IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

E bas mi je zao!
Ne odustajte nikako, ja nisam u tom delu grada ali kad god sam u setnji po gradu gledam i ako nesto bude javljam!
Srecno!!!!!

Hvala mnogo!!!:heart:

Došla sam na ideju kako da "uđem u svaki dom" sa informacijom!
Odštampaću LETKE!!!
Prvo, svako će, hteo ili ne, imati informaciju o mačku, potrazi, nagradi.
Ako ga je neko uzeo, neće to moći dugo da skriva!!!

Par hiljada letaka, od sandučeta do sandučeta, pa da vidimo!!!

Ne znam samo, kako se toga ranije nisam setila...
Ali se ujedno nadam da će ova ideja još nekome biti od koristi!!!
Držite fige, idem(o) dalje!!!

Za vreme trajanja maratona u Tosinom bunaru kod zelezničkog mosta nestala je žuta ženka labrador retrivera.U trenutku nestanka imala je nešto više od 5 meseci.Kasno se javljam,ali možda je i bolje da se malo slegne prašina.Mislim da ju je neko volšebno ukrao jer je klinac ostavio kapiju,a ona se uplašila od nekih lutalica i nestala netragom.U stvari po priči nekih koji su se tu motali,ona je pokušavala da se vrati,ali je na kraju neko preusmerio ka svom odredištu.Pretpostavljam da ako pas nije odnešen iz Beograda neko će ga pre ili kasnije prošetati.Bilo bi lepo da ako je neko sa foruma ili prati ova dešavanja,uredno vrati,a ja ću mu nabaviti novo štene u zamenu.Ili ako neko od vas sa foruma vidi da se iznenada negde pojavio pas tog uzrasta,neka me obavesti na PM,pa ću ja da se prošetam do dela gde je viđen.Broj na koji mogu da se jave eventualne informacije 064/6425-110

Prilozi

• cuca008j.jpg
    cuca008j.jpg
    63,7 KB · Pregleda: 8
Ovo je informacija iz druge ruke od 27.04. Mozda ce znaciti nekom iz dole pomenutog kraja da, eventualno, nesto pozitivno uradi:

3 mlada psa ostavljena na raskrsnici Sibnicke ulice (opstina Palilula, ka Pancevu). Pitanje je da li ce preziveti zimu, ali i leto, s obzirom na krpelje i sve ostalo... (delom citirano, delom parafrazirano)

Cao,

ja sam Vladimir. Nedavno sam bio izgubio macora i posle 11 dana sam uspeo da ga pronadjem... doduse tesko povredjenog. Za tu potrebu sam bio kreirao sajt za njega.

Sada nakon sto smo ga nasli, zelim da pomognem drugima koji imaju isti problem. Totalno bez ikakvog interesa. Znam kako je....

Zato vas pozivam da procitate savete za trazenje ljubimca koji su meni pomogli da ga nadjem a koje sam prikupio usput.

Zelim vam sve najbolje u potrazi.

A sad i ja da se oglasim - tražim psa!
Nije u pitanju moj pas tako da to malo komplikuje stvar :rumenko:

Naime u noći između subote i nedelje sam bila na Novom Beogradu i kod Studentskog grada je počeo da me prati jedan pas (oko 3 ujutru). U početku me je malo bilo strah pošto je zaista ogroman ali posle sam se oslobodila jer je on stvarno divan i umiljat. Nije baš čist tako da ne verujem da ga je neko skoro izbacio iz stana ali je veoma prijateljski raspoložen prema ljudima, ni malo se ne plaši i svako obraćanje njemu tumači kao poziv da dođe da se mazi (čak i kada pokušavam da ga udaljim od sebe). Pratio me je jedno pola sata, za sve to vreme nije lajao na automobile (zaključila sam da nema tu naviku) a kada su na njega lajala tri mala psa samo ih je iskulirao :lol:

Nažalost kada sam našla taxi morala sam da ostavim psa budući da živim u Starom gradu i nije bilo šanse da ga povedem sa sobom. Pre toga sam proverila, pas nije čipovan i nema ogrlicu. Izgleda otprilike kao nemački ovčar samo je još viši (najveći kog sam ikad videla) i jako krupan, razvijen a bogami i ugojen :lol: ima braon ili crnu dlaku (mislim da je braon ali nisam sigurna jer je bila noć). Dlaka mu je možda malo duža nego kod nemačkog ovčara i nije toliko glatka već više malo čupava (kao kod šarplaninca). Pas pomalo vuče zadnje noge i to je otprilike sve što sam primetila.

Ako ga neko vidi neka mi javi na PM gde se kreće, ja bih da ga prisvojim ali ne znam gde da tražim ...

PlavaPrinceza:

ako ga ne nadjes kazi imamo mnogo pasa na poklon koji su umiljati i osvajaju srce sto posto.
nego nije mi jasan deo kad kazes proverila si mu cip.odakle ti citac?jel si ga vodila kod nekog veterinara.?nocu??

