IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

Uh....Trajalo bi ako bih opisivala jučeršnji dan, brojne sprinteve koje sam imala po kraju na dojave, jurcanje za (navodno) Maxom, vabljenje cickanjem, hranom, sačekušama, provlačenjem po podrumima...Ceo dan, 5 dojava...Epilog;
Ne da nije u pitanju Max,
nego nije ni ruski plavi,
i još je - tigrast!?:confused:

Šta reći?:dash:
Izgleda da moja teorija o tome da ga je neko uzeo, ipak najviše pije vodu...
Potpuno sam razočarana, tužna...:sad2:

Sinoć je jedna draga devojka koja je na Miljakovcu viđala danima ruskog plavog, uspela da ga uhvati i da ga uvede u stan, i pozove me odmah;
Međutim, Max očigledno nije, jer max je kastriran, ovaj nije, i Max ima zelene oči, ovaj žute...
Spojila sam je za svaki slučaj sa Danom, vlasnicom ruskog plavog po imenu Plavkan, ne znam šta je posle bilo, i da li je ona možda imala više sreće...

tako da, još se nadamo, još tragamo,
ali sve više verujem u "faktor sreće, kada je Max u pitanju...
Grozno se osećam...:sad2:

Kad sam trazila Yakija nije bilo danima nista a onda jedna po jedna dojava, neuspesna i na kraju Bingo, a mislim da ste u pravu da ga je neko udomio, ali mozda taj neko ne prati forume, vidi temu za Atos, zena je slucajno videla flajer u radnji u kojoj obicno nikad ne prolazi. Nasli su ga posle mesec i po dana. Nikad ne gubi nadu. Mislim da se macak pre vrati kuci od psa. Budi sigurna da ces ga naci.

Nadam se i dalje, stvarno, ali ni jedan poziv u međuvremenu, dojavu, ništa nismo imali:(
Inače, u međuvremenu smo jednog mačka udomili i jednog ruskog plavog kupili, ćerkica je mnogo tužna zbog Maxa, i onda smo kupili jedno "isto takvo", da joj blaži tugu.A i nama, ali, Max je Max.I stvarno se nadam da će se uskoro pojaviti, jedino nisam baš sigurna koliko će biti raspoložen kada bude video koliko ga društvo čeka, ha, ha!
Evo, da vidite Marxa (ima oko sedam meseci) i Sergeja (za 6 dana puni 2 meseca:))

Inače, Marxa smo zaštitili od parazita, bubica, kastrirali, vakcinisali, podgojili, ha, ha, i sad je praaaviiii!!!:):):)

Poslednja izmena:
U petak uvece na Dedinju (tolstojeva) nestao zlatni retriver Pasa...ima ogrlicu za buve zute boje i ogrlicu narandzaste boje sa naslikanim kostima...ima bele sape i ciroki najezenu krestu na njuski, izmedju ociju...Molim Vas ako ga je neko video ili nasao da mi javi na 0645147553...ostavio sam oglase po banderama po kraju...MOLIM VAS!!!

Pase jos nema!!!! Zlatni retriver

Strasno, veterinari retko adekvatno lece upalu pluca. Daju im infuziju umesto koncentrovanu glikozu i umesto da im pokupe vodu iz pluca oni ih napune vodom
Ovča nije lečilište i tamo ni jedan pas nema šanse da preživi ako mu je organizam na bilo koji način "okrnjen"!
Na Pančevačkom putu se pojavio vučjak pre otrpilike 4-5 dana! Tačnije ja znam za njega toliko dugo, ali nisam želela da javljam pre nego što ga vidim. Dobro izgleda, vidi se da nije dugo na ulici. Moji psi su ga oterali, ali videću kasnije da ga uslikam i postavim fotke.
Ako znate da neko traži vučjaka kontakt tel.
0631871305

Drugari, evo da doprinesem malo i ja: 19.05.2009. nestao samojed na Lekinom brdu! Bele boje, naravno, bez ogrlice, odaziva se na ime Bek.
Ja sam samo videla plakate i prosledjujem apel ovde, a ako ga je neko video ili privremeno udomio, kontakt tel vlasnika je 064/15 18 458

Prilozi

• bek_th.jpg
    bek_th.jpg
    2,9 KB · Pregleda: 101
Don pudla koji je nestao na Savskom nasipu na Novom Beogradu.
moguce je da je hteo da se vrati kuci, pa pretpostavljamo da je krenuo ka bezanijskoj kosi. don nije osisan kao prava pudla,sve dlaka mu je iste duzine. plasljiv je i cesto zalaje kad mu se neko priblizi,pogotovo ako je muskarac u pitanju. ima ogrlicu oko vrata sa imenom i brojem telefona.
dobili smo informacije da je na bezanijskoj kosi u blizini ulice nede spasojevic...medjutim,nismo uspeli da ga nadjemo ako ga neko vidi ili cuje nesto o njemu,molimo vas da nam javite:)
tel 063 456 356

od kada je nestao njen Yaki (pa je uspela da ga nađe) izuzetno je aktivna u traženju nestalih pasa jer je videla kako to izgleda i sada hoće svakom da pomogne

e pa to je lepo...a ja bih ISKRENO VOLEO da neko moze pronaći one bezdušne vlasnike
koje onaj verni kucov čeka pored puta godinu dana. Danas su o njemu pisale Večernje Novosti...no da ne spamujem temu

SREĆNO VAM u daljem radu, pogotovu Biljani

e pa to je lepo...a ja bih ISKRENO VOLEO da neko moze pronaći one bezdušne vlasnike
koje onaj verni kucov čeka pored puta godinu dana. Danas su o njemu pisale Večernje Novosti...no da ne spamujem temu

SREĆNO VAM u daljem radu, pogotovu Biljani

i ja bih volela da se nadju i da se papreno kazne za to sto su uradili :evil::evil::evil::evil::evil:
tako nesto nema opravdanja
mnogo ljudi teshko zivi,pa ne napusta zivotinje...
najlakse je ostaviti psa pored puta(ako izuzmemo emocije koje normalni ljudi imaju)
:evil::evil::evil::evil::evil:
imaju srece sto ja nisam bog ili tako nesto...mnoooogo srece imaju :evil::evil::evil::evil::evil:
P.S. ako je njihovo "opravdanje" za tako nesto da nemaju pare da hrane psa,pitala bi ih,odakle im pare za benzin i odrzavanje tog automobila iz koga su izbacili kuche

Tek sad sedam kraj racunara, ne znam sta je to bilo u vecernjim novostima, stvarno su vlasnici uzas, ima jedna tema o vlasnicima nekog psa sa vozdovca koji je izgubljen i dosli im na vrata momak i devojka (akita je pas) i rekli im da je kod njih ali ljudima je bilo kasno (22h) pa nisu mogli da idu po njega i sad pluju po forumu i traze ljubimca, devojka im je rekla da im ga nece vrtiti sledeci put i u pravu je. Kasno im je... Ja sam moje kuce nocima trazila, Katarina kaze da se do dan dansnji budi nocu i trazi Lakija, breeee

Back