"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Pročitaj šta sam odgovorio @Majstor Života .To i tebi toplo preporučujem.Budi human.
Mrziš,vidi se da mrziš.Iz skoro svake poruke ti izbija mržnja.

Ne mrzim nikoga, samo tražim pravda da bude zadovoljena, da si budu jednaki, da nema zaštićenih.

Uporan si da dokažeš da mrzim ali ja nisam takve prirode.

Zato što imate dvostruke standarde kada je primena zakona u pitanju.Za vas su studenti koji se iživljavaju nešto najlepše na svetu i ne treba ih ometati dok se iživljavaju i bahate,a svi drugi treba i moraju da odgovaraju pred zakonom.Naravno,bez dokaza,po sistemu rekla-kazala.
Je l? Iživljavanje sa polomljenim vilicama, hapšenjem pa ga onda i u zatvoru prebije sns uhapšeni tabadžija? Gde ti živiš? Kad neko ko je zbog krađe pobio ljude i nije kažnjen priča o duplim standardima... :roll: zaboravih da kažem da tog tabadžija tvoj predesnik naziva junakom, onako, junaci sa kapuljačama i bejzbolkama.

Možda bi Života to i uradio kada to isto uradi lokalni budža, pa rasproda vile, stanove i vikendice pokradene u toku mandata. Ovako Živote gladuju i beduju, skupljaju pare da leče decu a ''humani funkcioneri'' pokradeno od Živote ulažu u sebe i svoje.
Opaaa!!! Ovom porukom si Životu svrstala u mali broj srećnika koji imaju svog advokata.:klap:

Je l? Iživljavanje sa polomljenim vilicama, hapšenjem pa ga onda i u zatvoru prebije sns uhapšeni tabadžija? Gde ti živiš? Kad neko ko je zbog krađe pobio ljude i nije kažnjen priča o duplim standardima... :roll:
Naravno,duše drage,male bahate...Samo im dajte vetar u leđa,baš me zanima šta je sledeće što će da urade.

Zato što imate dvostruke standarde kada je primena zakona u pitanju.Za vas su studenti koji se iživljavaju nešto najlepše na svetu i ne treba ih ometati dok se iživljavaju i bahate,a svi drugi treba i moraju da odgovaraju pred zakonom.Naravno,bez dokaza,po sistemu rekla-kazala.
Само замени „студенти" са „власт" у овој твојој поруци и добићеш до сада најсавршенији опис тебе и екипе овде :)

Нађите ми бар једног студента који је у блокади, а много их је било који је капацитет бар пола од Чедомира Антића када је био у њиховим годинама? Гледао сам их више пута код Оље Бећковић и сваки пут сам се изнервирао...Ако то подржаваш по мом скромноим мишљењу или си глуп или много покварен...

Naravno,duše drage,male bahate...Samo im dajte vetar u leđa,baš me zanima šta je sledeće što će da urade.
Au, i onda se pokrene tema o ''humanim botovima''. Nečije dete udareno kolima, nečijoj ćerci slomljena vilica a ovaj 'ladno vređa tu decu. Zamolila bih da neko postavi, ima li ijednog povređenog ćacija? Nego čoveku smeta da se vozi gde hoće, šta njega briga za tuđu decu, sve to ološ i bagra. Slatki, mali humani botovi.

Života,pošto si toliko human,rasprodaj SVE što imaš i uplati na neki račun za lečenje dece.I svaki naredni dinar koji budeš zaradio takođe.Ne treba ti ni kuća,ni put,ni voda,ni kanalizacija...Krpu oko pojasa i idi radi negde,i svaki dinar na račun.A državu već vodi neko drugi i nije tvoja briga.I da,vrv se nećemo sretati ovde jer nećeš imati ni telefon.Budi human.Nije teško.

