"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Svuda je to tako,pare i pokreću svet.Za magnetnu ne znam kakvo je stanje,nisam upoznat sa tim.Lečenje dece sms porukama je humanost na delu i jačanje kolektivne svesti.Nismo otuđeni jedni od drugih.Ne kažem ja da je idealno,jer idealno ne postoji.I USA je kao neka ekonomska sila a beskućnika koliko hoćeš.Nije to merilo.

Za magnetnu ti je opšte poznato, već sutra odi do doktora i zakaži za magnetnu pa ćeš videti.

Za lečenje dece putem sms poruka je sramota države. Umesto silnih autobusa i plaćenih dnevnica, više bi dobio poverenje od naroda da je rekao sve pare preusmeravam za lečenje dece.

Za magnetnu ti je opšte poznato, već sutra odi do doktora i zakaži za magnetnu pa ćeš videti.

Za lečenje dece putem sms poruka je sramota države. Umesto silnih autobusa i plaćenih dnevnica, više bi dobio poverenje od naroda da je rekao sve pare preusmeravam za lečenje dece.
Nije mi poznato,rekao sam ti već.
Što se lečenja dece tiče,te sms poruke se šalju kada je lek baš skup,ako se ne varam,ili ako je potrebna operacija u inostranstvu,ili tako nešto.Ovo zadnje što si napisao...ne slažem se sa tobom uopšte jer taj deo naroda koji ga mrzi,ma avione da im pokupuje oni će da ga mrze.

Који бре ми? Немаш појма шта говориш. Све револуционар до револуционара...до мојега...:roll:
Сви ви што подржавате Ву*ића спадате у један исти кош.
А нисам ја револуционар. Нисмо ми револуционари. Срећом по вас.

Nije mi poznato,rekao sam ti već.
Što se lečenja dece tiče,te sms poruke se šalju kada je lek baš skup,ako se ne varam,ili ako je potrebna operacija u inostranstvu,ili tako nešto.Ovo zadnje što si napisao...ne slažem se sa tobom uopšte jer taj deo naroda koji ga mrzi,ma avione da im pokupuje oni će da ga mrze.

Imaš priliku da sutra saznaš za magnetnu.

Za lečenje dece treba da se odvoji svaki dinar, ma koliko god lek bio skup.

Imamo previše ministara za zemlju od 6 miliona.

Hranimo ministre umesto da lečimo decu.

To zadnje što sam napisao, možda bi vratilo veru da nešto pametno radi, nakon toga uhapsi brata i sebe i mirna Bačka.

Imaš priliku da sutra saznaš za magnetnu.

Za lečenje dece treba da se odvoji svaki dinar, ma koliko god lek bio skup.

Imamo previše ministara za zemlju od 6 miliona.

Hranimo ministre umesto da lečimo decu.

To zadnje što sam napisao, možda bi vratilo veru da nešto pametno radi, nakon toga uhapsi brata i sebe i mirna Bačka.
Neću magnetnu,nemoj biti naporan.Za lečenje dece ne može da se odvoji svaki dinar jer ne s**emo pare.Prosto je tako.Ne znam za broj ministara i ne hranimo ih mi,jedu sami.To zadnje što si napisao je pokazatelj koliko ih zapravo mrziš,što dokazuješ i zadnjom rečenicom.

Neću magnetnu,nemoj biti naporan.Za lečenje dece ne može da se odvoji svaki dinar jer ne s**emo pare.Prosto je tako.Ne znam za broj ministara i ne hranimo ih mi,jedu sami.To zadnje što si napisao je pokazatelj koliko ih zapravo mrziš,što dokazuješ i zadnjom rečenicom.

Jel mora Expo i 18 milijarde? Jel mora nacionalni stadion.

Koliko bi se dece izlečilo od tog novca? Koliko bi novih bolnica bilo napravljeno od tog novca?

Nemoj da pričaš bajke jer se sredstva gradjana troše na gluposti a ne na rešavanje problema.

Ti ništa ne znaš čoveke, ti si kao Koštunica, neobavepten.

Zadnje što sam napisao ne znači da mrzim, gde ti vidiš mržnju? Ja samo kažem, kada bude došlo vreme, hapsiće se usput i popreko.

