"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Bolje pitaj za na kupac ne dzangrizaj bez ikakve potrebe :rtfm:

Lako je tebi da pričaš, kad mene bacio na ignor ja se umalo obesio, nisam video drugi izlaz.
Bilo je strašno, da nisam sutradan imao zakazan roštilj i pivo, danas sigurno ne bi bio kandidat za ministar. Šefice kabineta.
Pravda za na kupac!!!

Lako je tebi da pričaš, kad mene bacio na ignor ja se umalo obesio, nisam video drugi izlaz.
Bilo je strašno, da nisam sutradan imao zakazan roštilj i pivo, danas sigurno ne bi bio kandidat za ministar. Šefice kabineta.
Pravda za na kupac!!!
Drago mi je da na ovakav nacin cujem da sam napredovala 😡

Nemaš pojma jer vam je bitno da birački spisak ne bude sredjen jer mnogi mrtvi glasaju.

Uglavnom nemaš pojma, kada budeš bio na optuženičkoj klupi, opet će biti nemaš pojma.

Ko da te pravio Koštunica.

Jedna greška ne čini proleće.

To ako su istog lika stavili dva puta, ništa ne govori da je neko polupismen.

Kako je sve veći pritisak da se raspišu izbori, to ste vi sve više aktiviniji na forumu ali dzaba, ima nas ovde dovoljno da vas razbucamo.

Na ulici Vučića podržava samo penzioneri, dok studente podržava mlade snage, njihovi roditelji, profesori, sportisti.
Nemam pojma jer me ne zanima.
To ŠTO SU a ne ako su,jedno ime stavili dva puta na spisak od 16 imena dovoljno govori sa kakvim svetom imamo posla.Hej! Nisu u stanju ispravno 16 imena da napišu a predlagali bi nešto .
Ne ide.Dalje,potenciraš priču oko raspisivanja izbora a tvoji su se već izjasnili kako će izbori biti pokradeni.Nelogično,zar ne?Traže raspisivanje izbora i unapred kukaju da će biti pokradeni?Hoće na vlast bez izbora?Neće da može(Šojić) jer nije po zakonu.I još nešto,šta će biti ukoliko vas pobedi na izborima?

Idući put kad nešto budeš poturao kao peticiju, gledaj da u naslovu stoji da je peticija, a ispod nešto sitnijim slovima nažvrljaj na temu čega. Nađi jednog specijalizovanog retarda da ubaci brojeve lk i potpise i da u fotošopu nacrta overe kod notara. E onda dođeš ovde sa tako nečim pa se zgranjavaš na besčašće.

Obavezno da studiraš broj 7 il da naučiš kropovati do 16, izgleda da sa brojevima 1, 2 i 6 nemaš problema. Zgodno da u ovakvim situacijama izbegneš zaključak da si četvrtpismen sendvičar bez mozga.
Od svega što si nadrobio, jedino tačno da nemaš pojma.
Ono je vest iz Večernjih novosti.Nisam ja tvog kalibra da poturam,prepravljam,žvrljam...
Ono je sramota.

a caci? ima nas koji mislimo da je caci jos gore biti nego bot

inmace ja sam temi sgvatio kao analog onome: i ja sam caci - kao - i ja sam bot, da ona hvali bottovanje, kao makro djuric kada aplaudira av-u

U pravu si, nešto se ni meni ovde ne slaže

Lideri joj ponosno uzvikuju
i ja sam ćaci,
i ja sam sendvičar
i ja sam bot

a ona ovde kuka kme, kme dehumanizacija, napale me ustaše

Pri čemu je to "ustaše" verovatno neka pohvala, titula, šta li već, to nije dehumanizacija Srba

Ma ništa ga ne tangira što imaju birače trećepozivce iz Balkanskih ratova.

Govori kolko ćaci pglu i bezobrazan, i reversi za sendvič izgledaju ozbiljnije.
Ono kropovano, što laže da je A4, ne služi ni zašta formalno.
Nemoj da se izmotavaš ovde i da glumiš ludilo.Dovoljno si pismen da pročitaš jednu vest.Evo imaš ovde>>> https://www.b92.net/info/politika/1...redne-izbore-na-listi-niko-potpisan-foto/vest
Inače ima i dve fotografije,pa evo pogledaj,da ne bude neke zabune.Na drugoj fotografiji ćeš za divno čudo videti pečat pa pročitaj šta piše na njemu.I spusti njonju jer si lažljiv i bahat.
1748074853310.png

1748074760927.png

Nemoj da se izmotavaš ovde i da glumiš ludilo.Dovoljno si pismen da pročitaš jednu vest.Evo imaš ovde>>> https://www.b92.net/info/politika/1...redne-izbore-na-listi-niko-potpisan-foto/vest
Inače ima i dve fotografije,pa evo pogledaj,da ne bude neke zabune.Na drugoj fotografiji ćeš za divno čudo videti pečat pa pročitaj šta piše na njemu.I spusti njonju jer si lažljiv i bahat.
Pogledajte prilog 1732236

