"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Ti nisi u stanju da pročitaš i shvatiš što se postavi ovde,a pričaš nešto.Recimo,ona lista je imala 16 kandidata,ali je potpisnika mnogo više.Kasno sam video da ti u stvari nisi u stanju da shvatiš razliku.Tužno.
Vidi prepametni...Pokušaj,ali samo pokušaj da ne izigravaš retarda ovde.I za promenu,umesto što kenjaš,priloži nešto pametno.Za početak,daj da vidimo sa kakvim ti materijalom raspolažeš?Ipak su to tvoji.

Vidi retardu, pokušaj da ne izigravaš ovde nekog pametnog, ipak si samo sendvičar. Kad smo kod sendvičar, dal ti bar malo gadno što si se samosrozao na taj nivo?

Vidi retardu, pokušaj da ne izigravaš ovde nekog pametnog, ipak si samo sendvičar. Kad smo kod sendvičar, dal ti bar malo gadno što si se samosrozao na taj nivo?
Nisam dugo na forumu ali sam tebe primetio,prosto upadaš u oči,znaš samo da ujedaš,ništa više.Kao neka baba,samo kenjaš nešto,omalovažavaš,prozivaš.Ništa konkretno sa tvoje strane.Za tebe sam primarijus.

Nisam dugo na forumu ali sam tebe primetio,prosto upadaš u oči,znaš samo da ujedaš,ništa više.Kao neka baba,samo kenjaš nešto,omalovažavaš,prozivaš.Ništa konkretno sa tvoje strane.Za tebe sam primarijus.

Jako si loš bot, možda i početnik. Ne dobijaš ti sendvič da braniš sebe, ti si ovde da zastupaš svoj gospodar podguznih muva. To je sve.

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот
aristotel, gebels,srdja popov su svi lepo i na svoj nacin ovo opisali.

sasivm je normalna ova dehumanizacija. tako se posao odradjuje

Nema nista od toga 😡

Sta ce ti tebi na uvid? Gledaj ti tvoje plagijat papire koje nam poturas ovde I svaki dan ih menjas nesto.
😡
Pa,pošto me Života proziva ja tražim da vidim njegovu verziju.
Eto,možeš i ti,ako već on ne ume.Daj da vidim o čemu se radi,ko je uputio,ko su potpisnici,ko su kandidati,kome je upućeno.
I da,ništa ja ne menjam jer je 16 kandidata a mnogo potpisnika,nisam zapamtio broj.Valjda praviš razliku između kandidata i potpisnika zahteva?Šta je sa vama narode?!

Pa,pošto me Života proziva ja tražim da vidim njegovu verziju.
Eto,možeš i ti,ako već on ne ume.Daj da vidim o čemu se radi,ko je uputio,ko su potpisnici,ko su kandidati,kome je upućeno.
I da,ništa ja ne menjam jer je 16 kandidata a mnogo potpisnika,nisam zapamtio broj.Valjda praviš razliku između kandidata i potpisnika zahteva?Šta je sa vama narode?!

Od mene si dobio jedan sendvic na daljinski i zavrsili smo :lol:
Zivota ako ga ne mrzi nek ti trazi papire, ja stvarno ne mogu, sorry.

Нисам љубитељ свих министара , нити свих бивших и садашњих представника власти , али њихова смена се неће радити на улици .то није цивилизовано

Постоје многи који се мени лично не допадају , али исто тако постоје многи који су признали своје грешке , конкретно за 5 октобар 2000 године , заблуде младости и они неће подржати нове обојене револуције .

На страну све то , лица која сам видела међу блокадерима , међу активистима обојене револуције у Србију су лица мрака , таме , безнађа , лица зла ..деца зла , зло семе , то је зло семе ДОСА , то су деца досоваца са приватних фактутета који долазе на државне унивезритете и блокирају и ако немају везе са њима .

када сам то видела било је довољно да знам на коју ћу страну а ви како хоћете .

Fuj Ugh GIF by TV Nova

Оно што је још приметно у овом случају обојене револуције су Гебелсове методе пропаганде од стране Н1 и осталих медија , као и од неких локланих новинара који су активни учесници обојене револуције .

Они су плаћени да праве хероје нације од неких неуких активиста , да промовишу мржњу , пишу о наводним убиствима у име режима , прогону новинара а ништа од тога није истина .

Користе озбиљне манипулације стварношћу , искривљују истину , бацају патетику .ДОС стил писања из 90тих , као ономад када је Б92 сам себе прогласио за први слободан радио у Србији а све су биле лажи .

И због тога што знамо и памтимо те ЛАЖИ и нећемо дозволити да ове нове, старе прођу .

то је задатак свим људима који воле Србију , који воле српски наорд , не смемо им дозволити да нам отму државу , то није фраза , то је пука истина и та реченица најбоље објашњава садашње стање .

отимање државе неће проћи
Kao " Komunistkinja " ti i nemas drzavu :kafa:

Back