravo glasa? Punoletna lica.
Ko ide besplatno po autorbusima, na Guču, dobija grdne neke pare i slično? Oni koji imaju pravo glasa.
Da ne bi sve ispalo kako se za omladinu ništa ne radi - pošalje klince na more u Buljarice. Nemojte molim vas da precenjute to "more", i da udeljujete komentare tipa: "Ostali ne rade ni to". Bolje da ne radi ništa, nego da priča da radi neku veličinu, a ustvari ne postiže ništa. Koliko se deteta u jednoj turi razboli u Buljaricama? Mnogo.
Da ne grešim dušu, uvek nam je izašao u susret (ne baš Palma, već Odeljenje za društvene delatnosti), i sve pohvale za obaveštenost. Stvarno su obavešteni o svemu.
Drago mi je što mnogo ulažu u sport, ali mi je krivo što se umetnost zapostavlja. Odem da gledam predstavu, a u sali ja i još 20 čoveka... a imamo vrlo kvalitetne predstave i glumce. U Jagodini je jedan od boljih satiričara i pisaca svevremenskih drama Peđa Trajković.
Već 800 puta sam pričao o tome, i ne mogu više. Ko hoće neka ga podržava, ko neće - ne mora. Ja sam mu zahvalan što unosi neke promene, ali ga ne podržavam u stavovima.![]()
E....
Ja sam išao preprošle godine.
Prvo sam proživeo torturu "prijatnih" vaspitača (čini mi se Jelić, i Aladin), kada smo dva sata stajali, i nismo smeli da sednemo (od 4-6), a onda od 6-8 čistili dvorište.
Doktor ginekolog, koji je pošao sa nama se striktno pridržavao radnog vremena (da bi mogao da prošeta sa tri deteta), iako su svi povraćali na sve strane.
Uzbune zbog zmija, lažne uzbune trovanja ("sipan otrov u kafu") i sl. je bilo nezaobilazno.
Put do marketa magistralom.
Put kroz šume i šumarke da bismo stigli ni do čega, umesto da platimo 2 evra i uživamo vozeći se.
Ove godine još gora situacija, svi do jednog bolesni. Od čega li je? Da nisu deca nepažljiva, pa su pojela nešto što je neispravno? Znam samo da su se svi hranili na jednom mestu - u menzi, u kampu...