Ja sam samo iskren/a

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ja sam iskrena ako me drugarica pita onda ocekuje iskren odgovor
Ako je pitam očekujem iskren odgovor

Jer šta mi treba drugarstvo ako nisu i kriticarke ? Meni to nije potrebno a nije ni mom krugu ljudi oko mene

Problem je u ljudima koji pitaju a kao odgovor očekuju potvrdu i ako to ne dobiju onda se naljute

Iskrenost je uvjek tlo iz čega dosta lijepog nikne a najviše poverenje i sigurnosti

Sve ostalo je manipulacija i laz
Zanimljivo objasnjeno. Danke schön

najbednija frqza nekoga ko se boji da ODHEBE za ceo zivot.nekoga iz svog zivota.
Pa sw skriva iza "ja sam samo"...
majketi???
Jako sebicno i bezobrazno i nadmeno !

Samo si ti iskren/a a drugi ljudi su debilcine jwl? Vode racuna o emocijama i recima koje su ponekad suvisne.

To "ja sam samo" ... po meni koriste kukavice da se ukalupe u sablon ali bez da imaju posledice po swbe iza svojih reci.

JADNO.....kukavicki...
a da, ja sam samo iskren krompir :roll:

Ok, paglu je komentarisati tudj izgled. Ne svidja ti se brate roba u izlogu produzi dalje, jednostavno je. I ljudi su svesni svoje pojave, nema potrebe da im naglasavas. Ok, ima tih smor riba koje naglasavaju svoju fizicku pojavu i ocekuju da se ti u drustvu shodno tome ponasas - divis, sta vec. Jednostavno je ne bendas 5 posto. Bezobrazno ponasanje na miran nacin saopstiti je ok. Tako da, zavisi koja istina.

Ali iz potpuno suprotnih karaktera. To što Švajcarce, Nemce, Austrijance čini sličnim je pomalo kompulsivni karakter, tedious , ono sve precizno, do tančina da se definiše itd. A kod balkanaca nije uopšte to, već potpuna suprotnost bahatost. moje zapažanje
Ти народи које си поменула нису дисциплиновани, већ буквално - дресирани и систем их на то приморава од малих ногу да реагују на апорт. Зато се и понашају ван своје земље као пуштени са ланца - бахато, примитивно и разуларено. У сопственим земљама их са ланца пушта алкохол и дрога, поготово викендом. Прецизно и до танчина, како ти кажеш, спроводе само оно што су дресирањем научили, све што се деси мимо “напамет” научене песмице баца их у нерешив ребус. Балканци нису “бахати и примитивни”, јер такав наратив форсира западна гебелсовска пропаганда - Балканци само чувају своје традиционалне вредности, нису трули и болесни као гангренозни Запад.

Argument u komunikaciji "Ja sam samo iskren" šta bi trebalo da znači?

Da li je to poziv da uvažimo stav jer je iskren? da se divimo nekome što je iskren?
Da li to znači da inače može i da laže, ali da je sad iskren i to posebno naglašava?
Da li iskrenost sama po sebi treba da bude argument da se neko odbrani od negativne reakcije na to šta je rekao?

Kako to doživljavaju žene, kako muškarci i kako reagujete kada se u bliskim odnosima susretnete sa takvom konstatacijom?
Da li nekada i sami kažite isto i u kojim situacijama?
Iskreno ne znam.

Ne brini, i meni smeta. A i moj sin koji ima 9 godina se brecnuo na druga koji stalno govori "iskreno", rekao mu je zašto mi stalno govoriš iskreno, tako da nije samo za nas namćore, on je fino dete. :)

Ali ovo je ipak specifičnije, odgovor ja sam samo iskren, da li bi to trebalo da znači rekao sam šta sam imao iskreno i ne želim dalju raspravu? Ili ja sam samo bio iskren i nema razloga da se ljutiš? Što bi značilo da time što je neko iskren ja treba da odustanem od dalje rasprave o tome?
Problem sa iskrenoscu je sto je subjektivna
Veoma
A vidim na temi da je brkaju sa apsolutnom istinom
Hehe
Misle za sebe kad kazu iskreno da je to sad nesto vauuuu
Svi na dupe da padnu

Bome, nema tu milosti :)
meni to odgovara

Јесу ли ти одговарале и тужибабе кад си била клинка?

