"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Оно што активисти обојене револуције у Србији желе да представе јесте да сваки човек који жели да сачува институције државе Србије буде окарактерисан као бот а сваки студент који не жели да учествује у обојеној револуцији буде представљен као ћаци тј да му се оспори право на достојанство као човеку , као раднику ,и као студенту .дехуманизација српског народа до голих костију .
. . . , #1, Smaraš, #2, Dosadno si.!? . . . . . . . . . . . . . .Atorski.!?

Saglasan - nikad ne bih mogao da budem na strani onog ko radi za tuđe interese! 😎

Pogledajte prilog 1731525
0d5cbff1d0ae9817346888d10edd076c.jpg

27fa18156ce5aef54d50e01cf1b76447.jpg
918dd68c68911567f25a88156d85e712.jpg
2b47522329dac195fb980f2359b21299.jpg
Gm1m7SUbMAAAoES.jpg
a4a08ee13ac9a9c700ff6d54296f0460.jpg
SCREEN~1.PNG
fotka-gl.png.webp
Screenshot 2025-03-24 at 01-11-47 6Olk9kqTURBXy85MzViODA4ZWY5NzEzMDJhYmUwZDlkZTZjZTRhOWRjYy5qc...png

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот
Не, бот је онај ко има фиктивни посао, а у пракси ради као подршка Великом Вођи и највећем сину Србије и свих србаља на друштвеним мрежама. Остали су најчешће сендвичари, јер их за сендвич и флашу воде сарадници Великог Вође и највећег сина Србије и свих србаља возају тамо-вамо да уринирају испред зграда разних градова у Србији.

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот
Ne samo bez lica (morala) nego cesto i bez mozga
:D

то је најбоља реч која описује процес изласка у јавност једног талога , мрачног талога друштва познатог као активисти обојене револуције .Они као змије , црви и инсекти излазе из трулих зидина друштва , спремни да уништавају , трују и руше српски народ,

они лагано излазе на површину , али пошто су мешавина црва , инсеката и змија, по својој лукавости и спремности да преваре , најбља реч је била управо употребљена , они не излазе , они меуљају , измигавају , они мигоље и палацају својим аспидиним језицима , спремни да угризу и у вене човека унесу свој отров а то није добро .

то је најбоља реч која описује процес изласка у јавност једног талога , мрачног талога друштва познатог као активисти обојене револуције .Они као змије , црви и инсекти излазе из трулих зидина друштва , спремни да уништавају , трују и руше српски народ,

они лагано излазе на површину , али пошто су мешавина црва , инсеката и змија, по својој лукавости и спремности да преваре , најбља реч је била управо употребљена , они не излазе , они меуљају , измигавају , они мигоље и палацају својим аспидиним језицима , спремни да угризу и у вене човека унесу свој отров а то није добро .
Dosadili ste bogu i narodu tako ćete i završiti- u par dana ima da nestanete.

Он је легално изабран председник , вољом народа је изабран и ради за интересе народа и то је доказао .

Са друге стране имамо оне којима се он не допада и то је у реду , али да рушииш институције , да ми нудиш неке прелазне гестаповске владе а не народном вољом изабрану владу није страна правде .

Pa dobro, znači da se slažeš sa studentima da je nekakva prelazna vlada podvala.

Nisi lepo prepisao ovo ;) proveri još jednom šta kažu informer, kurir, pimk ...
Зашто толико не верујете судијама и тужиоцима, који су (ре)изабрани у време власти ДС?То су људи који су постављени на те функције углавном 2009/2010 године у парламенту којим је доминирао ДС , можда је 10-так % изабрано у последњих 13 година, и то од стране независног тела(Високог савета судства) а не од парламента.

Зашто толико не верујете судијама и тужиоцима, који су (ре)изабрани у време власти ДС?То су људи који су постављени на те функције углавном 2009/2010 године у парламенту којим је доминирао ДС , можда је 10-так % изабрано у последњих 13 година, и то од стране независног тела(Високог савета судства) а не од парламента.
Svi žuti su već više od 10 godina radikali.

онима који мрзе Србију
Nije bot onaj ko podržava predsednika, nego onaj ko misli da svako ko ga ne podržava zapravo mrzi Srbiju.

Bot u svojoj glavi stavlja znak jednakosti između države i vođe. Ko voli vođu voli državu, ko ne voli vođu ne voli državu. Tako razmišlja bot.

To je dakle više stanje potpuno ispranog mozga nego činjenice da neko tu nekoga podržava.

Da li si ti bar jednom, bar jednom u životu poslao SMS poruku za pomoć nekom teško obolelom detetu? Ili za lečenje nekog tvog poznanika, komšiju, nekog starijeg jer se i za starije prikuplja pomoć za lečenje putem SMS-a?

Da li su važniji EXPO, nacionalni stadion, putevi loše urađeni, da li su važnije od zdravlja dece?

