gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Комплекс рибеOk, ima tih smor riba koje naglasavaju svoju fizicku pojavu i ocekuju da se ti u drustvu shodno tome ponasas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Комплекс рибеOk, ima tih smor riba koje naglasavaju svoju fizicku pojavu i ocekuju da se ti u drustvu shodno tome ponasas
Glodari.Kakve sluge bre.. jesu retardi.. ne svi ali većina!!
Комплекс рибе
zadnja linija odbrane kada svi razumni argumenti odose u mutnu moravuArgument u komunikaciji "Ja sam samo iskren" šta bi trebalo da znači?
Da li je to poziv da uvažimo stav jer je iskren? da se divimo nekome što je iskren?
Da li to znači da inače može i da laže, ali da je sad iskren i to posebno naglašava?
Da li iskrenost sama po sebi treba da bude argument da se neko odbrani od negativne reakcije na to šta je rekao?
Kako to doživljavaju žene, kako muškarci i kako reagujete kada se u bliskim odnosima susretnete sa takvom konstatacijom?
Da li nekada i sami kažite isto i u kojim situacijama?
Ubojnico oces da kazes da danasnje ribe ne stare kao ostali ili bi da me kompromitujes i uskratis mogucnost da ih lazem i dobijem sta hocu m?
Не осећам потребу да напомињем да сам искрена или да то неко други истиче. Али осећам потребу да на томе инсистирам када се од мене, од већине очекује да аминују царево ново одело иако је он го. Е, ту експлодирам. Не могу да се дивим његовој најфинијој одори када му видим пишу.Argument u komunikaciji "Ja sam samo iskren" šta bi trebalo da znači?
Da li je to poziv da uvažimo stav jer je iskren? da se divimo nekome što je iskren?
Da li to znači da inače može i da laže, ali da je sad iskren i to posebno naglašava?
Da li iskrenost sama po sebi treba da bude argument da se neko odbrani od negativne reakcije na to šta je rekao?
Kako to doživljavaju žene, kako muškarci i kako reagujete kada se u bliskim odnosima susretnete sa takvom konstatacijom?
Da li nekada i sami kažite isto i u kojim situacijama?
Pa jbg, neki poremecaj, sta vec. Koga briga, sta ce ti takva osoba u krugu lajka.Комплекс рибе
U babinim zeljama je da pobegnem znas ubojnico,a samo ne pridajem znacaj svakoj budali koja bi meni da sasuje istinu o meni koju je cula od koga?iste takve budale koja me ne poznaje koju sam slagaohocu da ti kazem da sebi previse dajes za pravo da
svima u lice saspes svoju "istinu" koja nekada nema veze sa vezom
i kad dobijes realan kontra argument ...pobegnes od smislene diskusije.
sta radis i cime se bavis nije moja stvar i koja ce da ti da ili ne takodje me zabole moje veliko doope
То је оговарање. И кога то може да погоди. Па сви смо сазнали од других нешто што о себи нисмо зналиU babinim zeljama je da pobegnem znas ubojnico,a samo ne pridajem znacaj svakoj budali koja bi meni da sasuje istinu o meni koju je cula od koga?iste takve budale koja me ne poznaje koju sam slagao

Pa ne pogodi samo necu da puste mudasca na moj racun da su kao bitniТо је оговарање. И кога то може да погоди. Па сви смо сазнали од других нешто што о себи нисмо знали![]()
Slažem se..To je tvrdnja koja bi trebalo da sakrije stvarno razmisljanje, kod iskrenog razgovora se ne koristi.
Nekada sluzi kao dimna zavesa, za budalastinu, koja ne mora da bude zlonamerna, ali uvek vise zabode, nego laz ili budalastina koja je izgovorena.
)
Mislim da ti pišeš na temi,,Kako komunicirati sa nekim,, a iskrenost je nešto sasvim drugo.Isto tako možeš nekome reći slušaj, meni ne odgovara ova veza, nisam srećan u njoj, ne slažemo se. A možeš i reći koji si ti kreten, pa uvek se svađamo, beži od mene itd.. Ovo prvo nije neiskreno, samo ne moraš vređati nekoga ko te recimo voli, već na fin način reći šta imaš.