To je tebi od lošeg majoneza.
Navedena kraduckanja nisu ni u kakvoj vezi sa putevima, vodovodima, kanalizacijama... ova poslednja dva nešto i ne pipaju, nije zgodno za ugrađevinske radove. A ovo što pipaju, bolje da samo ukradu i ne pipaju. Pitaj Teodoru Martinko ako meni ne veruješ.
Budi hum... ma koga ja ovde zajebavam.

Navedena kraduckanja nisu ni u kakvoj vezi sa putevima, vodovodima, kanalizacijama... ova poslednja dva nešto i ne pipaju, nije zgodno za ugrađevinske radove. A ovo što pipaju, bolje da samo ukradu i ne pipaju. Pitaj Teodoru Martinko ako meni ne veruješ.
Ne može, mora da se sa ođe prisutnim tamarkom smeje na nasilje i kriminal ;)

Je l? Iživljavanje sa polomljenim vilicama, hapšenjem pa ga onda i u zatvoru prebije sns uhapšeni tabadžija? Gde ti živiš? Kad neko ko je zbog krađe pobio ljude i nije kažnjen priča o duplim standardima... :roll: zaboravih da kažem da tog tabadžija tvoj predesnik naziva junakom, onako, junaci sa kapuljačama i bejzbolkama.
nekaže se predesnik nego predsednik
prvo nauči da pišeš pa tek ONDAK prozivaj jednu takvu medenu veličinu i moralnog giganta

Au, i onda se pokrene tema o ''humanim botovima''. Nečije dete udareno kolima, nečijoj ćerci slomljena vilica a ovaj 'ladno vređa tu decu. Zamolila bih da neko postavi, ima li ijednog povređenog ćacija? Nego čoveku smeta da se vozi gde hoće, šta njega briga za tuđu decu, sve to ološ i bagra. Slatki, mali humani botovi.
Pa vi ste botovi.Radite to za račun studenata koji se iživljavaju nad narodom,bez posledica.Mesecima već.Ti ljudi,koje pogrdno nazivaš ćaci,nisu ni jednog momenta izigravali retardirane osbe i nisu stajali na mestima gde se odvija saobraćaj,za razliku od ovih vaših pulena.I naravno da treba čovek da se vozi gde hoće,pa zato plaća registraciju za automobil i ostale dažbine.A deci nije mesto na putu,nego na trotoaru.Ako su normalna,naravno.

Bićemo jednaki kada država primeni sve mere i radnje prema ovima što blokiraju sve što požele,bez da odgovaraju.

Opet ti postavljam pitanje, šta sa onim šatorima ispred skupštine?

Prilozi

• Screenshot_20250522_222124_Chrome.jpg
    Screenshot_20250522_222124_Chrome.jpg
    94 KB · Pregleda: 0
Počni još sada da sastavljaš oglas za prodaju svega što poseduješ.I srećno.

Pa vi ste botovi.Radite to za račun studenata koji se iživljavaju nad narodom,bez posledica.Mesecima već.Ti ljudi,koje pogrdno nazivaš ćaci,nisu ni jednog momenta izigravali retardirane osbe i nisu stajali na mestima gde se odvija saobraćaj,za razliku od ovih vaših pulena.I naravno da treba čovek da se vozi gde hoće,pa zato plaća registraciju za automobil i ostale dažbine.A deci nije mesto na putu,nego na trotoaru.Ako su normalna,naravno.
Ćaci su izuzetna elita, evo, glavnom ćaciju dodelili službeni auto i telohranitelja kog plaćaju Živote. Deci je mesto pored roditelja, živi i zdravi a ne zatrpani betonom zbog nečije krađe.

Ne može, mora da se sa ođe prisutnim tamarkom smeje na nasilje i kriminal ;)
Nikome se ja ne smejem.Proveri.Nekažnjivost ljudi koji su blokirali saobraćajnice,fakultete,skc,rts,gsp...je i dovela do toga da poveruju da su jači od države.I pametniji od svih.A nije normalno da za osobu koja stoji na putu ugrožavajući i sebe i druge misliš da je normalna i pametna.Prosto nije.

Back