Ja sam samo iskren/a

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato meni bas puca k sta drugi misle 😂😂😂😂
Да сам мислила шта ће свет да каже нити бих родила дете нити бих се одважила на много тога.
Али то не значи да свет не треба да прича, има право на мишљење. Имам га и ја. Само је ствар карактера и колико ће то на некога да утиче.

Да сам мислила шта ће свет да каже нити бих родила дете нити бих се одважила на много тога.
Али то не значи да свет не треба да прича, има право на мишљење. Имам га и ја. Само је ствар карактера и колико ће то на некога да утиче.
Nek misle
Ali zar nije nepotrebno da ti drobe?
Ti imas svoj zivot i svoje odluke

To je nov momenat. ;)

Moj bivši je umeo da mi kaže vrlo ružne stvari, a onda bi rekao da je samo iskren.
Ja nisam ni sumnjala da je iskren u tome što misli, ali to što misli je užasno i nema veze s vezom.
upravo. ne znači nečija iskrenost u stvari istinu o nama.
način na koji me neko iskreno vidi uopšte ne mora biti istinit ili činjenica o meni
to je samo njegova vizija mene zbog toga što je subjektivan ili emotivno upleten

iskrenost moze biti i izgovor za sadizam :)
Moj bivši je tvrdio da me voli najviše na svetu...i ja mislim da je bio iskren.
I pored činjenice da su se u našem krevetu, dok sam bila na poslu, devojke smenjivale na sat.
Ali je bio iskren,da. Čak je i njima govorio da samo mene voli.
Dakle, nije poenta samo u iskrenosti, ima nešto i u percepciji.
Rekla bih da ne tumačimo ljubav jednako. :lol:

I pored činjenice da su se u našem krevetu, dok sam bila na poslu, devojke smenjivale na sat.
stoka.

Nego da te pitam nešto
Da li bi ti mogla da izguraš taj tempo na primer da nisi radilia? Da li bi mogla da budem jasnija da uskačeš u krevet na svaki sat?

ja nisam uspela i razmišljala sam o tome da ustupim nekoj ženi koja je sama i koja ne može da se snađe
u trenucima kad ja ne mogu da uskočim
jer šteta da propadne toliki potencijal:lol:

A, jel' bi dodao na kraju i : "Ja, sam samo iskren" ? :rotf:

stoka.

Nego da te pitam nešto
Da li bi ti mogla da izguraš taj tempo na primer da nisi radilia? Da li bi mogla da budem jasnija da uskačeš u krevet na svaki sat?

ja nisam uspela i razmišljala sam o tome da ustupim nekom u trenucima kad ja ne mogu da uskočim šteta da propadne toliki potencijal:lol:
Nema šanse.
Ne samo svaki sat, nekad ni svaki dan.
Mislim da je trebalo ozbiljno da ga shvatim kad mi je jednom posle rasprave i nerešenog problema, kad meni nije bilo do sexa, rekao "Vidi, ako ti nećeš,ima ko hoće." :lol:

Pa to
Ispada sada neko ko izvredja stare ljude na primitivan nacin iskren
A mi ostali bydale 😂
vi ostali? znači ti si ubeđena da svi dele tvoje mišljenje? ok
nisam nikog uvredio.. dao sam tačan opis kako izgledaju baba i deda na nudističkoj plaži.. ne delimo svi iste vrednosti.. tebi je ok da baba i deda šetaju goli pred nepoznatim ljudima.., meni zamisli nije.. ok ja sam zbog toga loš, zao, zatucan i pokvaren a ti si divna i dobra duša širokih shvatanja i vidika..

Nema šanse.
Ne samo svaki sat, nekad ni svaki dan.
Mislim da je trebalo ozbiljno da ga shvatim kad mi je jednom posle rasprave i nerešenog problema, kad meni nije bilo do sexa, rekao "Vidi, ako ti nećeš,ima ko hoće." :lol:
znam i ja sam bila u sličnoj situaciji zato te pitam...
posle sam obećala da ću pratiti tempo,
ali sam onda počela da fulam i teoretski da ubacujem druge žene u priču
rekoh sebi kud si ovo obećala ludačo, živa nećeš izaći .... :lol:

vi ostali? znači ti si ubeđena da svi dele tvoje mišljenje? ok :)
nisam nikog uvredio.. dao sam tačan opis kako izgledaju baba i deda na nudističkoj plaži.. ne delimo svi iste vrednosti.. tebi je ok da baba i deda šetaju goli , meni zamisli nije.. ok ja sam loš, zao, zatucan i pokvaren a ti si divna i dobra duša širokih shvatanja i vidika..
Nisam ja divna
Ali tvoj opis sebe je fascinantno tacan

Back