"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот
Ko gubi ima pravo da se ljuti

Najgore je sto je narod pokazao da lako slegne i da ne vredi da neki lider nesto kaznajva sebe i da se sukobljava sa EU i sa NATO i sa Rusima i sa svima radi Kosova i radi Srbije..

Bice muke 10 godina posle Vucica jer je narod pokazao i kakav je smrad...ali valjda ce se izvuci malo nesebicnosti na litijum i nuklearnu elektranu sto hoce ludak da pravi...
Gledam da li sam pogresio i napisao ludak ili lutak....

Sta je u sedvicu lose? Nikad nisi jeo sendvic? Ja za razliku od tebe sto ga iz izdravstvenih razliga ne jedem, evo kazem, i sendvic bih dala, samo da neko ne dira "cacije", to ne bih dala!

To su ljudi koji su jedini ispravni u svemu ovome i koji zele da uce, za razliku od vas dzabolebarosa, koji jos podsticete omladinu da ne uci!

Pa upravo to. Ja sma prvi put cula za izraz "bot" na ovom forumu, a poznata je u psihologiji tzv. "projekcija", tj, da upravo ono neko nekom prebacuje a sto je ruzno, sto je ustavri sam on.

Чим већини не идеш низ длаку крећу пројекције, неретко и увреде. Помахнитао народ од мржње.

Generator te mržnje je Aleksandar Aleksandrovič Vučič.

Njemu čak i u licu vidiš da pre podne mrzi sebe, a popodne ceo multiverzum.

Све је то тако него и људи допустили себи такво понашање. Не би он могао да није мајкеми твитова, информера и Н1.

Treba više da izlaziš

Taj naziv koristi se za automatizovane komentare koje Svinjska Hunta ostavlja da bi zagušila otvoreni dijalog
Ja koliko vidim eto pises i nazivas jos neko0g "svinjskom huntom" iako je osvojila najveci broj glasova na izborima.

Znaci, posvadjan si sa mozgom, ili si sam bot. U svakom slucaju pun mrznje da ne uvidjas cinejnice i regujes iznad toga a pravis se ocigledno da si iznad..

Pa kad su izbori pokrađeni

Tako može i moja baba, da odbije debatu s Draganom Đilasom pa da se hvali kako je najpamjatnija u sobi
I da su pokredeni, sto godinama prica opozicija a nikako da da dokaze, da se povuce bar iz parlamenta ako je tako, ali i da jesu, toliko je mnogo ljudi glasalo za njih, da je razlika ogromna a ona se ne moze pokrasti, Moze nesto malo, ali toliko, ne.

I da su pokredeno, sto godinama prica opozicija a nikako da da dokze, ali i d ajesu, toliko je mnogo ljudi glasalo za njih, da je razlika ogromna a ona se ne moze porasti, Moze nesto malo, ali toliko, ne.
1748001399473.png

Nešto ste čupnuli autobusima i gerrymandaringom iz Bosne Ponosne, a ovo ostalo ste ukrali medijskom gebelsovštinom
To sto su "cupnuli" je svega 6000 ljudi iz R. Srpske koji su imali pravo na glasanje ovde, brojka je premala da bi ista odlucila.

A sto se tice medijske gebelsovstine, kako ona nije uticala na skup naroda od 15.3.?

Prema tome, svako vidi cinjenice i povrh medija, i opredeljuje se za koga hoce.

Odlučila je na nivou Beograda.

Adolf VuqIer nije mogao da dozvoli da to mesto bude oslobođeno, i odlučio se na krađu i otimanje
Ipak nije. Mnogo je vise ljudi u Beogradu glasalo ovako kako je glasalo, nije ta brojka ni tamo od 6000 bila presudna, gledala sam rezultate i brojke.

I da nisu glasali, bilo bi isto.

A to sti ti "tepas" Vucicu, znamo da ga svi vi takvi volite iz dna duse i da ne biste znali sta bez njega, pa vam je on izgovor za sve lose i tako vam je lakse.

Sta je u sedvicu lose? Nikad nisi jeo sendvic? Ja za razliku od tebe sto ga iz izdravstvenih razliga ne jedem, evo kazem, i sendvic bih dala, samo da neko ne dira "cacije", to ne bih dala!

To su ljudi koji su jedini ispravni u svemu ovome i koji zele da uce, za razliku od vas dzabolebarosa, koji jos podsticete omladinu da ne uci!

Pa upravo to. Ja sma prvi put cula za izraz "bot" na ovom forumu, a poznata je u psihologiji tzv. "projekcija", tj, da upravo ono neko nekom prebacuje a sto je ruzno, sto je ustavri sam on.
Hahaha...:lol: oni su normalni koliko i ti i vodja vas divljih Cacija Aljek Vuqi:malav:

Nadam se da ću čitati uskoro o tvom humanom gestu.

Dobro je da se ne nadaš da će bolesna deca ikad imati prioritet u odnosu na kraduckanje, vi botovi ionako funkcionišete samo po jednom zakonu:
- Bot ne sme razočarati (žv)alavi psiho niti, svojom neaktivnošću, dozvoliti da ostane bez sendviča. Nur arbait, svaki dan!

Kratko i jasno, dok se siroti roboti drndaju sa tri zakona robotike.:(

Dobro je da se ne nadaš da će bolesna deca ikad imati prioritet u odnosu na kraduckanje, vi botovi ionako funkcionišete samo po jednom zakonu:
- Bot ne sme razočarati (žv)alavi psiho niti, svojom neaktivnošću, dozvoliti da ostane bez sendviča. Nur arbait, svaki dan!

Kratko i jasno, dok se siroti roboti drndaju sa tri zakona robotike.:(
Pa gde si veliki humanisto?Još uvek imaš pristup modernim tehnologijama,a?Kako su ovi tvoji što neće da uče?Jel gube godinu?Priča li se šta na plenumima?

puška te ubila.

Wildey ti dohako. Verzija .475 Magnum.

Jel deca hoće da uče?

Naravno da hoće, to su dobra deca, samo da se reše kriminalci po institucijama.

Kako vam nije žao da se cimaju po ovom vremenu čoveče?

Naravno da mi žao, svakom normalnom je žao, samo takvi kao što si ti se raduju.

Nego,da ti nisu obećali mesto ministra u ekspertskoj vladi kada si tako zalegao za "našu" decu?

Nisu, ne mora ništa da mi se nudi da bi podržao nešto što vredi podržati, za razliku od tebe.
Ali, ako bude neko trebao za Ministarstvo osvete, tu sam da pomognem.

Poslednja izmena:
Wildey ti dohako. Verzija .475 Magnum.

Naravno da hoće, to su dobra deca, samo da se reše kriminalci po institucijama.

Naravno da mi žao, svakom normalnom je žao, takvi kao što si ti se raduju.

Nisu, ne mora ništa da mi se nudi da bi podržao nešto što vredi podržati, za razliku od tebe.
Ali, ako bude neko trebao za Ministarstvo osvete, tu sam da pomognem.
Vidi sa njima kad već hoće da uče,da prvo nauče ko su nam neprijatelji,da se ne sramote ponovo kada odu u EU parlament.

Back