Pogledajte prilog 1732233

A, ipak nije lista sa 16 imena, kako si juče jeo vnago.
Vidim pečat i vidim datum od juče na njemu, zato juče ono kropovano sranje, nije trebalo da vidimo kojom brzinom to spontano procurelo od pisarnice preko informorona do sendvičara najnižeg razreda.
Iz nekog razloga se na prijemnom pečatu ne vidi broj pod kojim se vodi, videćemo koja je mutljavina oko toga, a prijemni pečat obično podrazumeva da je dokumentacija kompletno i uredno predata. Ako potpisa nema, vidi sa (žv)alavom institucujom dal nepismena i/ili pokvarena. Nezgodne su inače te (žv)alave institucije po peticije, onomad nestalo 38k potpisa sa peticije protiv Rio Tinta, pojeli moljci.
Van toga, dobra podmetačina.
Sendvič si zaradio, al ostaje pitanje - Koja muka tebe naterala da širiš gadost svaki dan.

Priča se da ima katalog botova sa svim podacima, valjda će to jednog dana da bude javno:think:
moralo bi!

potom odgovornost za besomucno laganje i lazna predstavljanja radi kinte...

imaju ulogu u zastiti kriminalnog rezima

sljam od karaktera

time ce se staviti i poruka buducim narastajima da je takvo nesto poslednje i najvece dno za covjeka. te da svojim ponasanje preuzima dogovornost za to da li ce mu ie i rpezime ostati uprljano ...

pa nece se tek tako izvuci!

moralo bi!

potom odgovornost za besomucno laganje i lazna predstavljanja radi kinte...

imaju ulogu u zastiti kriminalnog rezima

sljam od karaktera

time ce se staviti i poruka buducim narastajima da je takvo nesto poslednje i najvece dno za covjeka. te da svojim ponasanje preuzima dogovornost za to da li ce mu ie i rpezime ostati uprljano ...

pa nece se tek tako izvuci!
To i ja kažem, botovi sa predumišljajem učestvuju u krivičnom delu prikrivanja zločina. Ne smeju da se izvuku.

Sta me briga sta ti mislis, i tebi slicni?

Ja sam "caci" i to bi trebalo da ti je i vise nego dovoljno.
kada kazes "i ja sam caci", to ti je kao da sluzis vojsku, a mozak ti na ispasi, tj, ne razmisljas, i ne mislis uopste, mentalno mrtva

kako je herojstvo polomiti bejzbolkom devojci vilicu, sustigavsi je niz ulicu, a ona bezala? i ako je to herojstvo kako tvrdi av, zasto je milos podneo onda ostavku na mesto premijera, zaSTO SE NIJE I DALJE HVALIO SA HEROJSKIM PODVIGOM SVOJIH PULENA, koji su sada u zatvoru?

vama cacijima je idol murat, a aljek siftar koji mu se klanja mrzi srbe vise od svih, zato je tO ZA NJEGA HEROJSTVO, cega se normalni gnusaju,a caciji ne misle, glave im sluze za ukras

@Slavenska ko god podrzava ovo aljekovo "herojstvo" i slavljenje murata je mentalno mrtav i dehumanizovan, bukvalno izrod

Poslednja izmena:
A, ipak nije lista sa 16 imena, kako si juče jeo vnago.
Vidim pečat i vidim datum od juče na njemu, zato juče ono kropovano sranje, nije trebalo da vidimo kojom brzinom to spontano procurelo od pisarnice preko informorona do sendvičara najnižeg razreda.
Iz nekog razloga se na prijemnom pečatu ne vidi broj pod kojim se vodi, videćemo koja je mutljavina oko toga, a prijemni pečat obično podrazumeva da je dokumentacija kompletno i uredno predata. Ako potpisa nema, vidi sa (žv)alavom institucujom dal nepismena i/ili pokvarena. Nezgodne su inače te (žv)alave institucije po peticije, onomad nestalo 38k potpisa sa peticije protiv Rio Tinta, pojeli moljci.
Van toga, dobra podmetačina.
Sendvič si zaradio, al ostaje pitanje - Koja muka tebe naterala da širiš gadost svaki dan.
Vidi prepametni...Pokušaj,ali samo pokušaj da ne izigravaš retarda ovde.I za promenu,umesto što kenjaš,priloži nešto pametno.Za početak,daj da vidimo sa kakvim ti materijalom raspolažeš?Ipak su to tvoji.

Nije loše da se zna.

Očigledno da su ti ta poturanja i prepravljanja u opisu radnog mesta, sramoto.
Ti nisi u stanju da pročitaš i shvatiš što se postavi ovde,a pričaš nešto.Recimo,ona lista je imala 16 kandidata,ali je potpisnika mnogo više.Kasno sam video da ti u stvari nisi u stanju da shvatiš razliku.Tužno.

Back