Ima veze sa osobom ( na grubost msm) ,.. kako očekuješ da to primi,.. i koliko je spremna da ti oprosti istinu (iskrenost)Mislim da ti pišeš na temi,,Kako komunicirati sa nekim,, a iskrenost je nešto sasvim drugo.
Šta hoću reći ako kažem,želim ti reći nešto a istina je,to nema veze sa grubošću u dijalogu,uvredama,teškim rečima,pitanje je lažem li ili ne i koja mi je namera ako tako započnem rečenicu.
Mislim da ti pišeš na temi,,Kako komunicirati sa nekim, a iskrenost je nešto sasvim drugo..
(svaka čast,..) provalili ste je,,.
Svašta ima napisano,ne obazirem se puno,imam mišljenje i razmenjujem ga sa ozbiljnim sagovornicima.Ima veze sa osobom ( na grubost msm) ,.. kako očekuješ da to primi,.. i koliko je spremna da ti oprosti istinu (iskrenost)
A, za ovo,..
(svaka čast,..) provalili ste je,,.
Negoo, vi niste čitali unazad?,.. napisali su - Da ženama ne treba govoriti istinu - Pogledajte - ne lažem,.. majke-mi![]()
Da li su žene ozbiljni sagovornici ? Ja ovde videh samo dve.Svašta ima napisano,ne obazirem se puno,imam mišljenje i razmenjujem ga sa ozbiljnim sagovornicima.
Grubost u komunikaciji,zašto,kako to je druga tema.

Nema razloga za ignore,ne znam zašto taj osećaj jedino ako je šala u pitanju.Za ignore nema potrebe sve dok se sagovornici kulturno obraćaju jedno drugom.Da li su žene ozbiljni sagovornici ? Ja ovde videh samo dve.
A OK,.. izvinjavam se na neozbiljnosti,.. ako ste na mene mislili,.. ima ono dugmence Ignore,.. pomogne često![]()
Zašto je maska ?Svaka istina u komunikaciji ne mora biti grubo recena, moze se reci na sasvim blag nacin, biranim recima, a da opet bude delotvorno... Brutalna iskrenost je samo maska za bezobrazluk
Nisam rekla da je grubost, vec bezobrazlukZašto je maska ?
Zašto je bezobrazluk ? - zato što ima suviše istine ?
Msm, da ste hteli reći da je brutalna istina - grubost ? Jesam li u pravu?
daa,. a upakovana bi bila,..Brutalna iskrenost nema veze sa bezobrazlukom,brutalna iskrenost je saopšavanje istine bez obzira koliko ja ona teška,bolna.
Bezobrazluk u komunikaciji je nešto drugo i nema dodirnih tačaka sa iskrenošću.
Brutalna istina je poziv policije u toku noći i saopštavanje da je neko vama blizak imao saobraćajnu nesreću i preminuo je.
Mislim da me razumete.
niste, pitao sam..Nisam rekla da je grubost, vec bezobrazluk
ok,.. znači jeste.U mom shvatanju istine i nacina izrazavanja iste, jeste
Bezobrazluk, teško da može biti prikriven - Ironičan ste mislili ili ? - nije mi jasno. Sarkazam, Ironija ili nešto treće ?Uglavnom je prikriveni bezobrazluk
Umem i ja,. i mogu,.. ali zašto bih to bio u muškoj školi, gde je sve Mangup do mangupa, ili na forumu gde ima previše licemera, ( moja procena)Ja mogu da budem brutalno iskrena, bez da se sagovornik ijednog trenutka oseti povredjenim
Tema se svela, da li je prejaka (gola, surova) istina grubost i bezobrazluk!Tema se svela na mudrovanje, tačnije - nadmudrivanje.
Gde je istina?Tema se svela, da li je prejaka (gola, surova) istina grubost i bezobrazluk!