Danas sam videla oglas da je u banjickoj sumi nadjen bigl. Nadam se da to nije isti onaj koga je Dejan zbrinuo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa kakvim sam uzbuđenjem potrčala da otvorim temu misleći da je Max konačno kući...![]()
Baš su slatki!
Hvala
Inače, od Maxa ni traga, ni glasa, ni dojave...![]()
Ovcar je, nazalost, uginuo.
U petak uvece na Dedinju (tolstojeva) nestao zlatni retriver Pasa...ima ogrlicu za buve zute boje i ogrlicu narandzaste boje sa naslikanim kostima...ima bele sape i ciroki najezenu krestu na njuski, izmedju ociju...Molim Vas ako ga je neko video ili nasao da mi javi na 0645147553...ostavio sam oglase po banderama po kraju...MOLIM VAS!!!
Ovča nije lečilište i tamo ni jedan pas nema šanse da preživi ako mu je organizam na bilo koji način "okrnjen"!Strasno, veterinari retko adekvatno lece upalu pluca. Daju im infuziju umesto koncentrovanu glikozu i umesto da im pokupe vodu iz pluca oni ih napune vodom
od kada je nestao njen Yaki (pa je uspela da ga nađe) izuzetno je aktivna u traženju nestalih pasa jer je videla kako to izgleda i sada hoće svakom da pomogne
e pa to je lepo...a ja bih ISKRENO VOLEO da neko moze pronaći one bezdušne vlasnike
koje onaj verni kucov čeka pored puta godinu dana. Danas su o njemu pisale Večernje Novosti...no da ne spamujem temu
SREĆNO VAM u daljem radu, pogotovu Biljani