Ma pipkala sam da nema nešto, nisam ništa našla. Šta ću kad se ne razumem :roll: Ja sam mislila da on taj čip treba da nosi negde na sebi. :rumenko:
Ako ga ne nađem svakako ću razmisliti o nekom drugom psu ;)

Ma pipkala sam da nema nešto, nisam ništa našla. Šta ću kad se ne razumem :roll: Ja sam mislila da on taj čip treba da nosi negde na sebi. :rumenko:
Ako ga ne nađem svakako ću razmisliti o nekom drugom psu ;)

Čip ne možeš da napipaš, on se ubrizga kao inekcija i možeš da ga nađeš samo preko čitača čipa.

Gde si ga tačno kod Studentskog grada videla i kojim se putem išli, postoji mogućnost da se i vratio u Studenjak, ako tamo živi. Znam i žene koji brinu o psima tamo i hrane ih pa ću se raspitati, a i ja žibim blizu pa ću obratiti pažnju.
U slučaju da ga ne pronađemo :confused: (da si ga bar telefonom slikala), baci pogled na mog Lea http://forum.krstarica.com/threads/279835 ;)

MOLIM VAS OBRATITE PAŽNJU!!!!!

MAX JE VIĐEN PRE TRI SATA U BULEVARU ZORANA ĐINĐIĆA; IZMEĐU BROJA 109 I 111, UPUTIO SE KA BUL:ARSENIJA ČARNOJEVIĆA; A MI TU ŽIVIMO!!!
VIĐEN JE NA SVEGA 200 M OD KUĆE!!!
DO OVOG TRENUTKA SAM GA TRAŽILA; CICKALA I SL, ALI GA (još uvek) NISAM NAŠLA.
KOMŠINICA KOJA MI JE JAVILA DA GA JE VIDELA, KAŽE DA JE POKUŠALA DA GA DOZOVE, ALI DA NIJE HTEO KOD NJE DA DOĐE, I KADA BI REKLA ;MAX! - ON BI SE UKOPAO U MESTU, REAGOVAO NA SVOJE IME, ALI KADA JE POKUŠALA DA GA UZME, NIJE HTEO DA PRIĐE; A, TO PONAŠANJE TAAAKOO LIČI NA NJEGA, TO JE SIGURNO ON!!!!!!!!!!!!
KAŽE DA MU JE OGRLICA SKINUTA, I DA JE VIDNO SMRŠAO, ALI TO JE SVE ZA OČEKIVATI, AKO JE ZA OVO VREME BIO PREPUŠTEN ULICI, ILI POBEGAO OD LJUDI KOJI SU GA UZELI (pouzdano znamo da je bio uzet).

ZAMOLILA BIH SVE LJUDE DOBRE VOLJE, HUMANISTE, DA NAM SE PRIDRUŽE U POTRAZI, NAŠ JE MAX ZNAČI TU NEGDE, VRTI SE NA PAR STOTINA METARA OD KUĆE!!!!

JOŠ JEDNOM DA PONOVIM; 063/305-107 JE BROJ NA KOJI MOŽETE POZVATI U BIILOO KOJE VREME DANA ILI NOĆI, A NAGRADA, JASNO - SLEDI!
HVALA!!!!

Evo ovako;Definitivno je lociran!!!Kreće se u krugu od par stotina metara od kuće, danas sam imala prilike da dođem do čak dve žene kod kojih se poslednjih dana ovajdio za obroke, rekle su da je;"ceo siv, srebrnkast, da ima zelene oči, duge noge i rep, i da je "divlji", neće da dopusti da ga pomaze, uzmu..."Nema druge, on je!!!:lol:
Kažu da je smršao (što je logično),
i da (više) nema ogrlicu, tako da nam ona svakako nije nikakav orijentir.A, to kako sam do te dve žene došla...posebno je duga priča..Dok sam ubacivala danas (ponovo) letke u zgradu u kojoj je viđen, jedan čovek mi je rekao da ga je video tokom pre podneva ispred prodavnice preko puta, i da ga je neki stariji čovek hranio;onda sam otišla u tu prodavnicu, i zamolila da stavim tu letke, ispred kase, žena je pristala bez problema, čak je i jedan za kasu zalepila.
u tom trenutku je ušao treći čovek, i rekao da potražim kod jedne žene koja tu hrani mace (kod koje sam inače već bila ranije), i odveo me do nje;
Ispostvilo se da je 15 minuta pre toga MAX tu bio, i klopao!!!!Tražile ga, tražile, po okolnim podrumima i garažama, i ta me žena odvede do druge koja mace hrani, u ulazu pored nas(!!!)
kaže;"Aaaaa, to je VAŠ mačak!!!Pa jutros je bio ovde, dala sam mu da jede, i hteo je da bije jednog mačka koji je takođe to hteo!":D
Dala sam im (po) desetak letaka, za svaki slučaj, zbog broja telefona, i zamolila da ga, nekako već, namame, zgrabe, šta god, i pozovu me, tu ću biti za 1 minut!!!:D
I tako, do malopre sam sa klincima švrćkala po kraju, SVI već znaju da je NAMA mačak nestao, raspituju se i sl..Mislim da se definitivno krug oko njega sužava, i da je pitanje trenutka kada će nam se pridružiti!:super:
I, naravno, red bi bio, da MAX proslavi svoj prvi rođendančić u svojoj kućici, 15-og maja...:heart::heart::heart:

Back