"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Ajoj..reče Pajtić koji je ovom objavom izvredjao sve živo i mrtvo svima redom...
Ovo više nije normalno i previše je sumnjivo...

Пајтић извређао само кукАВицу.

Иначе, задатак (уставни) председника јесте да уједињује људе, а не да их вечито дели,

а твитераш пајтић нема ту обавезу, посебно јер је одавно изашао из политике.

Смета ти оштрији пајтићев речник, али не видимо да приговараш човеку који користи далеко гори речник, и то на одговорној позицији где то не би смео да ради.

Meni smeta al ebiga, nemam servilni karakter kao većina...ja kažem kad vidim da nešto nije normalno ne dodvoravam se nikome i ne idem putem kojim je moderno ići...

Имаш сервилни карактер и додвораваш се власти,

а атакујеш на леве тњитераше.

Прави јунак који нема сервилни карактер би ударао на моћнике, а моћници су на власти,

а не на полуанонимне тњитераше.

Ajoj..reče Pajtić koji je ovom objavom izvredjao sve živo i mrtvo svima redom...
a ovo ispod ti je normalno :hahaha:

то је најбоља реч која описује процес изласка у јавност једног талога , мрачног талога друштва познатог као активисти обојене револуције .Они као змије , црви и инсекти излазе из трулих зидина друштва , спремни да уништавају , трују и руше српски народ,

они лагано излазе на површину , али пошто су мешавина црва , инсеката и змија, по својој лукавости и спремности да преваре , најбља реч је била управо употребљена , они не излазе , они меуљају , измигавају , они мигоље и палацају својим аспидиним језицима , спремни да угризу и у вене човека унесу свој отров а то није добро .

Имаш сервилни карактер и додвораваш се власти,

а атакујеш на леве тњитераше.

Прави јунак који нема сервилни карактер би ударао на моћнике, а моћници су на власти,

а не на полуанонимне тњитераше.

Ovim napadom na moju ličnost potvrdio si sve ono na šta je slavenska atakovala u uvodnom postu...

Ovim napadom na moju ličnost potvrdio si sve ono na šta je slavenska atakovala u uvodnom postu...

Кмеее...кмее..нападамо ботове, јадни Ћаци ботићи.

Како да те не искритикујем (нападам) кад сама себе хвалиш (уста моја, хвалите ме кад неће други), како ниси сервилна (као већина, како кажеш), и како се не додвораваш.

У овом односу власт-студенти, имамо две стране, од којих једна има моћ принуде (власт), а друга храбро срце (студенти) а ви сте упорни у обртању улога, да су љубитељи власти јадни, а студенти моћници.

Неко ко је несрвилан и не додворава се никоме (како си себе нескромно проценила) у политици би увек био опозиција, чак и кад његови дођу на власт (лично да им дође брат или отац на власт) би атаковали на власт, јер је власт нешто што даје несразмерну моћ, и противљење власти је и начин за контролу власти.

Како да те не искритикујем (нападам) кад сама себе хвалиш (уста моја, хвалите ме кад неће други), како ниси сервилна (као већина, како кажеш), и како се не додвораваш.

У овом односу власт-студенти, имамо две стране, од којих једна има моћ принуде (власт), а друга храбро срце (студенти) а ви сте упорни у обртању улога, да су љубитељи власти јадни, а студенти моћници.

Неко ко је несрвилан и не додворава се никоме (како си себе нескромно проценила) у политици би увек био опозиција, чак и кад његови дођу на власт (лично да им дође брат или отац на власт) би атаковали на власт, јер је власт нешто што даје несразмерну моћ, и противљење власти је и начин за контролу власти.

Alter, nemam ništa protiv, samo ti nastavi da slušaš vlast i svadjaj se sa svojom braćom po materi...:lol:

Gde si se ti lično (ili bilo ko drugi) našla prozvanom u Pajtićevom tvitu koji je očigledno upućen samo jednoj konkretnoj osobi.

S druge strane očigledno ne smatraš uvredljivim kada se ogroman broj tvojih sunarodnika nazove ustašama

Baš me zanima kojim se kriterijumima vodiš

Gde si se ti lično (ili bilo ko drugi) našla prozvanom u Pajtićevom tvitu koji je očigledno upućen samo jednoj konkretnoj osobi.

S druge strane očigledno ne smatraš uvredljivim kada se ogroman broj tvojih sunarodnika nazove ustašama

Baš me zanima kojim se kriterijumima vodiš

Ja knjige čitam od početka...i pamtim ko slon...

Ja knjige čitam od početka...i pamtim ko slon...

Lepo je što pamtiš kao slon

Budi onda ljubazna pa nas podseti ko je još, sada već davnih, devedestih uveo u politički život Srbije i javni diskurs običaj da se neistomišljenici i politički protivnici brutalno verbalno vređaju i ponižavaju.

Koja stranka, koji lider konkretno

Posle možemo dalje

Da vidimo, dakle, kakvo pamćenje zaista imaš

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот

Bot je sitna dusa placena za politicko delovanje.
I nemoj da citiras Andrica smanjice ti sef dnevnicu.
Srecno botovanje.

znaci centar beograda namerno svakim danom prave sve gorim i crnjim..sve su zivo namerno raskopali i kao nesto rade, ali onaj smrad u parku i cadore ispred skupstine niko ne dira.

i da, sve vise policije oko njih, sad i van parka... veruju da je ljudima puko vise film sta rade od grada i drzave.
Kakve veze to ima sa temom?

I tako godinama, mjesecima, danima.. a rezultat? :mrgreen:

Ponosni botovski Caci sendvicar.Tvoj moto- Glavu dajem,sendvic ne dajem!
Sta je u sedvicu lose? Nikad nisi jeo sendvic? Ja za razliku od tebe sto ga iz izdravstvenih razliga ne jedem, evo kazem, i sendvic bih dala, samo da neko ne dira "cacije", to ne bih dala!

To su ljudi koji su jedini ispravni u svemu ovome i koji zele da uce, za razliku od vas dzabolebarosa, koji jos podsticete omladinu da ne uci!
Заправо су они ботови. И кринџ велики.
Pa upravo to. Ja sma prvi put cula za izraz "bot" na ovom forumu, a poznata je u psihologiji tzv. "projekcija", tj, da upravo ono neko nekom prebacuje a sto je ruzno, sto je ustavri sam on.

Sta je u sedvicu lose? Nikad nisi jeo sendvic?
1747999345867.png

zato ste priznali kurtijeve granice i administrtaivni prelaz na njima
zato ste priznali kosovske tablice , ukidnaje dinara,

zato potpisujete anti ruske rezolucije sa edijom ramom u tirani

zato poslanici srpkse liste pri ulasku u kosovski kurtijev parlament potpisuju da ce stititi identitet i nezavisnost kosova
gde vi branite srpstvo tamo srpstva nema

Back