Gde je nestala empatija i zašto?
Jesam,naravno,ali sam sve ono napisao upravo iz razloga što se nekim ljudima ne može uterati cm u glavu,pa moram ići u krajnost.Nemojte mi se snebivati ovde i glumiti naivce jer podržavate nasilnike na ulicama,a ovde glumite humanitarce i majku Terezu.

nije, ti si ljubomorna na moju vanvremensku seksualnu lepotu i senzualnost! eh šta ti je ženska ljubomora :rtfm:

autori ovakvih najodvratnijih i najgorih i najneljudskijih mogućih komentara, na koje ne vredi nikakvu ni reakciju ostavljati,koji prevazilaze sve angry reakcije (koji, kako je veoma lepo uočio i objasnio kolega ''tenkre'' iznad, nisu više ljudi jer su svesno izabrali da to ne budu,te ne zaslužuju ni najmanju empatiju ni bilo šta drugo jer SVESNO rade na uništenju svog naroda itd)moraju da se nadju i da odgovaraju.nije pretnja nego činjenica da dok se to ne desi nećemo nimalo napredovati i umiljati medenjak gospodin vucic će vladati još 300 godine,da mu kuća peva i deca da mu igru i pevu

empatija je nestala kad je vaš žut tajfun ćilas ukro 619 milijardi evri
I danas će se desiti neka nesreća jer živimo,putujemo,krećemo se,radimo nešto.I ne vidim razlog da me ovako pljuješ samo zato što sam napisao da se nesreće dešavaju.

апсолутно свима , али конкретно овде није ни Бог , ни истина , ни правда на страни оних који желе да изведу обојену револуцију .

nije obojena revolucija a i da jeste pa šta?koliko može da našteti u odnosu dotični koliko je naštetio?

Nacionalni udžbenik iz istorije

Marko Vidojković21.05.2025. 19:00

U skladu sa preporukama Evropske komisije, vlada priprema izmene zakona koje predviđaju štampanje nacionalnih udžbenika za osnovce, kako im se ubuduće ne bi dešavalo da lutaju u odnosu na nepobitne naučne činjenice. Naša redakcija došla je do ekskluzivnih odlomaka iz budućeg nacionalnog udžbenika za istoriju.

„Pre sedam hiljada godina, Srbi, predvođeni Aleksandrom Vučićem, spustili su se sa nebesa na zemlju, gde će otpočeti civilizacijsko kultivisanje zaostalih ljudi. Da nije bilo ove nebesko-kosmičke jedinice anđela (otac Aleksandra Vučića se, prema pojedinim istorijskim izvorima, zvao Anđelko), čovečanstvo bi se zauvek zadržalo na neartikulisanom urlikanju i jedenju životinjskog izmeta.“

„1389, u toku je bila velika najezda Osmanlija na Balkansko poluostrvo. Jedino joj je na put mogao stati car Srba, bosanskih Srba, crnogorskih Srba, Bugara, Grka, Arnauta i drugih, Aleksandar Vučić. O njegovom herojskom podvigu pisale su sve tadašnje novine, a svetog cara pozdravljala su zvona svih postojećih katedrala. On je, naime, i pored noževa koja mu je u leđa zabadao velmoža Šolak, uspeo da ubije turskog cara Murata. Ne mogavši da izdrži svoju zemaljsku bitnost, opredelio se za autoatentat, odrubio sebi glavu i uzdigao se na Carstvo Nebesto, gde mu i danas, sa desne strane, sedi Hrist.“

„Dugo je Srbija čekala na junaka koji će je spasiti od turskoga zuluma. Sirotinja raja je jednoglasno za vođu Prvog srpskog ustanka odabrala Aleksandra Vučića zvanog Karaleksandar. On je, predvodeći moćnu srpsku vojsku izvojevao pobede u bitkama na Mišaru, Čegru, Čokešini i svim ostalim mestima, gde su Turci potučeni do nogu. Pošto je svim dahijama lično odsekao glave, Karaleksandar je to učinio i samom sebi, u nameri da natera Srbe da nešto i sami rade, a ne sve on sam. Pošto nije išlo, Drugi srpski ustanak podigao je knjaz Aleksandar Vučić, koji je po pobedi uspešno vodio Srbe kroz ceo devetnaesti vek.“

„Nakon što su ga ubili zaverenici 1903, Kralj Aleksandar Vučić vodio je srpsku vojsku i narod preko Prokletija, pa natrag, preko Srbije, sve do planinskih obronaka iznad Trsta. Kralj Aleksandar Vučić ujedinio je Hrvate, Slovence i Srbe, a znamo kakvi su Hrvati, pa su preci Tonina Picule organizovali atentat na jugoslovenskog kralja u Marseju, koji je, Božijim čudom preživeo, da bi po nemačkoj okupaciji Jugoslavije, pod imenom Aleksandar Vučić Tito, podigao ustanak, oslobodio sve narode i narodnosti i ubio Hitlera. Živeo je osamdeset osam godina, voleo male pionire i rado primao štafetu.“

Toliko, za sad. Ovo je samo mali deo nacionalnog istorijskog udžbenika, u kome će deca moći da nauče kako je Aleksandar Vučić leteo na Mesec, izmislio atomsku bombu, otkrio Ameriku, lek protiv kuge i parnu mašinu.

Back