Ако не подржиш студента ти си за Вучића...закључак ми смо земља идиота...сори али тако је!

Sve što se dešava vodi nas na referendumske izbore gde imaš samo dve ponuđene opcije, za ili protiv

Neki sledeći izbori će biti interesantniji i raznovrsniji, ovo neće biti izbori nego referendum

Zašto je pozivanje na zakon i kažnjavanje kriminalaca mržnja?

Pa da, valjda važniji expo od nekakve dece, ludački skupovi (žv)alavoga majmuna...
Života,pošto si toliko human,rasprodaj SVE što imaš i uplati na neki račun za lečenje dece.I svaki naredni dinar koji budeš zaradio takođe.Ne treba ti ni kuća,ni put,ni voda,ni kanalizacija...Krpu oko pojasa i idi radi negde,i svaki dinar na račun.A državu već vodi neko drugi i nije tvoja briga.I da,vrv se nećemo sretati ovde jer nećeš imati ni telefon.Budi human.Nije teško.

Sve što se dešava vodi nas na referendumske izbore gde imaš samo dve ponuđene opcije, za ili protiv

Neki sledeći izbori će biti interesantniji i raznovrsniji, ovo neće biti izbori nego referendum
Не верујем да ће бити тако. Не могу студенти да сачињавају никакве листе за које би се ја и слични мени заинтересовали, а има нас много...све више...

Jel mora Expo i 18 milijarde? Jel mora nacionalni stadion.

Koliko bi se dece izlečilo od tog novca? Koliko bi novih bolnica bilo napravljeno od tog novca?

Nemoj da pričaš bajke jer se sredstva gradjana troše na gluposti a ne na rešavanje problema.

Ti ništa ne znaš čoveke, ti si kao Koštunica, neobavepten.

Zadnje što sam napisao ne znači da mrzim, gde ti vidiš mržnju? Ja samo kažem, kada bude došlo vreme, hapsiće se usput i popreko.
Pročitaj šta sam odgovorio @Majstor Života .To i tebi toplo preporučujem.Budi human.
Mrziš,vidi se da mrziš.Iz skoro svake poruke ti izbija mržnja.

Života,pošto si toliko human,rasprodaj SVE što imaš i uplati na neki račun za lečenje dece.I svaki naredni dinar koji budeš zaradio takođe.Ne treba ti ni kuća,ni put,ni voda,ni kanalizacija...Krpu oko pojasa i idi radi negde,i svaki dinar na račun.A državu već vodi neko drugi i nije tvoja briga.I da,vrv se nećemo sretati ovde jer nećeš imati ni telefon.Budi human.Nije teško.
Možda bi Života to i uradio kada to isto uradi lokalni budža, pa rasproda vile, stanove i vikendice pokradene u toku mandata. Ovako Živote gladuju i beduju, skupljaju pare da leče decu a ''humani funkcioneri'' pokradeno od Živote ulažu u sebe i svoje.

Не верујем да ће бити тако. Не могу студенти да сачињавају никакве листе за које би се ја и слични мени заинтересовали, а има нас много...све више...

Verujem da ćeš imati i Šarovića tako da je izbora samo tvoj, r
ežim, studenti ili Šarović

Студенти треба да подрже онога за кога се одрасли договоре а не да сачињавају листе, одобравају ко може ко не може итд. Не треба ваљда да објашњавам због чега то иде тако...Можда бих пре подржао основце или обдаништарце татататирце и њихове листе...

Zašto je pozivanje na zakon i kažnjavanje kriminalaca mržnja?
Zato što imate dvostruke standarde kada je primena zakona u pitanju.Za vas su studenti koji se iživljavaju nešto najlepše na svetu i ne treba ih ometati dok se iživljavaju i bahate,a svi drugi treba i moraju da odgovaraju pred zakonom.Naravno,bez dokaza,po sistemu rekla-kazala.

Студенти треба да подрже онога за кога се одрасли договоре а не дас сачињавају листе одобравају ко може ко не може итд. Не треба ваљда да објашњавам због чега то иде тако...Можда бих пре подржао основце или обдаништарце татататирце и њихове листе...
Jesi li tako reagovao i kada je AV studentski upao u politiku? Moram da pitam ;)

Back