marina_gd_89
Početnik
- Poruka
- 43
"Ljudi se ne kaznjavaju za grehe, nego sami gresi kaznjavaju ljude. I to je najteza i najsigurnija kazna" Lav Nikolajevic Tolstoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha,pitam se kako si se setio ove izreke? Vrlo interesantno...Osoba od koje si to cuo je verovatno dosta pametna :razz: A ovo,za Marinu,heh,umro sam od smeha,zasto lazeshle_malade_imaginaire:Ovaj karamazov je slepaci Marina, on zeli tvoj broj
Da ovo ne bi bio SPAM:
"Koliko god pametno govorio, uvek neku glupost kazes". Fridrih Nice
Ok,znam tog debelog ciku,ili samo mozda mislim da ga znam...Dostojevski i dalje zivi!!! :razz: I ja bih dodao josh nesto:mais oui,mais oui...le_malade_imaginaire:Hm, osoba koja mi je pomogla da se setim ove izreke je moj profesor filosofije kog toliko cenim i postujem, pogotovu jer je on jedini koji shvata obicne i prizemne stvari poput sapuna i cetkice za zube.
A vas, dostojevskofile izazivam na dvoboj... I takodje, dodao bih jos samo par reci... Les femmes, le potage, bonjour
pre ce biti da je to Tolstoj...bohemi:Sve srećne porodice liče jedna na drugu. Svaka nesrećna- nesrećna je na svoj način...
Dostojevski
Slazem se... To je napisano u romanu "Ana Karenjina"Karamazov:pre ce biti da je to Tolstoj...:razz:
Karamazov:pre ce biti da je to Tolstoj...:razz:
Karamazov:Ok,znam tog debelog ciku,ili samo mozda mislim da ga znam...Dostojevski i dalje zivi!!! :razz: I ja bih dodao josh nesto:mais oui,mais oui...
,,Jedna je pamet dobra,dve su josh bolje...''' Dostojevski
Jeste, da... sorry! To je uvodna rečenica...marina_gd_89:Slazem se... To je napisano u romanu "Ana Karenjina"![]()
Ma nema veze... Oprastamo ti svaki covek gresi...bohemi:Jeste, da... sorry! To je uvodna rečenica...ops:
Postavio ga je Siven Beket...KLazar:Ali šta je Bog radio pre stvaranja sveta
ovo je pitanje koje me je u poslednje vreme najviše mučilo.
Ne mogu da se setim ko ga je postavio
činimi se Balzak ili Zola (parafrazirao sam ga)
To je rekao Volter...le_malade_imaginaire:Jeste da je to, gospodine dragi, prva recenica fantasticne Ane Karenjine, ali smatram da nije pristojno ispravljati druge. To pravo imam samo ja kada neko prica na engleskom...![]()
Meni se dopada i ova:
"Da bog ne postoji, trebalo bi ga izmisliti... " Nisam siguran ko je to rekao...![]()
KLazar:Ali šta je Bog radio pre stvaranja sveta
ovo je pitanje koje me je u poslednje vreme najviše mučilo.
Ne mogu da se setim ko ga je postavio
činimi se Balzak ili Zola (parafrazirao sam ga)
Uprvao u tome je neshvatljovost bozanskog,ta vecnost i neprekidnost u trajanju...Recimo:le_malade_imaginaire:Mislim da je za ljude nerazumljivo da je nesto vecno. Bog, apsolut, ako postoji, vecan je. Nije smrtan i prolazan kao sve ovozemaljsko. Sta ako je sve ovo jednostavno oduvek postojalo? I sta ako mu nema kraja...? Zasto bi onda vecno, besmrtno bice moralo imati svoj pocetak i kraj?