"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Nikome se ja ne smejem.Proveri.Nekažnjivost ljudi koji su blokirali saobraćajnice,fakultete,skc,rts,gsp...je i dovela do toga da poveruju da su jači od države.I pametniji od svih.A nije normalno da za osobu koja stoji na putu ugrožavajući i sebe i druge misliš da je normalna i pametna.Prosto nije.
Pao plafon u Bečeju u gimnaziji, povređeno dvoje dece. Al nikako da stojite na trotoaru deco...

Neko je jednom napisao ovde na forumu da je sa tobom teško izaći na kraj,da voliš da izvrćeš tuđe reči.Evo,i ja sam se sad uverio u to.Ja nisam napisao na trotoaru nego na putu.
Ok, ispraviću se, na putu ne stajati, sigurniji ste u školama i pod nadstrešnicama. Je l ok sada?

Laku noć.Nadam se da imaš nekoga pored sebe da mu skačeš po živcima noćas.Ja moram na spavanje.Ne daj deci,pa makar ta deca imala i po 20 i više godina,da izlaze na put.Ima automobila,udariće ih neko.
Ne brini, stajaćemo ispod plafona ili nadstrešnice i biti na sigurnom. Laku noć.

Dehumanizacija srpskog naroda je kupovina glasova, teranje na mitinge, zatvaranje u obore, pretvaranje u sendvičare, ucenjivanje, pritisci ...

S druge strane studenti imaju nešto drugačiji pristup

Samo teški ćaci botovi, nagrebani sa dna kace mogu da zamenjuju teze kao što radi @Slavenska

Занимљиво како се неки овде претварају да не схватају да је пад надстрешнице била кап која је прелила чашу, после свих наплатних рампи, падова хеликоптера, савамали, јовањица, наногица после гажења у пуној брзини на пешачком прелазу и свих осталих свињарија режима у којима је неко страдао. Крађе и свакодневна кршења Устава и закона боље да ни не помињемо. Једном су људи морали да кажу „Доста!" И онда се праве луди са причом шта оћете, па то се дешава свуда у свету, нигде није савршено... Море, !#$!%^$

Svako ko je odlučio da postane Bot jeunapred dehumanizovao samog sebe. Svesno. Zna šta radi i za koliko radi to što radi i zna da takav posao nailazi na osude. Svestan je da će biti vređan i pljuvan, ali je spreman to da prihvati i istrpi, jer on više nije čovek, a njegov zadatak mu donosi nešto što pre nije imao.

Života,pošto si toliko human,rasprodaj SVE što imaš i uplati na neki račun za lečenje dece.I svaki naredni dinar koji budeš zaradio takođe.Ne treba ti ni kuća,ni put,ni voda,ni kanalizacija...Krpu oko pojasa i idi radi negde,i svaki dinar na račun.A državu već vodi neko drugi i nije tvoja briga.I da,vrv se nećemo sretati ovde jer nećeš imati ni telefon.Budi human.Nije teško.

Da li si ti bar jednom, bar jednom u životu poslao SMS poruku za pomoć nekom teško obolelom detetu? Ili za lečenje nekog tvog poznanika, komšiju, nekog starijeg jer se i za starije prikuplja pomoć za lečenje putem SMS-a?

Da li su važniji EXPO, nacionalni stadion, putevi loše urađeni, da li su važnije od zdravlja dece?

Gde je nestala empatija i zašto?

Odlepila ti se trepavica :zper:
nije, ti si ljubomorna na moju vanvremensku seksualnu lepotu i senzualnost! eh šta ti je ženska ljubomora :rtfm:
Nesreće se dešavaju,nažalost.
autori ovakvih najodvratnijih i najgorih i najneljudskijih mogućih komentara, na koje ne vredi nikakvu ni reakciju ostavljati,koji prevazilaze sve angry reakcije (koji, kako je veoma lepo uočio i objasnio kolega ''tenkre'' iznad, nisu više ljudi jer su svesno izabrali da to ne budu,te ne zaslužuju ni najmanju empatiju ni bilo šta drugo jer SVESNO rade na uništenju svog naroda itd)moraju da se nadju i da odgovaraju.nije pretnja nego činjenica da dok se to ne desi nećemo nimalo napredovati i umiljati medenjak gospodin vucic će vladati još 300 godine,da mu kuća peva i deca da mu igru i pevu
Da li si ti bar jednom, bar jednom u životu poslao SMS poruku za pomoć nekom teško obolelom detetu? Ili za lečenje nekog tvog poznanika, komšiju, nekog starijeg jer se i za starije prikuplja pomoć za lečenje putem SMS-a?

Da li su važniji EXPO, nacionalni stadion, putevi loše urađeni, da li su važnije od zdravlja dece?

Gde je nestala empatija i zašto?
empatija je nestala kad je vaš žut tajfun ćilas ukro 619 milijardi evri

pa 90% Srba su botovi, mislim da ih vidiš da rade zajedno uz Indijce i varaju ljude na Zapadu, ne bi bilo razlike, kao saliveno. Važi to za čitav Balkan.

Inače lepo je započeta tema i onda je sve otišlo u tri lepe...sa onim starim "jadni mi stradalni i mučeni". Taj aspekt izvučen iz hrišćanstva koji je postao oličje ovog naroda kroz vekove je našto najgore što smo dozvolili sebi.

Još samo da nađemo sudije, da krivci priznaju i sve super, je l da? To što krivci ne priznaju,onda se ne važi?
Па то је бар лако, узмемо 100-нак пленумаша и они суде свакоме ко им се не свиђа.По жалбама би поступао Динко Грухоњић, Мила Пајић и Пицула.

Па то је бар лако, узмемо 100-нак пленумаша и они суде свакоме ко им се не свиђа.По жалбама би поступао Динко Грухоњић, Мила Пајић и Пицула.
Nisi lepo prepisao ovo ;) proveri još jednom šta kažu informer, kurir, pimk ...

Back