A pozdraviće te sa osmehom jer ne žele lično da rešavaju probleme, već sve preko države i zajednice.

Другим речима — народ ретарда који нису способни да сами реше ситне несугласице већ за све морају да цимају учитељицу.

Јесу ли ти одговарале и тужибабе кад си била клинка?

Другим речима — народ ретарда који нису способни да сами реше ситне несугласице већ за све морају да цимају учитељицу.
Retarda, kojima smo mi sluge,.. konjušari, smećari,.. fizikalci,..
a mi kao rešavamo te nesuglasice - bez učiteljice ?

ali neka vam,.. ispraznite se ovde od mržnje prema drugačijim ljudima,.. a naprednijim.

Ja kažem,.. pa kud puklo da puklo,..
Volim malo da nerviram ljude oko sebe, - istinom, .. a omladina (na poslu) to voli - iskrenost .
Ma kažem i ja.
Sad ređe.
Čak sad kad pogledam onog sebe iz mladosti, često se užasnem koliko me podseti na ponašanje Šeldona Kupera kad onako brutalno odvali istinu bez trunke obzira.

Naučilo se kroz godine da nije baš uvek pametno reći istinu u lice.
Ništa ne uvredi kao to.

Retarda, kojima smo mi sluge,.. konjušari, smećari,.. fizikalci,..

Ви можда јесте; Ми нисмо.

a mi kao rešavamo te nesuglasice - bez učiteljice ?

Ми решавамо. Некада сте и ви, али сад настојите да будете „цивилизовани” као они.

ali neka vam,.. ispraznite se ovde od mržnje prema drugačijim ljudima,.. a naprednijim.

:lol:

Ја сам те несрећнике увек гледао са висине, што их је обавезно доводило до лудила. Не знам само како је то могуће кад су толико напреднији.

Argument u komunikaciji "Ja sam samo iskren" šta bi trebalo da znači?

Da li je to poziv da uvažimo stav jer je iskren? da se divimo nekome što je iskren?
Da li to znači da inače može i da laže, ali da je sad iskren i to posebno naglašava?
Da li iskrenost sama po sebi treba da bude argument da se neko odbrani od negativne reakcije na to šta je rekao?

Kako to doživljavaju žene, kako muškarci i kako reagujete kada se u bliskim odnosima susretnete sa takvom konstatacijom?
Da li nekada i sami kažite isto i u kojim situacijama?
Зависи. Ако то неко каже пред друштвом нпр а циљ му је да те критикује, тај би да те дискредитује у највећем делу случајева

Ако ти то каже насамо, може опет, али су веће шансе да ств тако миссве у свему видећеш по његовом или њеном тону, погледу. Није све само у у изговореној речи

Ви можда јесте; Ми нисмо.
ok,.. ne znam odakle ste,.. i gde ste, slažem se :)
Ми решавамо. Некада сте и ви, али сад настојите да будете „цивилизовани” као они.
Daa, pa i ostali će,.. taj smer nam je odredila vrhuška :) Ili bar da usvojimo njihovo uređenje - pa makar nikada ne ušli u EU ( T. Nikolić - je li on vaš ? )
:lol:

Ја сам те несрећнике увек гледао са висине, што их је обавезно доводило до лудила. Не знам само како је то могуће кад су толико напреднији.
Nervirali ste ih ? :rotf:

Ау, па ово је ЉиС. Ја сам био убеђен да је Психологија.

Ко ми крив када по наслову закључујем на ком се потфоруму налазим уместо да лепо погледам изнад њега.

Довиђења свима и извините на сметњи.

Ау, па ово је ЉиС. Ја сам био убеђен да је Психологија.

Ко ми крив када по наслову закључујем на ком се потфоруму налазим уместо да лепо погледам изнад њега.

Довиђења свима и извините на сметњи.
Da LJiS ( Ljubav i Sloboda - Love & Liberte :) )

Back